Stumble Upon

RichardSmith

New member
Stumble Upon

http://www.stumbleupon.com יש באתר הזה אלפי חנונים, בעיקר מארה"ב. ביסודו, שירות המאפשר להגיע לאתרים מעניינים ברחבי העולם לפי תחומי העניין שהמשתמש בוחר. חברה האירה את עיני לאפשרויות הנוספות - יצירת קשרים והצטרפות לקבוצות. אומנם באנגלית...

מתן4ל

New member
טוב אז חיפשתי CHESS

מצאתי כמה אתרים. ואנשים שדירגו, ותיאור של האתר (מעפן למדי בסגנון של "אתר טוב ללימוד שחמט" חוזר על עצמו 20 פעם בוריציות שונות). הכפתור הראשי מוביל אותי לאתרים לא קשורים לגמרי... אין פואנטה... (אתה מוזמן לספר אם אתה יותר נהינת מזה) נ.ב. הורי! תפוז מופיע שם.(פורום צילום)

RichardSmith

New member
המממ

אני סימנתי יותר תחומי עניין ולכן קיבלתי דברים קשורים. מוזר שנתן לך אתרים אחרים. אני קודם בודק את האתר ורק אחר כך מה אנשים כתבו עליו. לפעמים התיאורים יותר מושקעים, לפעמים פחות...

MajorWinters

New member
הרעיון של סטאמבל!

סטאמבל - הרך האולטימטיבית לבזבז את הזמן. זה הרבה יותר כיף מפייסבוק והרבה יותר רחב מיו טיוב! זה תוסף לפיירפוקס שנותן לך כפתור קטן בסרגל כלים (יש לו גם סרגל אם יש לכם מקום, לי לא). בהתחלה אתה מכניס לו רשימת נושאים שאתה אוהב ואז כל פעם שמשעמם לך אתה לוחץ על הכפתור ואתה פשוט מגיע לאתר בנושא שאתה אוהב. אני והשותפים שלי מסטמבלים המון!

RichardSmith

New member
../images/Emo58.gif

nothing t first 5​
החידה האחרונה:
There is a harbour in front of you. You are thinking of an item to throw when you need it and to pick up when you don't need it. what is it?​
חשבתי על משהו מופשט כמו אהבה, תקווה... אולי חץ?

pieceofmadness

New member
הנה עוד רמז, עבה כמו בגדי חורף ומיותר כמוהם:

לא רק שהנמל לפניך, אתה גם מגיע אליו מצד הים, כלומר, אתה על אונייה... נו!

sagima

New member
הנה עוד רמז עבה כמו... כמו... כמו משהו עבה

אתה גם רוצה לעגון בנמל

limilu

New member
לא הבנתי את התשובה של הרביעי ../images/Emo58.gif

למה 5? והראשון זה בכלל money

limilu

New member
או שמא?

נראה שגם money וגם nothing עובד. מוזר. מישהו יודע את התשובה ל-8?

MelodicTruth

New member
התשובה היא 2

כל אחת מהספרות מקבלת ערך בין 0 ל-2. המספר בצד ימין הוא סכום הערכים המתאים לרצף.

limilu

New member
אני לא מבינה את זה כ"כ.

אבל איכשהו עברתי בעזרת ניסוי וטעיה [רמאית]. אני לא זוכרת לאיזה מספר הגעתי, אבל נתקעתי בחידה עם תולעת-הספרים.

sagima

New member
תכלס, זאת שאלה מפגרת

והיא מבלבלת כי הקשר שלה למתמיטקה הוא מקרי בהחלט.

MelodicTruth

New member
ותראו מי מספר 12383 ברשימת הפותרים... ../images/Emo13.gif

טוב, זו לא חכמה. מדובר בחידות די מפורסמות, כבר פגשתי חלק מהן בעבר.

למעלה