sulk

Shame in you

New member
sulk

You bite through the big wall, the big wall bites back You just sit there and sulk, sit there and bawl You are so pretty when you're on your knees Disinfected, eager to please Sometimes you sulk, sometimes you burn God rest your soul When the loving comes and we've already gone Just like your dad, you'll never change Each time it comes it eats me alive I try to behave but it eats me alive So I declare a holiday Fall asleep, drift away Sometimes you sulk, sometimes you burn God rest your soul When the loving comes and we've already gone Just like your dad, you'll never change Sometimes you sulk, sometimes you burn God rest your soul When the loving comes and we've already gone Just like your dad, you'll never change הייתי מנסה לתרגם בהזדמנות אחרת, אבל כרגע אין לי כוח. שאלה: למי לדעתכם הוא פונה בשיר? אל עצמו? והערת שוליים: הקטע שהיה בחתימה שלי, "כל פעם שזה בא...", כל כך מעורר הזדהות אצלי, זה מדהים. מה אתם חושבים על השיר?

Ellabll

New member
תרגום

כשאתה נושכך דרך הקיר הגדול, הקיר הגדול ינשוך חזרה אתה רק יושב שם וזועף, יושב שם ומילל אתה כ"כ יפה כשאתה על הברכיים מחטא, נלהב להשביע רצון לפעמים אתה זועף, לפעמים אתה נכווה אלוהים יניח לנשמתך כשהאהבה באה ואנחנו כבר עזבנו בדיוק כמו אביך, אתה לעולם לא תשתנה בכל פעם שזה בא זה אוכל אותי בעודי בחיים אני מנסה לשמור על התנהגותי אבל זה אוכל אותי בעודי בחיים אז אני מכריז על חופשה נרדם, נסחף הרחק לפעמים אתה זועף, לפעמים אותה נכווה אלוהים יניח לנשמתך כשהאהבה באה ואנחנו כבר עזבנו בדיוק כמו אביך, אתה לעולם לא תשתנה

lifahead

New member
פעם לא אהבתי אותו ככ, עכשיו כן!

אהבתי את השורה-Just like your dad, you'll never change שיר ככ ציני..:}

למעלה