Succession

shanyz

New member
Succession

איזה פרק חמוד!! די אהבתי:) את כל הרעיון וזה.. טוב, כתבתי מקודם הודעה ארוכה, וכמובן הכל נחמק לי כמו תמיד..ססס אז אני אגיד ב-2 משפטים שאהבתי את הרעיון שהן כלואות באוות הגוך ושזינה צריכה כאילו לסמוך על גבריאל.. ו..אהבתי את האובססיה של ארס על זינה! כמו תמיד:) וחוץ מזה משהו שעצבן אותי זה.. איך זה שארס לא הציל אותן, או לפחות את זינה, כשסיזר צלב אותן!?! הרי הוא אמר שהוא ראה וזה.. אז למה הוא לא עזר להן!? אוף!

דעתי על הפרק...

לא כל כך אוהבת את הפרק הזה...אבל הוא בהחלט נחמד... מוויקאן הזאת...מצד אחד, היא נורא מצחיקה אותי...כל הזמן חושבת שהיא תוכל להרוג את זינה, נו באמת....רואים שהיא לא יודעת על זינה כלום
מצד שני, מאוד מעצבנת אותי!!!
מי היא חושבת שהיא?! ארר! להרביץ לה!!! מצד שלישי...<כן, אני מודעת לזה שיש רק שני צדדים למטבע...בדרך כלל
> אני מרחמת עליה...מסכנה, ככה בזבזה את החיים שלה, ועכשיו היא תקועה במערה הזאת לנצח... אהבתי את הרעיון הזה שזינה ביום וגבי בלילה...ממחיש את זה שלגבי יש צד אפל למרות הכל... ושני, ארס לא היה אובססיבי כלפי זינה בפרק הזה...הוא רצה את גבריאל... הוא בחן אותה, הוא רצה שהיא תהיה לוחמת שלו...ואני שמחה שהיא לא הסכימה, אני חושבת שזה היה הורס קצת את הסדרה... זהו, מצטערת שהגבתי רק עכשיו, היו לי בעיות באינטרנט אתמול
אגב, היום התחלתי ללמוד רכיבה מערבית על סוסים!

shiri_b

New member
מגניב תהני!!

אני לא יודעת למה אבל כל הקטע שארס פתאום רוצה שגבריאל תהיה הלוחמת שלו מאוד מעצבן אותי... אהבתי את הסוף. וזה היה די ברור שגבריאל לא תסכים להיות הלוחמת שלו, עדיין זו גבריאל.

BUG LOVE

New member
מנצל"שת לפרק של היום

הפרק של היום היה ממש חמוד וגם היו בו קטעים מצחיקים,שזינה גילתה שהיא בהריון ולא הבינה איך זה קרה וכמעט הרגה את הרופא שבדק אותה ואמרה לו שצריך לעשות מעשים כדיי שזה יקרה והיא לא עשתה אותם הרבה מאוד זמן. גם שגבריאל אמרה שאולי ארס עשה משהו שהכניס אותה להריון וזינה ישר השתיקה אותה אני ממש הייתי רוצה שהילד יהיה שלו. יש לי שאלה מתי זינה מגלה שהילד מקליסטו?

זה יקרה בפרק Seeds Of Faith

שזה הפרק התשיעי אם אני לא טועה, אבל ביפ אוהבים לשים אותו בתור הפרק ה-11 משום מה
לא יודעת אם שמתם לב, בפרק Fallen Angel לקראת סוף הפרק, אחרי שהבנות כבר חוזרות לחיים, רואים את קליסטו המלאך מתקרבת לזינה ונוגעת לה בבטן, ואז זינה קפצה קצת, כאילו היא הרגישה משהו... שמתי לב לזה רק בפעם האחרונה שראיתי את זה...

shanyz

New member
אני בהלם!!! אביב!!! התחלת רכיבה!!

