story of my life

צפרדעית

New member
story of my life

דיאטה דיאטה דיאטה... רק זה מה שעובר לי בראש. תכננתי לספר לכם קצת על עצמי, אבל החלטתי שזה יהיה מיגע ואפילו מתסכל. אז במקום לכתוב את קורות חיי (שהמוטו שלהם הוא דיאטה) הסתכלתי לי קצת בהסטוריה של פורום הפרעות אכילה ומצאתי משהו שמשקף את סיפור חיי. בערך פעם בשבועיים זה קורה... אני מוציאה את אלבום התמונות ומתחילה לבכות מי זאת שם? אני??? אני ניגשת למראה, מנסה להשוות... זאת אני? זה לא ניראה ממשיכה לדפדף... עוד תמונה ועוד תמונה עוד תקופה ועוד תקופה אבל כלום לא דומה לי זאת ממש לא אותה בחורה או הינה אני לפני 10 והינה לפני 20...30... ופה בכלל הרי שקלתי רק 50 (חחח 54 אבל גם לי מותר להגזים) תיראי תיראי... פה את חיילת ביקיני סתם שמלת מיני מחשוף עמוק והנה שמלת ערב וככה זה ממשיך וכך גם הדמעות... הבגדים עוד בארון או אצל החברות הכי טובות ומה שנישאר... זה רק להביט בתמונות ולבכות.... אמר לי לא מזמן חבר טוב ``תפסיקי לבכות... תתחילי לעשות``. אז החלטתי באמת זמן לנסות (אז למה הדמעות לא מפסיקות???) ומה שהכי מוזר.... אין לי שום תמונה מהיום! הדברים הללו נכתבו לפני כמה חודשים אתם חושבים שמשהו השתנה? אני עדיין מביטה בתמונות... עדיין מחייכת בערגה אומנם מאז כבר ירדו 13 ק``ג אבל הדרך עוד ארוכה... יש ימים שקצת יותר קשה לי, ויש תקופות של משברים אבל אני יודעת שאני נמצאת במלחמה ועד שהמשקל יראה שוב 54 אני מוכנה לקרב עד כאן להפעם (ואני בטוחה שעוד אבקר פה לרוב) והכי חשוב... תחזיקו לי אצבעות! נ.ב איזה כייף שיש מקום שאפשר לבוא אליו לבכות צפרדעית

פורומית

New member
תחושה מוכרת

אבל קצת שונה, כי אני לא יכולה להסתכל איך הייתי נראת לפני 30 שנה, לא הייתי קיימת אז:) ואף פעם לא חשבתי להסתכל באלבום על מנת להתגעגע לאותם ימים, תודה על הרעיון (סתאאאאאאאם) אבל בעית הקילוגרמים העודפים מוכרת לנו, חבל שאי אפשר למכור אותם למישהו, אפילו בחצי מחיר :cool: אבל אנחנו מחזיקים לך אצבעות (אני בכל אופן) ופה המקום לבכות כשעצוב ולצחוק כששמח, אנחנו פה בשבילך, בהצלחה לכולנו. פורומית.

צפרדעית

New member
תודה :)

אגב, אם תמצאי קונה.... תגידי לו שגם לי יש קצת למכור (בעצם מוכנה גם לתת בחינם) צפרדעית

ארינה

New member
אני שמחה שמצאתם פה אוזן קשבת.

