survivior 2606

willo

New member
וכמובן שטעיתי באיות השם...

אבל בהחלט היתה מועצת שבט מעניינת, שמשאירה הכל פתוח.
מי שהרוויו בגדול (חוץ מפנר וסקופין שעכשיו ירדו מהראדר) זה ארטיס, קרטר ודניס שלא השתתפו במהומה.

ליסה עצמה לדעתי עשתה טעות כשהיא הלכה לפיט והוא רץ ישר למלקולם, עכשיו היא גם תסומן.

פנר - יצא גדול גם זכה באתגר, גם יצר מהומה גם היה חכם להצביע לאבי כך שאם בטעות מלקולם יתן את האליל לג'ף ואבי תשתמש בשלה לא יהיה תיקו והכי חכם הוא הבין שג'ף חותר תחתיו והעיף אותו, עכשיו הוא וסקופין בעזרת ליסה יכולים לעשות מה שהם רוצים במשחק.

Boran

New member

וואו.
אבי הזאת פה גדול. לא ברור לי למה פנר הצביע נגדה. אם הוא היה מצביע נגד פיט, אז היה תיקו.

קיוויתי שפיט יעוף. חבל על ג'ף, ראיתי בו שורד עם פוטנציאל לניצחון.

אורישקי

New member

טוב פרק מעולה עם תוצאות טובות מבחינתי. אני שמח שג'ף עף ואני חושב שליסה וסקופין עשו החלטה נכונה הם באמצע כל הבריתות והם צריכים לזגזג. מה שלא הבנתי זה ההתהפכות של ליסה על מלקולם זה לא היה הזמן. אבל זה מראה שפיט די אידיוט שלא קרא את המפה. ארטיס-אבי-פיט מסתבר ממש שנואים וזה אומר משהו עליהם, אפילו הם לא אוהבים אחד את השני אבל מה שכן הם חייבים לדבוק בברית הזו בגישה של "לא יהיה לכם סיכוי נגד אף אחד חוץ מאיתנו כי כולם שונאים אותנו".
לא ברור למה אבי המפגרת רבה עם ליסה ועוד יותר לא ברור למה אבי המפגרת חשפה את האליל

retard boi

New member

איכשהו היתה לי תחושה שג'ף הביתה הפעם אבל לא היה לי מושג כמה בלאגן יהיה מסביב לזה.
זה היה הטרייבל הכי כאוטי שהיה כבר הרבה מאוד זמן (ואני כולל כאן את השטויות של פיליפ) ולי עדיין לא ברור לגמרי מי נגד מי גם אחרי שאני יודע איך ההצבעה הלכה.
ליסה קיבלה כמות לא פרופורמציונלית של זמן מסך מתחילת המשחק אז היתה לי תחושה שהיא כנראה מנצחת כבר זמן מה. עכשיו אין לי אפילו ספק בכך. אם היא לא לוקחת אני אהיה מאוד מופתע (לא כי אני תופס ממנה שחקנית עילאית או משהו - סתם עניין של עריכה). פיט היה ממש טמבל שהוא לא הקשיב לה ודאג לעשות בליינדסייד למלקום. מצחיק שהוא תופס מעצמו שחקן רציני בזמן שהוא בסכנה כל טרייבל ועושה החלטות גרועות שרק מסכנות אותו יותר. בלי קשר למה שקרה ליסה די קיבלה את מה שהיא ביקשה והסיתה את תשומת הלב ממייקל למשהו אחר.

ההימור שלי הוא שפיט הולך הביתה בפרק הבא.

Nameless One

New member

אני עוד לא לגמרי סגור לגבי ליסה, היא נראית כמו מתמודדת שתעוף רגע לפני הפיינאל טרייבל קאונסיל,גם הסיכויים של מלקולם,דניס ואפילו של פנר נראים לא רעים.
שיפור ניכר מהעונה הקודמת שם את הניצחון של קים היה אפשר לראות בערך מהפרק הראשון.

