Sunday Looks
H Happy Goth New member 29/5/16 #2 נשבעת שרציתי להשקיע עם שכבות וזה, מזג האוויר מאפשר... אבל ה לא ממש איפשר לי להתעכב הבוקר מול המראה
R Rosie52 New member 29/5/16 #7 עם שכבות או בלעדיהן את זוהרת קז'ואל שבא בטוב. החולצה מתוקה ונהדרת ואיזה יופי אורך המכנסיים האלו עם הסניקרס. מה זאת רק אני שווסת הקור חום שלה דפוק? יושבת עם סוויטשירט במשרד וקר לי. רוזי
עם שכבות או בלעדיהן את זוהרת קז'ואל שבא בטוב. החולצה מתוקה ונהדרת ואיזה יופי אורך המכנסיים האלו עם הסניקרס. מה זאת רק אני שווסת הקור חום שלה דפוק? יושבת עם סוויטשירט במשרד וקר לי. רוזי
N Nightingale5 New member 29/5/16 #22 יצא לך יפה בכל זאת תשקיעי בהיזדמנות אחרים לא נורא גם אצלי יש ימים שתלויים בהתרוצצות סביב הקטנים ולא סביב מה אני לובשת שזה מאוד חשוב ומעניין, כן?
יצא לך יפה בכל זאת תשקיעי בהיזדמנות אחרים לא נורא גם אצלי יש ימים שתלויים בהתרוצצות סביב הקטנים ולא סביב מה אני לובשת שזה מאוד חשוב ומעניין, כן?
ש שרוני1ש New member 29/5/16 #6 אורך המכנסיים המצוותות לנעליים = מושלם. את החולצה אני מודה שלא הייתי בוחרת לעצמי, אבל עלייך זה י-פ-ה!!
אורך המכנסיים המצוותות לנעליים = מושלם. את החולצה אני מודה שלא הייתי בוחרת לעצמי, אבל עלייך זה י-פ-ה!!
R Rosie52 New member 29/5/16 #9 גם בשעון הביולוגי שלי יש אינדיקציה שנעלמו לי שעתיים שינה המכנסיים משגעות ואני גם מחבבת מאוד את הגופיה/חולצה/טופ בלוק הזה (מפתיעה את עצמי שמחבבת למרות הפרנזים). ואת, את לבושה שגעון. רוזי
גם בשעון הביולוגי שלי יש אינדיקציה שנעלמו לי שעתיים שינה המכנסיים משגעות ואני גם מחבבת מאוד את הגופיה/חולצה/טופ בלוק הזה (מפתיעה את עצמי שמחבבת למרות הפרנזים). ואת, את לבושה שגעון. רוזי
א אייבורי New member 29/5/16 #12 קיץ אינדיאני   רק אומר שאם אשן עוד קצת, יחשבו שאני חלק אינטגרלי מהמיטה
H Happy Goth New member 29/5/16 #13 רקע משגע לשרשרת זה מאד שיקי ומגניב אבל אני מצטערת, ולא יודעת להסביר בדיוק למה אבל פחות מסתדר לי החלק התחתון של הלוק....אולי הצבעוניות של הג'ינס והנעליים? ובחלומי אני רואה אותך משלבת את הטופ הזה עם ג'ורטס וסנדלים שטוחים.   וואי, הבית שלך מטונף! תתביישי לך
רקע משגע לשרשרת זה מאד שיקי ומגניב אבל אני מצטערת, ולא יודעת להסביר בדיוק למה אבל פחות מסתדר לי החלק התחתון של הלוק....אולי הצבעוניות של הג'ינס והנעליים? ובחלומי אני רואה אותך משלבת את הטופ הזה עם ג'ורטס וסנדלים שטוחים.   וואי, הבית שלך מטונף! תתביישי לך
א אייבורי New member 29/5/16 #15 צודקת   החלק התחתון אכן פחות מסתדר.   (ואני לא אשאל איך ראית שהבית מטונף)
S shmickey New member 29/5/16 #20 היא סתם אוהבת לעשות לי טיזינג.. היא יודעת שביליתי את יום שישי בקרצופים של כל פינה בבית
S shmickey New member 29/5/16 #19 את צודקת. גם לי זה לא הסתדר במאה אחוז, ומצד שני לא התחשק לי שחור.. מה היית משלבת עם זה חוץ משורטס? (לא רלוונטי לי כרגע שורטס לעבודה..)   ולגבי הבית.. מזמינה אותך לבוא לאכול פתיתים מהרצפה
את צודקת. גם לי זה לא הסתדר במאה אחוז, ומצד שני לא התחשק לי שחור.. מה היית משלבת עם זה חוץ משורטס? (לא רלוונטי לי כרגע שורטס לעבודה..)   ולגבי הבית.. מזמינה אותך לבוא לאכול פתיתים מהרצפה
R Rosie52 New member 29/5/16 #10 כמה שיפה לך המכנסיים חתיכיות לאללה ואת ציוץ הציפורים המרגיע אני שומעת עד כאן מהחולצה הנהדרת שלך. גם הסנדלים בול! לוק שמחמיא לך וכל כך יפה בעיניי. רוזי
כמה שיפה לך המכנסיים חתיכיות לאללה ואת ציוץ הציפורים המרגיע אני שומעת עד כאן מהחולצה הנהדרת שלך. גם הסנדלים בול! לוק שמחמיא לך וכל כך יפה בעיניי. רוזי