SupermanZW תיכנס (וכלם גם)

SupermanZW תיכנס (וכלם גם)

יש משהו שמאוד מעצבןאותי . תגיד למה אתה חושב שהעולם מושלם ????? העולם לא מושלם ?? השנאה חוגגת בעולם אני לא יודע למה אתה לא מאריך את זה שיש לך מדינה שהיא שלך? תראה בצפון קוראיה עד היום משמידים שמה אנשים בתאי גזים ונעשה שמה רצח המוני של אנשים שהממשלה לא רוצה שהם עד היום יש רצח עם קטנים בכל מיני מקומות בעולם תתעורר מהאשליה הענקית שאתה חי בא וכל בוקר תקום ותגיד תודה שיש לך מדינה מ-ד-י-נ-ה ש-ל י-ה-ו-ד-י-ם

thunderstorm

New member
ברור שהעולם לא מושלם...

אבל לכל אחד מותר להביע את דעתו לגבי מה שהוא היה רוצה שיהיה, שינוי יקרה רק אם אנשים ישמיעו את דעתם ויפעלו בעניין. וד"א, אני היחידה כאן שמעדיפה להיות מוגדרת ע"י שם המדינה ולא ע"י הדת? אני ישראלית, והדת שלי היא יהדות.

SupermanZW

Well-known member
את לא היחידה

אני ישראלי ממוצא יהודי ואני דאיסט (אין לי דת כלל).

SupermanZW

Well-known member
לא

דאיסט=מאמין באלוהים (ישות רוחנית, אז נמציא לה גם שם) אך שולל את כל הדתות, אתאיסט=לא מאמין באלוהים כלל. אז לא, אני לא אתאיסט.

SupermanZW

Well-known member
איפה טענתי שהעולם מושלם?

אתה יודע לקרוא? טענתי שיש מדינות בהן רוב האנשים לא גזענים ומכבדים את כל בני האדם באשר הם, כפי שלא כל העולם מושלם לא כל העולם מחורבן, ותמיד יש מקומות יותר טובים ופחות טובים. צא מהפרנויה, תבין, לא כל העולם שונא אותך, יש גם אנשים טובים, לא כולם רעים.

מאיפה אתה יודע בשמדינות אחרות

מכבדים את האנשים ? מאיפה אתה יודע ??? אתה גר בישראל אז מה אתה ממציא דברים ??? למה אתה חושב שדווקא לך הכי גרוע ??? ומה הקשר פרנויה בן אדם אתה לא מכיר אותי אני יכול ללמד אותך הרבה דברים שאתה לא יודע אז תירגע כבר מהדברים שאתה אומר על בני אדם שאתה לא מכיר

SupermanZW

Well-known member
הייתי שם

הייתי בארה"ב ובקנדה, יש לי חברים באוסטראליה, ובבולגריה להזכירך לא היו גילויי גזענות כבר 200 שנה, מה עוד? אתה עדיין בטוח שכל העולם שונא אותך? מה גרם לך לחשוב כך? איך שאתה פוגש אדם או שומע עליו אתה מניח מראש שהוא שונא אותך?

תגיד לי אתה גנוב ?

מי אמר לך שאני חשוב שכל העולם שונא אותי ? אני אומר לך שהעולם לא מושלם והוא לא מתקרש להיות מושלם ברור שיש בני אדם טובים אבל בכל מקום שתרצה יש גזענות ואל תגיד שבארה"ב אין גזענות. ראינו נגד האנשים שחורי העור את היחס של המשטרה אם זה לא גזענות אני לא יודע מזה היתה כולה ב4 מדינות זה לא הופך אותך למבין גדול כל יום אתה שומע על גזענות חדשה גרמניה, אוסטריה,צרפת וכ"ו אז תעשה לי טובה ואל תכניס לי מילים לפה שאני חושב שכל העולם שונא אותי אז לפני שאתה אומר דברים תעשה לי טובה תבסס אותם

SupermanZW

Well-known member
לא אמרתי שאין שם גזענות כלל

דיברתי על רוב האוכלוסיה במדינות אלה, לא על כולה. אגב, בישראל יש יותר גזענות מבכל המדינות ביבשת אמריקה (צפון ודרום) ומברוב מדינות המזרח הרחוק.

למעלה