ככה
יש לנו בפורום מומחה לזה שכבר לא מופיע פה הרבה אבל אם יהיה לך מזל הוא יציץ ויענה. קודם כל אתה משחק פוש-פולד. לא רייזים לפני הפלופ אלא לדחוף הכל אלא אם יש לך סיבה טובה לעשות אחרת. אולי פעם בהרבה זמן לגוון את זה קצת וכמובן אם במקרה המשחק נהיה עמוק יותר מהאזור של ה10 בליינדים. לימפ לא מומלץ אלא אם אתה מקבל סיכויי קופה מספיק טובים. זה סביר בעיקר אם יש לך יד סבירה כמו KJ בסמול בליינד ומישהו אחר עשה לימפ. אחרי הפלופ שוב לעשות פוש (או צ'ק רייז)-פולד. מעבר לזה, אתה משחק את הפוזישן ואת הטווחים של היריבים שלך. לדוגמה בשולחן פול רינג לדחוף AJ UTG זה לא מהלך מרויח בגדול אלא קצת מפסיד, לפי הניסיון של ההוא שמבין בזה ושיחק יותר מעשרת אלפים סופר טורבו, לא שלי... אתה לא מגן על הבליינד עם כל QJ ואתה לא מחפש לדחוף ידיים כמו A5o אלא אם אתה ממש קצר. רוב הפעמים כשישוו לך זה יהיה עם יד שמובילה עליך 70-30. עדיף לדחוף נניח KJ על A5 ורק מעמדה מאוחרת. עוד משהו שכדאי בכלליות לדעת על משחקי פול רינג- אם כולם עד הבליינדים מתקפלים ואתה בסמול בלי יד, הסיכוי שהביג יחזיק יד טובה גדול ב25% מהרגיל. זה אומר שאם נשארתם שלוש שחקנים אתה יכול לדחוף מהסמול עם יותר ידיים וכמובן בהתאמה זה נכון לכל מספרי השחקנים והעמדות. אני לא אתחיל להיכנס ספציפית לטווחים כי אני לא בטוח ששלי מוצלחים כ"כ וחבל... דבר אחרון שכדאי לדעת זה שכמות הבד-ביטס בסופר טורבו היא הכי גדולה שיש בפוקר אונליין והסווינגים יכולים להיות גדולים יותר משהיית מצפה. יד שבה KQ דוחף, אתה משווה עם KK והביג מצטרף משום מה עם 89 או 44 ולוקח את הקופה היא יותר סטנדרטית משהיית רוצה לחשוב.