לגמרי הייתי מוכן היום לפרק משעמם יחסית יחד עם הדחה צפויה של פנר, נהייתי קצת אופטימי יותר ברגע שראיתי שקיבלנו את הפתיח המקוצר, מה שבד"כ אומר שהעורכים צריכים יותר זמן לפרק לכסות את ההתרחשויות.
ואכן הפרק היה עמוס, עמוס מאוד, הזכיר לי יותר פרק של ביג בראדר מאשר הישרדות עם כל הבריתות הקטנות ועם מאזן הכוחות שהוא בד"כ יותר מקובע בהישרדות, טוויסט 3 השבטים הוכיח את עצמו כאפקטיבי מאוד העונה.
זה ללא ספק היה הפרק של ליסה, עושה רושם שהיא מרגישה מספיק בטוח במקום שלה כדי לנסות לקיים צעדים שימקמו אותה במקום טוב יותר במשחק (שזה תמיד רעיון טוב) , אבל מצד שני מה בכלל מבטיח לה "ששלושת השנואים" יקחו אותה אפילו קרוב לגמר?
האינטרקציה בין פיט למלקולם הייתה דיי משעשעת, פיט קנה את ההצגה הגרועה של מלקולם, כנראה בגלל שהוא חשב שליסה משקרת כדי להגן על סקופין, מלקולם מצידו כנראה הניח שפיט מעמיד פנים שהכל בסדר, ובעצם התוכנית היא להדיח אותו עכשיו. מה שגרם למלקולם להלחץ ולעשות את כל הscrambling המטורף הזה דקות לפני היציאה לטרייבאל.
לטרייבאל עצמו בהחלט יש מקום באחד מתוך הטופ 10 טרייבאלים הכי טובים בתולדות התוכנית-בהרבה עונות של הישרדות יש את המצב בו ברית אחת שולטת על כל המשחק, ואף אחד מהשחקנים לא אומר משהו כמו מה שפנר אמר: "הם מיעוט אנחנו הרוב בוא נדיח אותם", זה נראה פשוט אבל זה אף פעם לא מבוצע. לכן זה היה מעניין שאחרי כל הנאום פנר העדיף לזרוק את הקול שלו לאבי, נראה לי שפנר מנסה לעשות מהומה ולגרום לספק בנוגע להצבעות וכך בעצם להרחיק את המטרה ממנו.
לפי הפרומו לפרק הבא עושה רושם שאבי מצאה מטרה חדשה בליסה, כך שיש מצב שהתוכנית של פנר עבדה, והמטורפת חושבת שליסה היא זאת שהצביעה נגדה. עונה נהדרת עד עכשיו, וללא ספק העונה הכי טובה מאז עונה 20 (לא שהתחרות קשה במיוחד).