SuperTurbo sng

• פותח הנושא stac
  • פורסם בתאריך

stac

New member
SuperTurbo sng

אז מה הדרך הנכונה לשחק עם 300 ציפים? אני בטוח שאפשר להיות ריווחי בזה, לשחק פחות זמן סטאק נורמלי.

shaywh

New member
ככה

יש לנו בפורום מומחה לזה שכבר לא מופיע פה הרבה אבל אם יהיה לך מזל הוא יציץ ויענה. קודם כל אתה משחק פוש-פולד. לא רייזים לפני הפלופ אלא לדחוף הכל אלא אם יש לך סיבה טובה לעשות אחרת. אולי פעם בהרבה זמן לגוון את זה קצת וכמובן אם במקרה המשחק נהיה עמוק יותר מהאזור של ה10 בליינדים. לימפ לא מומלץ אלא אם אתה מקבל סיכויי קופה מספיק טובים. זה סביר בעיקר אם יש לך יד סבירה כמו KJ בסמול בליינד ומישהו אחר עשה לימפ. אחרי הפלופ שוב לעשות פוש (או צ'ק רייז)-פולד. מעבר לזה, אתה משחק את הפוזישן ואת הטווחים של היריבים שלך. לדוגמה בשולחן פול רינג לדחוף AJ UTG זה לא מהלך מרויח בגדול אלא קצת מפסיד, לפי הניסיון של ההוא שמבין בזה ושיחק יותר מעשרת אלפים סופר טורבו, לא שלי... אתה לא מגן על הבליינד עם כל QJ ואתה לא מחפש לדחוף ידיים כמו A5o אלא אם אתה ממש קצר. רוב הפעמים כשישוו לך זה יהיה עם יד שמובילה עליך 70-30. עדיף לדחוף נניח KJ על A5 ורק מעמדה מאוחרת. עוד משהו שכדאי בכלליות לדעת על משחקי פול רינג- אם כולם עד הבליינדים מתקפלים ואתה בסמול בלי יד, הסיכוי שהביג יחזיק יד טובה גדול ב25% מהרגיל. זה אומר שאם נשארתם שלוש שחקנים אתה יכול לדחוף מהסמול עם יותר ידיים וכמובן בהתאמה זה נכון לכל מספרי השחקנים והעמדות. אני לא אתחיל להיכנס ספציפית לטווחים כי אני לא בטוח ששלי מוצלחים כ"כ וחבל... דבר אחרון שכדאי לדעת זה שכמות הבד-ביטס בסופר טורבו היא הכי גדולה שיש בפוקר אונליין והסווינגים יכולים להיות גדולים יותר משהיית מצפה. יד שבה KQ דוחף, אתה משווה עם KK והביג מצטרף משום מה עם 89 או 44 ולוקח את הקופה היא יותר סטנדרטית משהיית רוצה לחשוב.

2המרפא

New member
נראה לי שראש זה המקום עם הכי הרבה

סווינגים. ובראסמי הטילטים הכי קשים. הפעם היחידה שישבתי בהלם מול המסך עם דמעות בעיניים וקרוב לשבור משהו זה היה בראש.

shaywh

New member
בן אדם זה לא קרוב אפילו...

לפי בוריס- darkai- שכרגע יושב בשארקסקופ על 15,885 טורנירים בסה"כ, דאונסווינג רציני בסופר טורבו אצל שחקן מנצח יכול להיות גם 200 BI. מאתיים בייאינס. זה פי ארבע יותר מBRM מומלץ לSNG. ספיקינג אוף ראש, אישית החלטתי שאני מעדיף פשוט לא לשבת שם עמוק. כשאני מגיע ל35$ = 140 BB אני סופר 9 ידיים מהבליינד האחרון שלי וחוזר עם בייאין חדש. גם ככה לא משחקים שם על ערימות כמעט.

2המרפא

New member
עדיף שכך תאמין לי מניסיון

זה ממש כואב באשכים כשאתה מפליפ פול ומישהו מפליפ פול יותר גבוה ואתם שתיכם יושבים עם 300 בליינד ב25/50. זה עוד יותר כואב כשזה קורה 6 פעמים ביום אחד.

shaywh

New member
משתתף בצערך, קבל משהו למוטיבציה

השארקסקופ של potterpoker בסטארס. סוג של אסתטיקה והדגמה של החלום.

DaboR zx6R

New member
הטורניר המטורף הזה היה אתמול

10 מליון גרינטי כניסה של 5200 דולר היו נראה לי בסביבות 2300 שחקנים רק פוקרסטארס יכול להציע טורנרים מטורפים כאלה, אתר פוקר מספר 1 ובצדק מאז שאני בסטארס אני לא יכול להסתכל אפילו על טילט

2המרפא

New member
עובדה ידועה שסטארס אתר הטורנירים

מספר אחד. ופול טילט אתר הקאש הכי טוב. הבעיה שהממשק של סטארס פשוט זוועה. אם הממשק שלהם היה כמו של פול טילט זה היה אדיר אבל התוכנה שלהם נראית ומתנהגת כמו משהו לפני 10 שנים

DaboR zx6R

New member
האמת אני כבר התרגלתי לממשק שלהם

בהתחלה היה נראה לי מגעיל כזה אבל התרגלתי לגמרי שמתי רקע קהה וזה נראה אחלה

DoubleN

New member
פול טילט אתר הקאש המוביל מבחינת היי סטייקס

אבל אין להם יכולת להתחרות עם ה-VIP program של סטארס (למרות שהם המציאו משהו חדש שנקרא Black Card שאמור להוות אלטרנטיבה לסטארס) לכן יש הרבה שחקני לואו-מיד סטייקס שמשחקים 24 שולחנות בסטארס, ונראה לי שאקשן שם עולה על פול טילט בלימטים האלה, למרות שראש פוקר זאת הברקת העשור וההחלטה הכי טובה שפול טילט קיבלו מאז שהם פיטרו את קלוני גאוון.

