surf kite

surf kite../images/Emo110.gif

שלום לכם יש לי כמה שאלות, למשהי שרק רוצה לטעום את הספורט הזה מה העלות של ציוד ממוצע בספורט הזה? האם מומלץ לקחת קורס בנושא או שלפי מביני דבר אפשר להסתדר גם לבד. ןעוד אחת, (מעידה כמה אני מכירה את הספורט) האם זה ספורט שממולץ לעשות עם בן זוג (כמו צלילה) או שאין שום סיכון לבד. תודה מראש.

lizard

New member
היי.

יש בקישורי פורום הרבה אתרים על הנושא. ביתי ספר ואתרי מידע. מצטער שלא הייתי יותר ממוקד. מיכה

כבר עברתי על הקישורים

השאלה שלי (החשובה יותר) היא על אם זה ספורט אצמעי או לא? אבל תודה בכל מקרה

lizard

New member
בדר"כ שייט מצריך 2 אנשים לפחות.

לפי מה שאמרו לי אם יש לך רשיון משיט אז אפשר גם לבד. מיכה

lizard

New member
אופססססססס

טעיתי
התבלבלתי עם השם. את מתכוונת לגלשן מצנח. לדעתי זה ספורט עצמאי. את לא צריכה בן זוג,למרות שתמיד טוב יהיה. לא זוכר עלויות אבל זה לא זול. יש 2 סוגים, אחד של 2 חוטים ואחד של 4 חוטים. ה4 נחשב יותר מקצועני ומאפשר יכולות שליטה נוספות על המצנח. מיכה

בת ים

New member
לרני../images/Emo26.gif

ברוכה הבאה לפורום
מצרפת קישור לאתר שמסביר מעט על ה kite surfing . נראה לי ספורט עצמאי לכל דבר-ממש כמו גלישת רוח רק באמצעות רתמה מיוחדת. בכל אופן, אשמח לשמוע דעות נוספות

עוד שאלה

האם ידוע לכם במקרה, אם יש מקומות שמשכירים ציוד? (בשביל ההתחלה, לראות אם זה בדם שלי...)

בת ים

New member
מקום להתחיל בו../images/Emo26.gif

תנסי להציץ באתר הבא. יש שם מידע על ציוד. בנוסף יש אפשרות לשלוח מייל למבינים בעניין. אולי כדאי שתנסי...לא יכול להזיק. בהצלחה

soso_sami

New member
למרות הניסיון והידע בשייט

אני מתכוון להשתתף בקורס בימים הקרובים. סה"כ מדובר בכמה שעות לתפוס את העניין ולהבין אם זה מדליק אותי או לא בהמשך אם כן אז רכישת ציוד כנראה משומש בשלב ראשון ואח"כ אם ורק אם אתפס לזה כמו לשאר ענפי השייט לסוגייהם אז בטח ארכוש ציוד חדש לפי מיטב ידיעתי והברורים עד כה לא מצאתי מקום שמשכיר ציוד בהצלחה

lizard

New member
אין מקומות שמשכירים

בשל העובדה המצטערת שהספורט הזה מסוכן למי שלא יודע ומחיר הציוד שהוא די גבוה. שמתי בעמוד קישורים כמה אתרים שעוסקים בנושא ובהחלט יש שם חומר מעניין לקרוא. אחרי שתעשה את הקורס אשמח שלמוע חוויות. גם אני מעוניין לעשות קורס כזה. מיכה

בת ים

New member
גם אני חושבת שאין ציוד להשכרה

בדקתי בכמה וכמה אתרים ולא מצאתי ציוד להשכרה. יש ציוד יד שניה וכדומה-הכל מאד יקר. אבל נשמע כיף אמיתי.

למעלה