strangest thing!

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
strangest thing!

אוקיי הכותרת למי שלא זיהה (=כל מי שכאן ואינו אני) זה סתם לקוח מהחשוד המיידי (THE USUAL SUSPECTS) וווו בלי קשר WHAT SO EVER אליו אני רוצה שרשור של דברים מוזרים שקרו בחיים שלכם היה כבר פעם את צוחה שרשם שחבר שלו כל החיים שלו השתמש באותו קוד של ארבע ספרות ואז בכרטי אשראי זה היה הקוד שלו בצירוף מקרים
אני מדבר יותר גם על דברים שהרגשתם משהו שאחר כך התברר כנכון נגיד אני פעם נפגשתי עם חבר אינטרנטי ואף פעם לא ניסיתי לדמין איך הוא נראה וביום שהוא בא אליי איכשהו לפני שהוא בא פתאום עלתה במחשבתי הידיעה שיש לו משקפיים ואכן היה לו וכל הזמן מצאתי את זה מוזר כי לא ניסיתי בכלל לחשוב איך הוא נראה, זה סתם פתאום עבר בראשי כאילו זה מובן מאליו שיש לו משקפיים ובדקתי בשיחות שלי איתו ואף פעם לא דיברנו על זה בכלל לא חשוב אני יודע שחלקכם עלול לחשוב שזה לא מוזר אבל זה כזה פרט קטן וכיפי שכזה שבחיים
(המילה שאתה מחפש היא "שולי") אז תרשמו כל מיני שטויות שאתם זוכרים. גם אם זה לא מדהים ממש אבל סתם עלה לכם לראש בהקשר של הודעה זו. (למשל חבר שלי אמר לחברה שלו שהוא מתקשר אליי לברר אם עברתי את הטסט והיא אמרה שיש לה הרגשה שעברתי... איך לעזאזל היא בכלל הגיע למצב שהיא אמורה לחשוב על אם עברתי או לא.. לא משו גדול אבל עדיין דברים קטנים שגורמים לכם לחשוב עליהם קצת)

rshilkrot

New member
אני לא בקיא במספרים

אבל הסיכוי שיהיו לו משקפיים, רק בגלל סטטיסטיקה - הוא די גבוה, בין כה וכה... אבל הרעיון שלך ממש נכון!

דנה^^

New member
oinc!

אני מניחה (ובטח עכשיו זה לא יקרה...) שבמשך הימים הקרובים אני אזכר במקרים ואוסיף אותם לרשימה, לבנתיים אני אציין שזה קורה די הרבה. בנתיים נזכרתי בדוגמא שקשורה לחלומות צלולים והנה היא לשיפוטכם: בלילה בו ניסיתי לזכור חלומות (זה היה אחרי תקופה שבקושי זכרתי חלומות) אז אמרתי לעצמי כמה פעמים "היום אני אזכור חלום אחד לפחות". רק לאחר מספר פעמים שחזרתי על הדבר, שמתי לב שהוספתי עוד מילה באמצע כך שיצא "היום אני אזכור חלום צלול אחד לפחות". מיותר לציין שבאותו לילה היה לי את החלום הצלול הראשון שלי. ברוב המקרים התחושות שלי לא מטעות אותי.

חזיר בר

New member
ועכשיו יהיו לנו מלא סיפורים כאלו

כי הרי, ברור שתזכור את כל הפעמים שדברים כאלו קרו לך, אבל תשכח את כל הפעמים שנפגשת עם חבר מהאינטרנט וחשבת "יש לו משקפים" ובסוף התברר שאין לו. אבל פעם אחת היה צירוף מקרים - אז בוא נכתוב את זה. אני לא בא להיות רע אליך,כי אני מחבב אותך עד מאוד,אבל אותי זה לא ממש מלהיב.

srullli

New member
היה לי פעם איזה מקרה

שלא היה קשור בכלל לנושא הזה של צירופי-מקרים. סתם זה היה נורא מוזר: זה היה לפני בערך שנתיים , ובמשך 10 דקות לא הפסיק להיות לי חשמל סטטי בידיים , הרי בדרך כלל כשזה קורה - זה עובר אחרי פעם אחת שנוגעים במשהו... אבל לא ! , אצלי זה פשוט המשיך והמשיך והקפיץ אותי, וזה היה ממש לא נעים.... זה התחיל סתם בקטע שרציתי לתלוש עלה מאיזה צמח מבחוץ כדיי לשחק איתו ואז הרגשתי את המעין צביטה הזאת...., אח"כ זה המשיך בנגיעה באנשי-הבית, בזרם המים מהברז, במזלג וזה המשיך והמשיך עד שהפסיק.... וזה היה כ"כ מייאש ומתסכל, זה היה מפחיד, ולא הבנתי מה נפל עליי, ולמה זה קרה, וכבר היה נדמה לי שזה לעולם לא יעבור... הייתי פשוט חשמל נייד שכזה..... זה לא היה נעים ביותר.....

RedStorm

New member
דברים מוזרים??

