Stripperella...WTF ?!

Scum Bunny

New member
Stripperella...WTF ?!

מסתבר שהפרוייקט החדש של סטאן לי (ופמלה אנדרסון, לא פחות) הוא סדרה מצוירת למבוגרים בשם סטריפרלה, בה מככבת חשפנית בדמותה (ובקולה) של פמלה, שנלחמת בפשע בעזרת כוכות מיוחדים כמו גלאי אמת בין השדיים, ולשון עם סורק דיגיטלי. למתקשים: זה אומר שהיא שמה ידיים של אנשים בחזה, ומלקקת דברים. ואנשים מתפלאים שלא לוקחים קומיקס ברצינות...

comicsgirl

New member
טוב...

אם טוב להם עם זה אז- לבריאות. זה דווקא יכול להיות ממש מצחיק לראות איך זה ייצא בסוף! חחחחחחחחחח אני לא מאמינה שסטן לי הסכים לעשות דבר כזה....

hsotrt

New member
מדהים!!! רעיון מעולה...

מבחינה עלילתית כמובן... נשמע כמו הגיישות היפניות הסקסיות שלא סתם מביאות תה.....
אבל ארגון הפמיניסטיות יקטול את זה מייד!! וזה מעודד נגיעות וכאלה, אז זה יוגדר 18 ומעלה... בעסה!! כבר חשבתי להזמין לי סטוק, לימים הקרים!

The Flash

New member
דיי ידעתי עךל לפני חצי שנה

זה פרוייקט שהוא בנתיים בהשהיה לא בטוח מתי הוא יצא לאור

Silver Surfer

New member
נכון

קצת אחרי ההתלהבות מספיידרמן (בגלל הסרט) היה כתוב על זה ברייטינג.

comicsgirl

New member
היא דווקא ממש יפה!

סטן לי הוא ענק! זה לא ממש דומה לפמלה אנדרסון אבל זה ממש יפה! בנים מתוקים שלי, סוף סוף עוד מישהי לפנטזיות שלכם! (צריך לגוון קצת...)

Scum Bunny

New member
כן, כי אלוהים יודע...

שחסר בקומיקס/אנימציה דמויות נשיות עם חזה ענק ובגדים צמודים שבני עשרה יוכלו לפנטז עליהם... מדהים שאף אחד לא חשב על פלח השוק הזה קודם :)

comicsgirl

New member
אל תגיד

לי שהיא לא עודה לך משהו! בקומיקס הכל עצור, לא זז... אבל בטלוויזיה... זה כבר דבר אחר לגמרי :) אע"פ שאת טומב ריידר או את וויטצ´בלייד אפשר גם לקחת למיטה, אבל בואו לא ניסחף...

effigy

New member
רעות, מתי פעם אחרונה ראית סידרת

קומיקס אחת לא אישה עם שדים שיכולים להוציא למישהו את העיניים מהמקום ולאוו דווקא בלשון השאלה...

comicsgirl

New member
ממממ תן לי לחשוב על זה קצת...

את WITCH כבר ראית? זה על 5 בנות אבל בכלל בכלל בכלל לא בעלות חזה ענקי! חפש את זה ותווכח שאני צודקת! אבל אתה צודק- לרוב הנשים בקומיקס האמריקאי (ובקומיקס בכלל, אני חושבת) יש חזה ע-נ-ק-י-! אבל זה רק בגלל שזה יפה!

1Tomb Raider1

New member
הפ הפ הפ הפ

לא לעשות מלארה שרמוטה!!! חחחחחח קצת כבוד היא ליידי ורוזנת לעתיד

comicsgirl

New member
אני מצטערת...

אם נשמעתי מזלזלת בלארה! אני חולה עליה! היא ממש יפה ובאמת מכסחת לאנשים ת´צורה!!! אני מצרפת כאן תמונה מ-ה-מ-מ-ת שלה שמצאתי איפשהו, תהנה!

1Tomb Raider1

New member
לא נשמעת מזלזלת

זה נשמע כאילו היא איזה יצאנית.... והנה גם תמונה שלה עם חברות

comicsgirl

New member
חמוד....

אם רק תסתכל איך היא לבושה- גם אתה היית חושב ככה... עוד ציור, שיוכיח עד כמה היא סקסית בטירוף!

1Tomb Raider1

New member
צודקת!

האמת שיש תמונות יותר פרובוקטיביות שלה ככה אבל תראי עוד תמונה שלה עם חברות ששמה כולם נראות כאילו הצטלמו לפלייבוי את אוהבת את טומב ריידר בכללי???

comicsgirl

New member
בטח!

טומב ריידר זה אחלה דבר! אבל אני בעיקר אוהבת יותר ת´אומנות שמאחורי המשחק מאשר ת´משחק עצמו. אני אוהבת להוריד תמונות שלה, לראות איך היא בנויה ולנסות לצייר אותה.

Silver Surfer

New member
אני אוהב יותר את המשחק

הסרט היה ממש בושה. אבל בנושא הקומיקס אין לי מושג, כאמור אף פעם לא הנחתי ידי על כותר של אימג´. ד"א המשחק השישי יוצא בדצמבר בערך.

1Tomb Raider1

New member
בעעעעעע

הסרט היה ממש יפה ממש אהבתי אותו(זה עניין של טעם) והמשחק השישי יוצא בפבואר(משחק המחשב)ובסוני הוא יוצא החודש וסיימתי את 1,2,4,5 את המשחקים תודה תודה....חחחח ואני אוהב לצייר אותה האמת שזה כמעט הנושא העיקרי שלי חוץ מה"דיוקנים"של ילדים מהכיתה שלי... דרך אגב גם חיות הם חלק מקומיקס???

למעלה