street spirit

vegetable man

New member
הממ שאלה טובה

על קושי וסבל קיומי, בעיני. דיברנו רבות על השיר, וזאת הזדמנות לדבר עליו שוב. על מה לדעתכם מדבר השיר? עדיין לא הספקתי להכניס דיונים על כל השירים ב- The Bends, ביניהם התייחסות גם לשיר הזה. השאר יוכנסו עוד בהמשך. ואולי במשך הקיץ, נשאיר הכל קצת בצד ונדבר קצת על האירייזר של יורק, אם יהיה עניין. בינתיים, זהו הדיון האחרון על השיר

Roy1232

New member
סופסוף מוזכר שיר שיש לי דעה עליו../images/Emo13.gif

אז ככה...אני די חושב שהשיר מעביר תחושה של "אדם לאדם זאב"... במיוחד ה"ציפורים שצורחות כשהן נאבקות לחיות". ואולי אפשר לפרש אותו כפשוטו: הלך הרוח ברחוב(יותר נכון לדעתי מורל רחוב, פשוט ספיריט מילה מוזרה כזאת, כמו מיינד
). ז"א אולי זה דווקא בא לתאר חיים ברחוב - בחברה קרימינלית אולי
ולגבי השורות האחרונות - מסר אירוני של המשורר

Ellabll

New member
אני דווקא רואה בו השלכות של האדם על

קיום העולם, זיהום אוויר, תעשיית הבשר, מלחמות, שנאת אחים ואיך שאנחנו מכחישים שזה באמת יגיע אלינו ושסופינו אפר...כל הדברים האלה שתום נורא אוהב. Rows of houses all bearing down on me I can feel their blue hands touching me All these things in all positions All these things will one day take control And fade out again and fade out This machine will will not communicate these thoughts And the strain I am under Be a world child form a circle before we all go under And fade out again and fade out again Cracked eggs dead birds Scream as they fight for life I can feel death can see it’s beady eyes All these things into frution All these things we’ll one day swallow whole And fade out again and fade out again.

למעלה