ובעיקר שאנחנו עוזרים אחד לשני כי זה באמת עוזר. אני גאה בכולכם ומקווה שנלחם יחד להילחם במפלצת הזו שקוראים לה שומן. נלחם ביחד ונגיע למטרה. נעלה ונצליח אופססס בעצם נרד ונצליח ארינה

צפרדעית מותק ;-)

היי לך!!! :) נשבעת לך, כמעט בכיתי כשקראתי את מה שכתבת... אבל בשיא הרצינות!!! אני מניחה שזה כ``כ ``נגע`` לי וריגש אותי, מהסיבה הפשוטה שאני פחות או יותר מבינה מה עובר עלייך. אמנם נכון, גם אני לא הייתי קיימת לפני 30 שנה :)-) ), אבל אני רק בת 15 ואין לך מושג כמה הספקתי לעבור עם המשקל שלי... ממש אין לך מושג!!! ואני מניחה שאני אצטרך להאבק כל הזמן בנושא המשקל, דבר שבהתחלה- כשרק הבנתי את זה, ביאס אותי לגמרי, אבל עכשיו - עם הזמן - אני מתחילה להתרגל אליו... כי אין ברירה, מה לעשות? ככה אלוהים (אם יש אחד כזה!!!) ברא אותי, אף אחד לא מושלם - וכל מה שנשאר לי, זה לעשות את המיטב ולהוציא מעצמי את הטוב ביותר. אחחחחחחחח... נכון שכל זה נשמע יפה לאללה? :) אז למה בכל זאת, למרות שזה נשמע כ``כ יפה ו``טצ`ינג`` - אנ`לא מצליחה לפעול לפי כך? סביר להניח שכולנו כאלה, כי מי היה החכם שאמר: ``קל לדבר, קשה לעשות``??? ובדיוק כמו שאת כתבת, על החבר הטוב שלך ששאל למה את לא עושה כלום עם זה. תני לי לנחש... לא היתה לו בחיים בעיה עם אוכל ??? כן, את לא צריכה לענות לי, אני מניחה שזה באמת כך, כי אם אי-פעם היתה לו איזושהיא הפרעת אכילה (לאחד משני הכיוונים! לא משנה איזה) - הוא היה מבין ולא אומר לך את זה... כי באמת, זה נשמע כזה פשוט: ``מה הבעיה, פשוט אל תאכל! תסתום ת`פה``, אבל זה כ``כ לא ככה. פשוט לא. והבעיה המעצבנת היא, שבגלל שזה לא פשוט (ממש לא!!!!!), אז נכנסים לדיכאון- אז אוכלים עוד יותר, ואז אחרי שאוכלים עוד יותר- אומרים: ``אם כבר, אז כבר- אני במילא לא אצליח!`` ומרימים ידיים וממשיכים לאכול, ואז מרגישים עוד יותר חרא, ואז מסתכלים בתמונות ופשוט... בוכים!!!!!!! כ``כ הזדהיתי איתך, את יודעת למה? כי גם אני לפני כמה ימים הסתכלתי באלבום, וראיתי איך השתניתי כ``כ הרבה ועברתי כ``כ הרבה (המוווווון!!!) מהרגע שנולדתי, לגבי משקל: * כשנולדתי- הייתי פג... קטנטנה וחמודה! :) * בתור ילדה, הייתי שמנמנה * אח``כ (גיל 9-10) השמנתי מאוד מאוד מאוד, הייתי ילדה סופר-שמנה * ירדתי במשקל והייתי מלאה * ירדתי עוד קצת והייתי בדיוק כמו שצריך * תקופת האנורקסיה שלי (נראיתי מחריד... אבל רק עכשיו, במבט לאחור אני יכולה להגיד את זה)... * התחלתי לעלות במשקל- הייתי בדיוק כמו שצריך. * השמנתי ונהייתי שוב מלאה (החורף האחרון)... וכעת: כעת אני שוב, בדיוק כמו שצריך (למרות שתמיד אני מרגישה יותר ממה שאני צריכה להיות... אבל זאת בעיה שלי ולא רק שלי)... את קולטת כמה עברתי בכ``כ ``מעט`` השנים של חיי...? מעצבן, אה? כן, כן, ואני לא מספרת לכם את זה בכדי שתרחמו עלי, ממש לא... אני פשוט רוצה לומר לך, צפרדעית יקרה: קוואק קוואק... או בעברית פשוטה: אל דאגה!!!! גם זה יעבור!!!!! ;-) את תשילי ת`קילוגרמים!!! זה לא יהיה קל (זה יהיה אפילו קשה), אבל כל עוד את עושה את זה לאט ובכיף (וכן, דיאטה יכולה להיות דבר כיף!!!!! תאמינו לי!) את תצליחי, ובגדול!!!! אני סומכת עליך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! B-) אוהבת הרבה, ותמיד, עדי התל-אביבית נ.ב --------- וואי, שפכתי ת`לב... :)