אני בשוק!!!!!!! גם אני רוצה:) בעקרון, כבר לפני כמה חודישם תכננתי, אבל יש לי קצת לחץ בלימודים, אז אמרתי שבחופש הגדול.. אבל אני רוצה ווסטרן, קפיצות מעל מיכשולים וכאלה.. לא מערבי:) כבר היית בשיעור!? איך היה1? את חייבת לספר לי הכללללללללללללל טוב, באי סי קיו:) בכל אופן, אני לא חושבת שהוא ב-א-מ-ת רצה את גבי. אני חושבת שהוא מההתחלה "רצה" את גבי רק כדי לגרום לזינה לקנא וכל היא תחזור אליו.. הרי הייתה את השיחה הקצרצרה הזו של זינה וארס במקום השחור הזה, והוא אמר לה משהו, ממש לא זוכרת מה, שכאילו הראה שהוא אובססי (מצטערת, אני ממש לא זוכרת מה הוא אמר, אני רק זוכרת שאמרתי לעצמי כזה "אהה...הוא מנסה להחזיר אותה אליו וזה...כמו תמיד..") וחוץ מזה, כאילו, עם כמה שנאי מתה על גבי, היא לא בשביל ארס! היא כאילו לא ברמה של זינה (לאוהבי גבי-לא לצעוק עלי בבקשה) כאיול, אני מתה עליה, והיא שווה ונלחמת טוב, אבל כולם יודעים שהיא לא טובה כמו זינה, אין לה את החוש שלזינה יש.. וזהמה שארס באמת רוצה:) את זינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shanyz

New member
אממ..טוב גלשנו קצת

אני מקווה שלא ימחקו.. זהו, נאי התבלבלתי, התכוונת שבאינגליש קופצים מעל מכשולים.. אבל בווסטרן אף פעם לא ידעתי אני מקווה שגם שם לומדים קפיצות כי...בא לי כמו זינה! לדעת לרכב מהר ולקפוץ מעל דברים:) ובאינגליש זה באמת נורא מאופק וצריך לשבת זקוף וזה, ואין לי כוח:) אבל אם זו תהיה החווה הכי קרובה אלי, אז אני מכונה לעשות את זה גם! העיקר דעת לקפוץ ולדהור!!ייאאיי לילילילילילילי

ברודי

New member
שני../images/Emo3.gif

תיראי ברור שהוא עשה את זה כדי להציק לזינה כאילו אין ספק בזה. אבל עדיין זה לא הופך את זה לבחירה לא הגיונית... תחשבי על זה- ארס לא ב-א-מ-ת צריך את זינה. הוא אל והוא יכול לעשות באלגן גם בלעדיה. זה שהוא רוצה את זינה, זה משהוא אחר. עכשיו, לזינה היו הרבה שנים ללמוד לחימה והכול (היא למדה אצל ארס!!) וגבריאל כל מה שהיא יודעת זה מזינה, והיא אפילו לא סיימה ללמוד. רק לפני עונה היא עדיין היתה עם המקל והיתה עסוקה יותר בהגנה מאשר לחימה ואז עם הודו והכול, היא מעולם לא הרשתה לעצמה בדוגרי להילחם. רק עכשיו היא סופית החליטה מה הדרך שלה והרשתה לעצמה להתמסר לה לגמרי. מין הסתם שמעכשיו והלאה היא רק תשתפר וארס יודע את זה. והוא צודק, גבריאל עם יכולות של זינה זה דבר קטלני והוא יודע שעם זינה זה אבוד אז למה שלא לפנות לממשיכת דרכה?! הגיוני בהחלט! go Ares!

shanyz

New member
אבל זה בדיוק העניין..

מבחינת ארס, אין ממשיכה לזינה! אין כמו זינה! כמו שהוא חיפש בפרק את "היורשת" של זינה כבייכול, עמוק בפנים הוא ידע שפשוט אין כזה דבר:) איזה זינה 2! יש רק אחת! ונכון, גבריאל משתפרת, ויש לי פוטנציאל להיות לוחמת טובה כמו זינה אבל...הוא לא יכול להסתפק בזה
הוא צריך את זינה.. ואמרת שהוא רוצה את זינה...לא צריך.. אממ טעות
הוא צריך את זינה! הוא לא יכול בלעדייייייה! הוא צריך מישהי שתוליד לו בן, והיא הכי מתאימה לתפקיד, אם היא רוצה ואם לא! והוא לא יודע שזה אבוד עם זינה.. כאילו, זה מה שהיא אומרת, אבל הוא לא מקבל את זה! (חמוד שלי!!) תמיד היא דוחה אותו ולא רוצה אותו, אבל זה לא מונע ממנו מלהמשיך.. תסתכלי בעונה 6...הוא עדיין ממשיך עם האובססיה...

shanyz

New member
חהה הייתי מתה שיהיה לי פוטנציאל

כמו זינה
התכוונתי שלגבריאל יש פוטנציאל...

shanyz

New member
אף אחד לא אמר לי

על הקטע שארס לא הציל את זינה מפני הצליבה...

למעלה