אמ יש המון! אבל הם כבר נהפכו לשיגרה או סתם טירוף שלי!! הא הא! אבל הקולות במחשב שלך כשדיברתי איתך היו ממש ממש ממש מוזרים ! ודברים שאני חולם ומתרחשים באמת! זה כבר לו מוזר זו שיטה! אורות מוזרים קולות מהקירות עפרונות מעופפים עדיין לא

דנה^^

New member
דברים מוזרים

מה יכול להיות יותר מוזר מזה שהמחשב שלי מחליט לסגור חלונות בעצמו? ולא משנה כמה ננסה לחלק את ההתכוננות למבחן חלוקה שווה של ימים, תמיד הכל יישאר ליום האחרון....

RedStorm

New member
מה שאמאת עם המבחנים

זה כל כך נכון !!! כל כך כל כך כל כך נכון!!!! תמיד זה ככה , תמיד!

אמיתי2000

New member
בו נראה............

אהה נזכרתי המורה...... מתי שראיתי את רד סטורם..... חשבתי הוא נראה שונה..... בריון עם שרירים בגובה 3 מטר.........:) ואז ראיתי אותו........... הוא לא נראה בדיוק כמו מה שחשבתי................. גם איך שזהיתי אותו. פשוט הרגשה שזה הוא... ואז הסתכלתי עליו עם מבט מוזר:) חשבתי המבט הזה יגרום לו לזהות אותי...............................

SaberTooth

New member
את הכל ניתן להסביר

קודם כל כנס לפורום מאגיה וכישוף והכל יוסבר לך! אבל היה לך חיזיון, החיזיון אמר לך שיהיה לו משקפיים, משום מה איזה כוח עליון, טוב או זדוני רצה שתדע שיש לו משקפיים! כנס לפורום מאגיה וכישוף ותבין הכל, אני רציני לגמרי!

לזרום ...

הזכרת לי מקרה שקרה לי לפני כחמש שנים. קצת רקע קודם כל. אני חובב מד"ב ובזמנו קראתי את סדרת ההילה שלה פירס אנטוני (שמשום מה בארץ תרגמו את שמו לפייר אנטוני). קראתי שלושה מהספרים ששאלתי מהספריה העירונית כשהייתי בתיכון. אחרי זה לא הצלחתי למצוא אותם יותר, במיוחד לא את "כבילתה של הגבירה" שהיה הספר האמצעי (אגב ספר מצויין). ביום רגיל לחלוטין יצאתי מהעבודה (בסביבות חמש וחצי) ועליתי לאוטובוס לכיוון רכבת מרכז (עבדתי באיזור קרית אריה בפ"ת). משום מה עליתי לאוטבוס הלא נכון ויצא שבמקום להגיע לרכבת מרכז נסעתי לכיוון כיכר מלכי ישראל (היום כיכר רבין). במשך הנסיעה שמתי לב שמישהו מסתכל עלי, עד היום לא ברור לי מדוע הוא הסתכל עלי אבל היה משהו ממגנט בצורה שבה הוא הסתכל עלי (אני לא חושב שזה היה מיני). הוא ירד קצת לפני דיזינגוף סנטר ואני בדחף משונה ירדתי אחריו. הוא הלך לחנות ספרים משומשים ואני אחריו. שם איבדתי אותו (אני חושב שהוא מיד יצא). התחלתי להסתובב בחנות הספרים ולהסתכל סביב. לפתע ראיתי את הספר הזה "כבילתה של הגבירה" שחיפשתי במשך כחמש שנים. כשהלכתי לשלם עליו המוכר אמר לי שזה מוזר כי רק יום לפני כן מישהו הביא להם את הספר הזה. בקיצור פשוט זרמתי עם התחושות האלו והאינטואציה שלי ונתתי לאותו בחור עלום להוביל אותי אל הספר שחיפשתי במשך חמש שנים.

IC4

New member
woha ../images/Emo13.gif סיפור מענין ביותר ../images/Emo98.gif

srullli

New member
רציתי לומר

שקראתי את ההודעה .... וזה באמת נשמע ממש ממש מוזר ...... !!!! דיי מפחיד למען האמת ..... על כל פנים , העיקר שיצא ממנו איזה משהו טוב.....

my BEND

New member
כבר לא מתרגש מזה אצלי זה חלק מהשגרה

היו לי מלא מקרים כאלה מוזרים ועוד משהו מוזר שחוזר על עצמו מדי פעם כשאני הולך ברחוב בלילה ליד עמודי תאורה מהבהבים הם- או נכבים או נדלקים ומפסיקים להבהב ...דרך אגב כמה פעמים זה קרה לי גם תוך כדי נסיעה.. ומקרה כמו המשקפיים שלך: אחרי שייט קייקים הסתכלתי על גדת הנהר .. היו לידה אם ובת בתוך קייק ידעתי שמשהו הולך לקרות איכשהוא וזה קרה- נפל ענף מעץ אקליפטוס על הקייק אבל אף אחד לא נפגע.

למעלה