Suprise suprise, בסקט קייס מקום1 בגרין דיי טופ טן בM2... נ.ב קבלו מה יש לי על היד
א ארז וולך New member 28/8/05 #1 Suprise suprise, בסקט קייס מקום1 בגרין דיי טופ טן בM2... נ.ב קבלו מה יש לי על היד
B BlueBeIl New member 28/8/05 #3 תגיד תודה, פעם קודמת זה היה wake me up.... זה היה לגמרי "אה?" לאן hitchin a ride נעלם הפעם?
L Lorly New member 28/8/05 #4 הרבה טובים לא היו ): brain stew/jaded waiting walking contradiction רציתי גם לראות את macy's day parade
הרבה טובים לא היו ): brain stew/jaded waiting walking contradiction רציתי גם לראות את macy's day parade
י יאצוק New member 29/8/05 #13 אתה כישרון. לך לקעקע אנשים.../images/Emo54.gif "סליחה, ארז מה המחיר של הקעקוע הקטן?" "100 " "והגדול?" "זה כבר לא מה שיש לך בארנק כרגע... " XDD אני רואה אותך כזה מקעקע אנשים הויהוי
אתה כישרון. לך לקעקע אנשים.../images/Emo54.gif "סליחה, ארז מה המחיר של הקעקוע הקטן?" "100 " "והגדול?" "זה כבר לא מה שיש לך בארנק כרגע... " XDD אני רואה אותך כזה מקעקע אנשים הויהוי
S S u p e r S h e e p New member 29/8/05 #15 ../images/Emo2.gif אתה מוכן לצייר לי את זה על האצבעות גם?? חיחיחיחיחי
א ארז וולך New member 29/8/05 #17 חחחח מאה שקל בבקשה ... יש מבצע חדש, צלב קרס על הגב ב99.95 במקום 120
S S u p e r S h e e p New member 29/8/05 #18 ../images/Emo6.gif תודה, אבל אני לא בקטע של קעקועים על הגב
K ketas New member 29/8/05 #19 יאאא איזה יפה ../images/Emo3.gif מוכשי מוכשר שכמוך... גם לי מותר להתפקצץ לפעמים