SuperTom אחי רציני תגיש מועמדות לנהל את הפורום אתה הכי מתאים שיש!
L lp2002 New member 1/3/02 #2 אחי SuperTom תביא את אימייל שלך לפני כמה זמן הייתי מעומד לנהל את הפורום והתכתבתי אם אחת המנהלות של תפוז כדאי לנהל את הפורום בסוף אני נדחיתי אז אולי אתה תהיה אתה הכי מתאים לפי דעתי אז תביא את האי מייל שלך אני ימליץ עלייך
אחי SuperTom תביא את אימייל שלך לפני כמה זמן הייתי מעומד לנהל את הפורום והתכתבתי אם אחת המנהלות של תפוז כדאי לנהל את הפורום בסוף אני נדחיתי אז אולי אתה תהיה אתה הכי מתאים לפי דעתי אז תביא את האי מייל שלך אני ימליץ עלייך
S SuperTom New member 1/3/02 #5 אחלה...תודה... אבל אני לא צריך למלא איזה טופס בקשה או משהו לנהל ת´פורום?
S SuperTom New member 1/3/02 #11 סבבה ../images/Emo13.gif אה...אבל אני צריך ממליצים...ז"א כאלה שרוצים שאני יהיה מנהל הפורום פה... אז מי שרוצה שייתן לי ת´אי מייל שלו... חח...ז"א נראה לי שזה הכוונה של ממליצים שם בטופס...חחחחחח..
סבבה ../images/Emo13.gif אה...אבל אני צריך ממליצים...ז"א כאלה שרוצים שאני יהיה מנהל הפורום פה... אז מי שרוצה שייתן לי ת´אי מייל שלו... חח...ז"א נראה לי שזה הכוונה של ממליצים שם בטופס...חחחחחח..
S SuperTom New member 1/3/02 #13 חחחח...אז... יש פה אולי מישהו שרוצה שאני יהיה כאן מנהל פורום...? חוץ מאל פי 2002 וסופר גירל...
א איציק צימינו New member 1/3/02 #14 שיהיה כבר מנהל אבל לא משנה ........ מי זה יהיה אפילו סופר טום אבל אני מעדיף שתי מנהלים