Strade Bianche, טיול קצר בטוסקנה

gadis13

New member
Strade Bianche, טיול קצר בטוסקנה

(בסך הכול) כולם רוצים כסף
וגם האיטלקים. חברת המדיה האיטלקית הגדולה RCS MediaGroup, שאחת מזרועותיה, RCS Sport, עוסקת בין שאר עיסוקיה גם באירגון מירוצי אופניים (טירנו אדריאטיקו, מילאן סאנרמו, הג'ירו האיטלקי, לומברדיה, שותפות בטור של דובאי), מחפשת גם היא לעצמה כול העת, כמו גופים כלכליים דומים, אופקים חדשים בכדי לייצר רווחים לבעלי המניות. אך בניגוד למארגני מירוצים אחרים, לוקאליים וקטנים, שנתקלים עקב ההאטה הכלכלית בשווקים רבים באירופה בשנים האחרונות בקשיים שגורמים מדי פעם לחלק מהמירוצים, אפילו וותיקים וידועים יחסית, להעלם, הגודל והחוסן הכלכלי מאפשר לאיטלקים למשוך הלאה ואף לנסות ולקחת על עצמם מדי פעם הרפתקאות חדשות, וגם הסטרדה בייאנקה התחיל כהרפתקה כזאת. המארגנים האיטלקים 'ה
הרשימה המלאה

gadis13

New member
סטרדה ביינקה. מירוץ הנשים יצא לדרך (פעם ראשונה)

רשימה שמית סופית של המשתתפים היום במירוץ הגברים

gadis13

New member
GUARNIER מנצחת את מהדורת הנשים בטוסקנה

1. GUARNIER Megan
2. ARMITSTEAD Elizabeth
3. LONGO BORGHINI Elisa

וידאו קצרצר מהקו

הטעות הייתה שלי כמובן

ומהבורחים יצאו גם המנצחים. יכול להיות שזה בגלל שהרוח נחלשה, כי לפחות בהתחלת השידור ראו את העצים והדגלים עם רוח חזקה מאוד (לא כתוצאה מהמסוק) ויכול להיות שבגלל שקבוצת הבריחה כללה רוכבים כמעט מכל הקבוצות החזקות וכך רק אוריקה גרינאדג' שמה רוכבים מקדימה לרדוף.
פעם ראשונה שיצא לי לראות את המרוץ הזה בשידור חי. מרוץ התשה קלאסי. מרוץ יפה מאוד ולא פלא למה הוא תופס יוקרה כל כך מהר.
המנצח - זדנק שטיבר - נראה חזק מאוד כל המרוץ. לא יצא להתקפות ורק דאג להיות כל הזמן בתמונה יחד עם הראשונים.
המקום השני - גרג ון אוורמט - תמיד חזק, תמיד במקום, תמיד מקום שני.
המקום השלישי - אלחנדרו ולוורדה - הראה שסתם משמיצים אותו שאומרים עליו שהוא רק יודע לשבת בגלגלים. הוא יזם את הבריחה 52 ק"מ לסיום והיה אקטיבי במשך כל המרוץ. נראה חזק מאוד, אבל אולי האקטיביות שלו במהלך המרוץ השאירה אותו בלי כוח לסיים. אולי גם הגיל - בן 35 בעוד חודש.
מקום רביעי - ספ ונמרקה - לצערי, אני חייב להגיד שנראה לי שיש יחס הפוך בין הכוח ברגליו ובין התאים האפורים שבמוחו. תמיד רוכב חזק מאוד וכמעט תמיד בלי שכל. הוא רוכב מסיבי ומתאים יותר למרוצים השטוחים של הצפון ופחות לגבעות של טוסקנה. היה ניתן לצפות ממנו שיהיה פסיבי וינסה רק להצמד לראשונים. במקום זה יזם כמה התקפות שנראו לי רחוקות מדי מהסיום וחסרות תועלת.

gadis13

New member
מחפש מחפש אבל לא מוצא

אכן מצאתי התייחסות ל'תאים אפורים', אך לא ביחס לרוכב הנכון. פטר סאגאן אולי משקיע זמן רב מדי בקידום ענייני הקבוצה הישראלית שהוא פטרונה (ואולי אני טועה ביחס לכך ומדובר על אותם שיחות עם פקידי בנקים שסתם מעוניינים במיליונים שהוא מקבל), אך לאחרונה עולה בי חשש שמא דווקא הוא שנראה כה 'קול' דווקא אצלו יש תקלה בתאים.
מה לא בסדר עם ואנמארקה בדיוק?

סאגאן נראה כבד

אולי יש עליו כמה ק"ג מיותרים. חוץ מזה הוא עשה במרוץ היום הכל טוב. היה במקומות הנכונים וניסה להצמד למובילים. היום לא היה לו את זה. גם לקנצ'לארה דרך אגב. אני לא מציע למישהו להמר נגד שניהם במרוצים החשובים שיהיו בחודש הקרוב, כי זה יהיה אז סיפור אחר לגמרי.
לגבי ונמרקה. כל מרוץ מסתיים בזה שאומרים עליו שהוא היה הרוכב החזק ביותר במרוץ. ניצחונות יש לו 0. המסקנה שלי היא שההתנהלות הטקטית שלו במרוצים היא לא חכמה. בתור צופה אני שמח שהוא מתקיף הרבה, אבל מרוצים בדרך כלל מוכרעים בק"מ האחרונים ומי ששמר על הכוח שלו קצת יותר טוב במשך המרוץ, מצליח לפעמים לנצח בסופו.

הנסיעה של רכב השיפוט בדרכים הלבנות שערורייתית

נוהגים בין הרוכבים בלי שום צורך, מורידים אותם לשוליים וממלאים אותם אבק. אם כל כך חשוב להם לראות מה קורה כל שנייה היו יכולים לשים שופט על אופנוע בדרכים הלבנות ולהשאר בעצמם מאחורי הדבוקה.

nachshon4

New member
וסיימון גראנס שרק חוזר מפציעה

וזה לו המירוץ הראשון העונה, נפצע שוב ושובר את המרפק....

למעלה