super cat, metalboy and black magic

super cat, metalboy and black magic

ההודעה הזו מוקדשת במיוחד בשבילכם וגם לכל שאר חברי הפורום שמרגישים דיכאוניים: אין מה לעשות, זה חלק מהחיים, אם תשאלו את שלומי הוא יגיד לכם שהסיבה של הדיכאונות זה בגלל ההורמונים (חלק מגיל ההתבגרות) וזה נכון עכשיו הבעיה היא איך שורדים את זה, יש כאלה שמוותרים ומתאבדים, יש כאלה שיושבים בבית ומתאבלים על עצמם ועל העונש שנתנו להם (לחיות), יש כאלה ששומרים הכל בפנים ומבחוץ נראים כאילו הכל מצויין אצלהם, יש כאלה שמוציאים את הדיכאונות שלהם בשיטת ה"פורקן" (כמו שפורקים עצבים- מוזיקה, ספורט וכו´). הבחירה היא שלכם, גם לי הייתה תקופה דיי קצרה מכיוון שהחלטתי פשוט לשכוח מהבעיות ולעשות חיים וזה ממש עוזר, נכון שזה יותר קל כשיש חבר/ה שתומכים ונכון שזה יותר טוב אם החברות הקודמת הייתה מוצלחת ולא "גרועה- הסתיימה בבגידה, ריבים וכו´. רוב האנשים שופטים ע"פ הניסיון שלהם (דברים שקרו להם או שסיפרו להם, ראו אותם וכו´) ולכן לכל אחד דעה שונה בקשר לאהבה, הכי חשוב זה לשמור על ראש פתוח, אני לא מבקש לפתח ציפיות ואז להתאכזב אלא רק לשמור על ראש פתוח . . . מקווה שעזרתי . . . DJ made in israel

black_magic

New member
די.ג´י..

השיטה שלי עד עכשיו הייתה להפנים את הבעיות ולהראות מבחוץ כאילו מאושרת, אבל זה ממש נורא, אני נשברתי, התחלתי לבכות, הרבה שהרבה זמן לא הייתי בוכה, הייתי עושה את עצמי אדישה וחזקה כאילו, וזה ממש לא נכון.. אני יודעת שהשיטה של לשכוח מהבעיות ולהנות מהחיים היא טובה, אבל, איך אפשר להנות מהחיים כשאין עם מי להנות מהם.., זה דיי מבאס..

אף אחד לא אמר שזה קל

וכל אחד שמשתמש בשיטה הזו יש לו רגעים של פריקה, אף אחד לא עשוי פה מאבן !!! הכל תלוי בכח הנפשי (פנימי) שלך . . . DJ made in israel

black_magic

New member
תודה דיג´יי

על האכפתיות..
אבל לא ענית לי, איך נהנים ושוכחים, כשזה קשה לבד, כשמרגישים בודדים..

תמיד פה בשבילכם . . . . . . .

תמיד אפשר לפנות אליי, אייסי 49138731 אימייל [email protected] אם את שואלת אותי אז אני אומר שלפי דעתי כשאת לבד אז שיטת ה"פורקן" היא הכי טובה, לדוגמא אני נרגע עם מוזיקה טובה, אני מתחיל לשמוע מוזיקה ואני מעיר את כל העיר כמעט או שאני פשוט עושה מוזיקה (סטים) . . . . יש כאלה שאוכלים גלידה, יש כאלה שיוצאים לריצה, יש כאלה שרואים טלויזיה, יש כאלה שבוכים (יש אנשים שזה באמת מעודד אותם) וכו´ . . . DJ made in israel

super-cat

New member
תודה

לומר את האמת, הכל ניסיתי ושום דבר לא עזר... בינתיים אני פשוט מראה לכולם שבסדר לי מבחוץ, אבל מבפנים אני יודעת שדי חרא לי... אבל תודה על ההשקעה, באמת נחמד מצידך!

מה שנשאר להגיד זה רק

שזה עובר, זה תקופה בחיים שעוברת, שוב אני אגיד שאהבה מבחוץ (חבר/ה) תמיד עוזר מכיוון שזה מעלה את הבטחון ותומך בזמנים הקשים, אבל כדאי גם למצוא ידיד טוב שיעזור . . . . . DJ made in israel

sista

New member
די ג´יי כל הכבוד, ויש לי עוד כמה

1. לא לשקוע. לדעת שזה זמני וזה יעבור. 2. לא להיבהל גם אם עכשיו לא טוב. אז מה אם לא כל כך טוב, החיים לא מפסיקים ויש סיכוי שעוד מעט ישתפר. אל תכעסו על עצמכם שאתם לא מאושרים. 3. לכולם יש בעיות. לכולם יש ימים רעים. מי שהכל טוב אצלו, יתכן שהוא פשוט מדחיק הכול ולא מודע לבעיות שלו. להקשיב לבעיות ולמה שיש להן לומר. 4. לא לשמור בבטן. לכתוב, ליצור, לשמוע מוזיקה, לדבר, להתעניין גם בבעיות של אנשים אחרים ולעזור להם גם נותן הרגשה טובה. 5. לנסות להירגע. לשכב כמה דקות בשקט ולנקות את הראש, אפשר גם מדיטציה, יוגה, טאי צ´י, הרפיות - לא יאמן כמה שזה עוזר.

MetalBoy

New member
חח.. כבר הבנתי ו

אני לא מתאבל יותר.. ועוד משהו אהבה אין כזה דבר.. זה כמו אלוהים יש אותו למי שמאמין ואני לא מאמין.. מטאל

למעלה