summerland-season 2!

• פותח הנושא takum
  • פורסם בתאריך

takum

New member
summerland-season 2!

טוב אז לידיעתכם העונה החדשה של סאמרלנד מתחילה את שידוריה בארצות הברית ב28 בפברואר. השאלה שלי היא האם ערוץ שלוש קנו את העונה השניה?!?! ואם כן אז היא תשודר במקביל לאמריקה?? ואם לא איזה סדרה עולה במקום?! תודההה ולגסי מקרטני יש שיר "חדש" יצא כבר לפני חודש וחצי jesse mCcartney-beautiful soul

0oBo0

New member
רגע...

איפה יש זואי ביוסיק ואיפה יש קלף משוגע? מה בהוט ומה ביס..? ויודעים על השיר של ג'סי שיר מ=ה=מ=ם! גם come to me זה שיר יפה!

0oBo0

New member
אין לי מושג איך קוראים לאף אחת מהם

מישהי למטה אמרה שיהיה קלף משוגע

באמת יהיה קלף משוגע...

זואי ביוסיק-זה קלף משוגע. זואי היא הדמות הראשית שם-היא הכוכבת של הסדרה, אז אני קוראת לזה ואי ביוסיק אבל זה בעצם קלף משוגע.

jesse mccartney

New member
אולי הם כן קנו..

אולי הסדרה שעולה עכשיו תיהיה גם איזה 10 פרקים ואחריה יהיה סאמרלנד העונה השנייה.... הלוואי.. ניני אני אוהההבת אותך..!!!

צר לי לבשר לך כי בעונה הראשונה של ס

דרה זו יש 18 פרקים:-\ (ועונה 2
, לא שזה משנה כרגע)... נוסיף לזה שבועיים שאולי בהם לא יהיה בערך תוכנית, אין יל מושג למה (סתם הערכה) - חמישה חודשים...:-\

אבל ב"הוט" אמרו

שכנראה העונה השנייה לא תגיע לארץ ב2005.. כנראה.. אבל הלוואי שהם ישנו את דעתם אחרי שנעשה להם ת'מוות!!

את כל מה שאמרת בעצם כבר ידענו

ברור שלג'סילה יש שיר יפה אבל כבר לא חדש בכלל אממ...אמרו פה שהסידרה לא תעלה בשנת 2005 וחמש כנראה( והתגובה שלנו היתה יא*****!!!!!!!) ומה שיעלה במקום זה קלף משוגע ---שזה גם זואי ביוזק ככה קוראים לדמות..והסידרה הזאת בעיקרון ממש ממש דומה לסאמרלנד...זה על דודה ששומרת על 2 או 3 ילדים כבר לא זוכרת שההורים שלהם מתו ואז היא מעפנחת תעלומה בעקבות זה ואז נותנים לה עבודה במשטרה ניראה לי זה מה שאני זוכרת

yotaml

New member
השיר ביוטיפול סול דווקא-

לא חדש, הוא יצא כבר לפני כמה וכמה חודשים בדיסק הסולו הראשון של ג'סי בשם "JMac", עם 3 השירים"why don't you kiss her","you make me feel ,ו-"don't you". אז טכנית ביוטיפול סול זה לא הדיסק הראשון שלו (רק לידע אישי)...

למעלה