Superheroes gone bad

Superheroes gone bad

אני עכשיו קורא אוגדן של הקומיקס Butcher Baker- The Righteous Maker.
בגדול, זה מספר על גיבור-על שפרש לפני שנים רבות וכעת הוא נקרא שוב ע"י הממשלה לעשות את העבודה השחורה.
בגילו המתבגר הוא כבר לא גיבור-על טיפוסי- אוהב לקלל, לשתות ולעשות סקס. אני אישית נהנה מאוד מהקומיקס הזה בינתיים.
אני בטוח שכולנו היינו רוצים לראות קצת פנים אחרות של גיבורי-על, כמו גם למשל בקומיקס The Pro שגם קראתי והוא מספר על זונה שמקבלת כוחות על וגם היא רחוקה שנות-אור מהמצפון והמוסר שאנחנו רגילים לקבל מגיבורי-העל ה"סטנדרטיים".

יש לכם המלצות לעוד קומיקסים בסגנון כזה?

spidey 82

New member
The Boys של גארת' אניס.

הפוקוס הוא על יחידה חשאית של אנשים מעט... מעורערים בנפשם, שמטרתם להגן על החפים מפשע מגיבורי על חסרי אחריו ובעלי כוחות הרסניים. למשל, הדמות שדרך עיניה מוצגת הסדרה, יואי (המראה שלו התבסס על סיימון פג), מאבד בגיליון הראשון את ארוסתו כשבמהלך קרב בין גיבור על דמוי פלאש ונבל על, היא נמחצת למוות על ידם.

גיבורי העל עצמם מוצגים כסוציופתים ברובם, אנשים שיכורים מכוח ועוצמה שעושים ככל העולה על הרוחם. למשל, מעין קבוצת טין טייטנס\אקס-מן, שמבלה את זמנה עם מין וסמים, חבריה כופים את עצמם על נשים שלא מסוגלות להתמודד עם ליבידו העל שלהם, גניבת תרופות מבית חולים במהלך אירוע צדקה וכו'.

mulon1984

New member
אני חושב ש-sex criminals

שאם אני לא טועה מספר על גיבור שפרש ובלאגנים.
אבל אל קראתי ואני קצת לא בקיא בזה.

mfalas

New member
Black Summer

Black Summer אוגדן אחד שנכתב ע"י וורן אליס ועל האומנות אחראי חואן חוסה ריפ.
העלילה מתמקדת בחבורה של שבעה גיבורים שנקראים " The Seven Guns", כאשר
ביום בהיר אחד, חבר מהקוצה, ג'ון הורס שמו, הורג את נשיא ארצות הברית.
לא אמשיך לספיילר, אך אומר שלמעט העלילה המגניבה והמעניינת, חוסה ריפ עושה
עבודה מדהימה הכוללת אין ספור פריטים. בקיצור שווה.

mulon1984

New member
קיץ שחור חמוד

אני חושב שכנראה לא ממש הבנתי את העלילה בזמנו...
אבל בכל מקרה, שווה לתת צ'אנס ולו רק בגלל האומנות הנהדרת וכל האלימות :)

mulon1984

New member
קשה לדעת...

אולי האנגלית שלי לא היתה טובה כמו היום, אולי סתם לא התעמקתי בסיפור... זה היה מזמן יחסית :/

mfalas

New member
אם אהבת את העטיפה

בטוח תאהב את מה שהולך בפנים, יש פאנלים מטורפים.

spidey 82

New member
After the Cape

מיני-סדרה בת 3 גיליונות (הייתה גם מיני-סדרת המשך שלא קראתי) על גיבור על שמתדרדר לכדי שימוש בכוחות שלו לביצוע פשעים כדי לפרנס את משפחתו, מתמכר לאלכוהול ומאבד הכל.

למעלה