SUGAR RAY LEONARD

תודה על הסירטונים ../images/Emo24.gif

זה מאמץ גדול להעלות אותם לפורום- תודה רבה ! אחלה של סירטונים יניב

MikeTyson

New member
חחחח למוחמד עלי אין טכניקה בכלל...

הוא סתם מכה למרות שלא בשרשור הזה העלת את הסרטונים שלו אבל הוא סתם מכה בלי טכניקה.

BROWN BOMBER

New member
טייסון....

מוחמד עלי הוא המתאגרף הטכני והטקתיקן הכי גדול בהיסטוריה של האנף. איך לדעתך הוא ניצח את ג'ורג' פורמן באותה תקופה? הסגנון שלו הוא לא שגרתי והמכות הן לא כמו שכתוב בספר אבל הדבר לא ממעיט מערכו. כח לדוגמה את ג'ו פרייזר וקן נורטון... מתאגרפים עם הסגנונות הכי מוזרים שראית בחיים שלך אבל עדיין נשארים המתאגרפים הגדולים בהיסטוריה... יש כל מיני סגנונות וכל מיני שיטות... את השיטה שראית אצל מוחמד עלי פיתח לא אחר מאשר שוגר ריי רובינסון... עוד מעט אשגר סרטון לפורום עם ביצועים של מוחמד עלי ואז תראה על מה אני מדבר...

MikeTyson

New member
שמע, יש לו מכות שהן על גבול

מכות הפטיש. מה זה הדבר הזה? פעם ראשונה שניה או שלישית שאני רואה את הסרטון הזה וכל פעם אני חושב על המכות שהבחור הוציא.

BROWN BOMBER

New member
עם עובדות לא מתווכחים...

אף אחד לא הצליח לעמוד מול המכות הלא נכונות שלו... לא פלויד פאטרסון לא סוני ליסטון לא ג'רי קווארי לא קן נורטון לא ג'ורג' פורמן ולא ג'ו פרייזר. לא סתם קראו לו THE GRAEATEST

Boxline

New member
תרשו לי להצטרף לדיון

גם אני חושב שלעלי היו מכות מוזרות. אני חושב שהיום מקפידים קצת יותר בזהירות על מכות כאלו (האיגרוף המודרני). אז האיגרוף היה בשלבים של התפתחות מודרנית. אם עלי היה משחרר מכות בצורה הזו כיום הוא לא היה שורד ובטח שלא מול טיסון.

BROWN BOMBER

New member
טייסון, כבודו במקומו מונח. אבל...

בשנות השישים והשבעים היו שנים של זהב בשביל האיגרוף. ההתפתות התחילה הרבה לפני - עוד בתקופה של מייקל ג'יי ג'ונסון. פלויד פאטרסון הציג את רמת האיגרוף המודרנית והמתקדמת ביותר כבר בתחילת שנות ה 50. מוחמד עלי הוא אחד משלושת המתאגרפים שנחשבים לטובים ביותר בהיסטוריה לפי חלוקת דעת הקהל... השניים האחרים הם ג'ו לויס ורוקי מרצ'יאנו. מייק טייסון הוא ללא כל ספק הפינישר הגדול ביותר בהיסטוריה אבל בלי להמעיט מערכו - רק ג'ו לויס ורוקי מרצ'יאנו יכולים להשתוות ליכולת של מוחמד עלי...

MikeTyson

New member
שלי:

1. ג'ו לואיס 2. מוחמד עלי 3. מייק טייסון 4. רוקי מרציאנו 5. פלויד פטרסון

BROWN BOMBER

New member
קבל 10 כבדים

פשוט 5 מתאגרפים ניתן יותר מדי לויכוח אפילו ביני לבין עצמי... 1. ג'ו לויס 2. רוקי מרצ'יאנו 3. מוחמד עלי 4. ג'ו פרייזר 5. ג'ק דמפסי 6. מייק טייסון 7. מקס שמלינג 8. ג'ורג' פורמן 9. עזארד צ'ארלס 10.פלויד פאטרסון

BROWN BOMBER

New member
טייסון הוא גדול....

אבל בהחלט לא הגדול מכולם... היו מתאגרפים עם הישגים שטייסון וכל יתר הגדולים בהיסטוריה יכולים רק לחלום עליהם. כמו למשל ג'ו לויס שלקח קרב גומלין ממקס שמלינג והחזיק בתואר 11 שנה ברציפות. או רוקי מרצ'יאנו שניצח את כל המתאגרפים הגדולים כולל כולם בתקופה שלו ולא הפסיד אפילו פעם אחת למרות שבהרבה מאוד קרבות שלו היה במרחק של מילימטר לא רק מהפסד אלה ממוות... מרצ'יאנו היה מוכן למות! רק לא להפסיד... עם תלמד את היסטוריית האיגרוף המקצועני אז תגלה שטייסון הוא רחוק מלהיות הגדול מכולם. שמתי אותו במקום השישי רק בגלל שאני מכיר אותו יותר טוב מהרבה מהגדולים האחרים כמו ג'ימי ברדוק, ג'רסי ג'ו וולקוט, פרימו קרנרה, ג'ק שארקי, מייקל ג'יי ג'ונסון וכו'. אני בטוח שהיו עוד מתאגרפים טובים מטייסון...

ETZ301

New member
החמישה של ETZ301

5.שוגרי ריי לנרד 4.מרציגיאנו 3. נושך האוזניים 2. המפציץ 1. עלי-בומאיה עלי -בומאיה

למעלה