sum of someting השם אומר משהו למישהו?
F fushi e New member 17/10/03 #5 אי אפשר אי אפשר...../images/Emo95.gif אי אפשר ללכת ערומים! סתם, אנ'לא חושבת שאתה יכול להשיג אותו.. לי יש אותו מוקלט מההופעה האחרונה שהיתה תחכה להופעה:/
אי אפשר אי אפשר...../images/Emo95.gif אי אפשר ללכת ערומים! סתם, אנ'לא חושבת שאתה יכול להשיג אותו.. לי יש אותו מוקלט מההופעה האחרונה שהיתה תחכה להופעה:/
M MiStEr G u I t A r New member 17/10/03 #7 מכווןן /שלח לי פליז../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif
R Rain Star New member 17/10/03 #8 חןןןןן! לא שלחתי לך כבר את כל ההופעה? תגידו מישהו שמע את הגרסא הממממאגניבה של שחר ושרון רוטר לחלום מתוק???
חןןןןן! לא שלחתי לך כבר את כל ההופעה? תגידו מישהו שמע את הגרסא הממממאגניבה של שחר ושרון רוטר לחלום מתוק???
ט טונה סטארקיסט New member 17/10/03 #9 לא אבל זה נשמע מפחייייד../images/Emo2.gif../images/Emo66.gif ...אבל גם מסקרן...
ט טונה סטארקיסט New member 17/10/03 #10 עכשיו אני מת מסקרנות...../images/Emo66.gif כשמישהו ימצא שיכריז!!!
ס סקס עם מוניקה New member 17/10/03 #11 זה ממש נחמד../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif זה מן שילוב כזה בין רוק ומזרחית.. אני ממש שונאת מזרחית-אבל איך שהם שילבו את זה, זה יצא ממש יפה
זה ממש נחמד../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif זה מן שילוב כזה בין רוק ומזרחית.. אני ממש שונאת מזרחית-אבל איך שהם שילבו את זה, זה יצא ממש יפה
L lifa girl New member 18/10/03 #13 וואלה דווקא....../images/Emo18.gif לא שמעתי....זה נשמע מוזר וואי : \