2המרפא

New member
ראש זאת מסחטת הרייק הכי גדולה שהומצאה

אי פעם בהיסטוריית האנושות. אגב גריינדרים של 24 שולחנות במקביל זה לוחמי הרייקבק אקשן בלי הנאטס אתה לא תראה מהם בכל מקרה. לא יודע יש לי סלידה מסטארס בגלל הממשק. מה שכן הרמה שם של השחקנים לעמות טילט היט הרבה יותר נמוכה והרמה באתרים היותר קטנים היא בדיחה במיוחד כשזה מגיע לאגרסיביות

2המרפא

New member
אחחח איזה כיף זה להיות שחקן כושל ויום אחד

לרוץ כמו אלוהים ולפרק את הטורניר האונליין הגדול בהיסטוריה. מי אמר שטורנירים זה לא יכולת?

shaywh

New member
ג'ו קאדה אמר את זה לא?

אם כבר סטארס, הייתם חושבים שאתר שנמצא בבעלות ישראלית יעשה איזה מאמץ להיות ידידותי יותר להפקדות מהארץ. בקטע הזה הם מעצבנים אותי. פול טילט הוא האתר המוביל מבחינת משחקי הסטאד עד כמה שאני יודע. כל פורום סטאד ב2+2 מתרכז שם. לא בטוח אם למישהו פה חוץ ממני אכפת
מאז הראש פוקר כמות השולחנות בפול טילט ירדה בהרבה בהולדם אז סטארס בטח עוקפים את זה עכשיו. אומהה אני לא יודע מה נחשב לעדיף אבל לסטארס יש יתרון שיש להם גם משחקי דרואו.

2המרפא

New member
לפול טילט אין משחקי דראו בכלל אם אני לא טועה

מה שכן באומהה הרמה יותר גבוהה מאשר בסטארס שזה לא דבר טוב בהכרח. לגבי הסטאד לאף אחד לא באמת אכפת
. אני מתקרב לזה רק כשאני משחק 7-גיים פעם בכמה שבועות כשיש לי כסף וממש משעמם לי. אגב המשחק היחידי שאני פשוט לא מסוגל לשחק ב7-גיים זה לימיט הולדם אני פשוט סולד מזה בצורה עזה.

2המרפא

New member
נראה לי כל זוכה מיין איבנט ב8 השנים האחרונות

למעט איסטגייט צריך להגיד את זה. עצם זה שקאדה ודרווין מון הגיעו לHU מסביר המון. אין שום קשר בין לקחת טורניר המוני של מיליארד איש לבין יכולת. פשוט צריך לרוץ כמו אלוהים במשך שבועיים במיין איבנט בwsop ולרוץ יומיים כמו אלוהים בטורניר בסטארס. הדוגמה הכי טובה לכמה כסף אתה יכול לתפור כשאין לך שמץ של מושג מה אתה עושה אבל כנראה אלוהים החליט לברך אותך במשך שבועיים זה ג'יימי גולד שהוא אחד השחקנים הכי גרועים שראיתי בחיים שלי והוא לקח 12 מיליון דולר.

shaywh

New member
בן אדם...

קודם כל אתה מעליב פה את האצ'ם שהוא שחקן לא רע בכלל וגם ריימר כנראה שווה זכייה בטורניר גדול. ההופעה של האצ'ם בHSP הייתה מצויינת ולא סתם יש לו עוד תוצאות טובות חוץ מהמיין. ולימיט הולדם משחק מצויין כשזה זורם. הכסף שם זורם מתחת לאצבעות בלי שתשים לב וקבלת ההחלטות צריכה להיות מדוייקת הרבה יותר. זה לא עובד על סאקאאוט אחד ביד גדולה שמפצה על מאה ידיים קודמות ששיחקת בצורה בינונית. שיחקתי את זה פעם הדסאפ מול פרו זוטר (גרסזי, צמיד או שניים בהולדם) וזה היה הסשן הכי אינטנסיבי שהיה לי עד אז ובכלל.

shaywh

New member
מורטנסן זה 2001, אמרנו 8 שנים...

חוץ מזה שאם כבר אז ההתייחסות צריכה להיות מהבום אחרי מאנימייקר (מ2004.) אגב איך אתה מסתדר עם 4 שולחנות ראש? אישית אין לי מסך מספיק גדול כדי להציג 4 ביחד ואחד על השני נראה לי קצת מוגזם. לא בדיוק 4 טייבלינג סטנדרטי.

Harleydude

New member
יש לי מסך 23 אינצ'

או 24 חח לא סגור על זה אבל גדול... ו4 לדעתי זה אופטימלי בראש, זורם לי רצח

למעלה