Nameless One

New member

לגמרי הייתי מוכן היום לפרק משעמם יחסית יחד עם הדחה צפויה של פנר, נהייתי קצת אופטימי יותר ברגע שראיתי שקיבלנו את הפתיח המקוצר, מה שבד"כ אומר שהעורכים צריכים יותר זמן לפרק לכסות את ההתרחשויות.
ואכן הפרק היה עמוס, עמוס מאוד, הזכיר לי יותר פרק של ביג בראדר מאשר הישרדות עם כל הבריתות הקטנות ועם מאזן הכוחות שהוא בד"כ יותר מקובע בהישרדות, טוויסט 3 השבטים הוכיח את עצמו כאפקטיבי מאוד העונה.

זה ללא ספק היה הפרק של ליסה, עושה רושם שהיא מרגישה מספיק בטוח במקום שלה כדי לנסות לקיים צעדים שימקמו אותה במקום טוב יותר במשחק (שזה תמיד רעיון טוב) , אבל מצד שני מה בכלל מבטיח לה "ששלושת השנואים" יקחו אותה אפילו קרוב לגמר?

האינטרקציה בין פיט למלקולם הייתה דיי משעשעת, פיט קנה את ההצגה הגרועה של מלקולם, כנראה בגלל שהוא חשב שליסה משקרת כדי להגן על סקופין, מלקולם מצידו כנראה הניח שפיט מעמיד פנים שהכל בסדר, ובעצם התוכנית היא להדיח אותו עכשיו. מה שגרם למלקולם להלחץ ולעשות את כל הscrambling המטורף הזה דקות לפני היציאה לטרייבאל.

לטרייבאל עצמו בהחלט יש מקום באחד מתוך הטופ 10 טרייבאלים הכי טובים בתולדות התוכנית-בהרבה עונות של הישרדות יש את המצב בו ברית אחת שולטת על כל המשחק, ואף אחד מהשחקנים לא אומר משהו כמו מה שפנר אמר: "הם מיעוט אנחנו הרוב בוא נדיח אותם", זה נראה פשוט אבל זה אף פעם לא מבוצע. לכן זה היה מעניין שאחרי כל הנאום פנר העדיף לזרוק את הקול שלו לאבי, נראה לי שפנר מנסה לעשות מהומה ולגרום לספק בנוגע להצבעות וכך בעצם להרחיק את המטרה ממנו.
לפי הפרומו לפרק הבא עושה רושם שאבי מצאה מטרה חדשה בליסה, כך שיש מצב שהתוכנית של פנר עבדה, והמטורפת חושבת שליסה היא זאת שהצביעה נגדה. עונה נהדרת עד עכשיו, וללא ספק העונה הכי טובה מאז עונה 20 (לא שהתחרות קשה במיוחד).

RedDevil17

New member
2508

פסיכי לגמרי.
יואו, איזה כיף שיש פרקים כאלה ודמויות כאלה. אם מישהו יכול להסביר לי מה לעזאזל פנר חשב לעצמו, אני אודה לו...

איזה פרק!

אתגר הפרס:
איזה חלוקה מושלמת של קבוצות

אשכרה כל האהובים מול כל השנואים.

ליסה

מצד אחד איזה כיף שהיא מנסה לעשות דברים,
מצד שני, היא יכולה להגיע רחוק, מתחת לראדאר, גם בלי שתעשה כלום! וזה אולי עדיף.
היה יכול להיות ממש כיף לראות אותה עם מלקולם/דניס (אם כי לא חושב שהם היו לוקחים אותה),
אבל היא חשבה חכם כשאמרה שהיא רוצה להגיע עם האחרים כי הם יותר שנואים.
אני מתקשה לראות מישהו שמספיק טיפש כדי לקחת אותה איתו. היא אהובה מדיי.
חוץ מזה היא שרפה עכשיו מערכות יחסים ונראה שאבי ופיט יעשו לה בעיות פרק הבא.

בקיצור אני אוהב את ליסה ומצידי שתזכה!!

המועצה

ג'ף: "עוד מישהו עם אליל חסינות?"
אבי:"כן, ג'ף"
מה??? למה היא עשתה את זה?

למעלה