street spirit התרגום החופשי שלי

street spirit התרגום החופשי שלי../images/Emo163.gif

אוקיי, אז ככה אני חושבת שזה הולך בעברית (נא לא לסקול אותי): שורות של בתים מביטים עלי מלמעלה, אני יכול להרגיש את ידיהם הכחולות נוגעות בי. כל הדברים הללו בכל העמדות, ונעלמים שוב ונעלמים. המכונה הזו לא, לא תתקשר המחשבות האלה והמתח שאני נמצא תחתיו.. תהיה ילד העולם, תיצור מעגל לפני שכולנו נרד למחתרת. ונעלם שוב ונעלם שוב. ביצים סדוקות ציפורים מתות צורחות כשהן נלחמות על חייהן. אני יכול להרגיש את המוות, יכול לראות את עיניו החרוזיות. כל הדברים האלה ייתגשמו כל הדברים הללו, יום אחד, יעלמו כליל. ונעלמים שוב ונעלמים. **השרה את נשמתך באהבה**

Coma White1

New member
"פיטר האפיאר" הוא הכי קל שיש...

כוכב טלקס (לא הצלחתי למצוא את התרגום למילה הזו) תוכל לכפות על זה, אך הוא לא יבוא תוכל לטעום את זה, אך זה חסר צורה (?!) תוכל למעוך את זה, אך זה תמיד יהיה כאן תוכל למעוך את זה, אך תמיד זה יהיה קרוב רודף אחריך הביתה, אומר הכל שבור כולם שבורים תוכל לכפות על זה, אך זה ימשיך ויעקוץ אותך (?) תוכל למעוך את זה, יבש כמו עצם (?!?) תוכל ללוות אותו הביתה מבית הספר תוכל לנשק את זה, לשבור את החוקים אבל עדיין הכל שבור כולם שבורים הכל, הכל שבור כולם, כולם שבורים למה אתה לא יכול לשכוח ? וואו...זה נשמע איום בעברית.. ילדים, אל תנסו את זה בבית. במיוחד לא ב20 ל-2 לפנות בוקר.

למעלה