צפרדעית

New member
עדי מקסימה שכמותך

ראשית תודה על התגובה (ועל ההשקעה הרבה בתגובתך) שמחתי שההודעה שלי רגשה אותך אבל יותר מכך שמחתי שהיא גרמה גם לך לספר את הסיפור שלך (זאת הייתה מטרת ההודעה). להיות ``שמן`` זה בראש ובראשונה להיות בעל ``ראש`` שמן הדרך להחלמה ארוכה ורצופת קשיים אבל אני מאמינה ש``שמן`` תמיד נשאר ``שמן`` ולא משנה כמה הוא שוקל ולכן צריך להתמודד עם ה``מחלה`` במהלך כל החיים. נכון שהייתי רזה, אבל כניראה שאף פעם לא הייתי רזה בראש (וזאת הסיבה ששמנתי). סיפרת בתגובתך על שינויים פיזיים שעברת וגם על מחלת האנורקסיה... אני שמחה שהמחלה כבר מאחורייך ובטוחה שתצליחי להתגבר גם על עודף המשקל בו את נמצאת היום. את חזקה!!! אבל קחי בחשבון שאת בחורה צעירה ונכונים לך עוד הרבה שינויים פיזיים במהלך החיים. קבלי את השינויים בהבנה וסובלנות ואני בטוחה שתצליחי ללמוד לאהוב את עצמך. אגב, לגבי אותו חבר שאמר לי `` למה את בוכה תתחילי לעשות``... הוא צדק! לשבת ולהתרפק על העבר לא קידם אותי לקראת המטרה שרציתי להשיג הבכי לא שרף לי את השומנים והרחמים העצמיים לא גרמו לי להכנס למידה קטנה יותר. אותו חבר הוכיח שהוא חבר בכך שהוא הפנה את תשומת ליבי לעובדה שאני מבזבזת המון אנרגיות על צער ויגון במקום לתעל את אותן אנרגיות לכיוון של עשיה. היום אני בתהליך של הרזיה, זה קשה אבל אפשרי ואני יודעת שיבוא היום שאני עוד אגיד לו תודה. שיהיה לכולנו בהצלחה צפרדעית

שלום, אני חדשה פה.

רציתי לשאול, איך עושים דיאטה מוצלחת? ניסית את אטקינס, ושמרתי מאד, וירדתי שני ק``ג בלבד (!!!) בשלושה שבועות. אני מאד רוצה לרדת כ - 5-7 ק``ג, לקראת החתונה שלי בסוף ספטמבר, ולא הולך לי כלום..... האם יש המלצות? מאד אודה... יעל

פורומית

New member
מזל טוב!!!!!

WOW, המון ברכות ומזל טוב לחתונה... אם את שואלת אותי? רוצה דיאטה מוצלחת? גשי למישהו מקצועי ותסברי לו בדיוק מה את רוצה, יתאימו לך משהו וזה הדרך הכי בטוחה להצלחה בהצלחה, פורומית.

uzik

New member
דיאטה מוצלחת

אני יכול לתת לך ייעוץ אישי ומקצועי. המטרה כפי שהגדרת ניתנת להשגה אבל בהתאמה אישית לכן לא אפרט כאן.

miss_shin

New member
../images/Emo7.gif

וואו זו בדיוק אני יש הרבה ימים קשים וימים שכבר נימאס אבל חייבים להמשיך האמת? לא תמיד יש לי כח

למעלה