יאללה אני גם רושם
חייב להגיד ששמתי לב שרוב המנצחות הנשים ממש לא הטעם שלי:
נשים:
1. סנדרה
- כמובן, השורדת האהובה עליי, הכי מצחיקה שיש והיא גם ניצחה פעמיים. כל עונה איתה זה בידור.
2. פארווטי
- ברור, היא ממציאה את עצמה תמיד מחדש ובאמת לא הצליחה להימאס לגמרי עדיין
3. קים - אולי השחקנית ששיחקה את המשחק הכי מושלם ונקי לעונה אחת - מעניין יהיה מאד לראות אותה בעונה עם כל הגדולים
4. דניס - שחקנית מעולה, סטורי ליין מגניב - הגיע זמנה לחזור
5. נטלי אנדרסון - מהמנצחות הטובות ביותר ולא סתם כהיא ככה מוערכת פה, לדעתי היא מאלה שיש להם פוטנציאל לנצח פעם שניה.
6. ג'נה מורסקה - לא קיבלה הזדמנות שניה כמו שצריך. חייב שתחזור
מכאן זה כאלה שאני לא באמת אוהב במיוחד ולא חשוב שיחזרו:
7. שרה - לא אוהב אותה והיא דמות משעממת אבל שיחקה די מעולה בעונה השניה שלה.
8. וספיה - בדיעבד לא מנצחת גרועה ואפילו שיחקה לא רע, היום היא די מבוגרת אבל מעניין לראות מישהי מהעונות של פעם מסתגלת למשחק היום.
9. דני - אבל באמת בתנאי שתדבר למצלמות. לדעתי היא תחזור בעונה כזו היא גם תמיד אמרה שאם היא תחזור זה בעונת מנצחים
10. כנראה שסופי. אמבר וטינה מיצו לגמרי. סופי יכולה להפתיע .
גברים:
1. טוד - לצערי עם המצב הבריאותי שלו זה בספק אבל הוא חייבבב לחזור שוב
2. ריץ' - גם כן דחוף לחזור שוב, ושלא יעשה שטויות עם המיסים
3. טוני - לא מיצה מספיק את ההזדמנות השניה. כמו סנדרה הוא אחד כזה שיבדר ויוסיף עניין לכל עונה שיהיה בה.
4. בריאן - שיחק משחק מאד חלק ונבזי - צריך לחזור לעוד עונה כדי שנראה אותו,, במיוחד במשחק המודרני
5. כריס - כמובן
6. יול - כדי שנדע אם האליל זה מזל או לא
7. ארל - שחקן טוב שכמו בריאן וכריס לא חזר עוד.
8. מייק - ווינר אמיתי, דמות מאד מאד טובה. צריך לחזור
9. אדם - נסיך אמיתי.
10. אית'ן - גם אותו מעניין יהיה לראות בעונה מודרנית, הוא היה מאד פייטר באולסטארס ומגיע לו עוד הזדמנות לדעתי.
בכללי מהגברים יש עוד כמה שלא הייתי מתנגד לראות: ניק היה ממש על הקצה אבל יש יותר מעניינים ממנו, בוסטון רוב נורא מיצה אבל עקרונית מגיע לו להיות פה, מצד שני לא חושב שיש לו עוד מה להראות. אראס מקווה שכן יחזור יותר מפוקס כמו שנדי אמר, ג'רמי לא מת עליו אבל הוא שחקן מש טוב. וונדל שיהיה מעניין לראות קצת יוצא מהצל של דומיניק.
ג'יי טי, טום, טייסון - מבחינתי מיצו לגמרי ואין להם ממש מה להוסיף.
בן וקוקראן - לא נסבלים, הייתי רוצה שיחזרו רק כדי שיעופו ראשונים.
הגרועים שאין ממש שום סיבה לראות שוב: בוב, פאביו.