Survivor 2314

willo

New member
Survivor 2314

העניין היחיד בפרק הזה היה לראות את ברנדון עושה מעשה אריק (או לא להשתמש בזכות הוטו באח הגדול ע"ע מרסליאס) וזורק חסינות רק כדי לגלות שמעיפים אותו. נראה לי שהתוצאה היחידה של המעשה הזה תהיה התכחשות טוטאלית של כל המשפחה לקשר דם עם ברנדון ונישולו מהירושה של ראסל. אם אוזי חוזר ומגיע לגמר הוא מנצח (ואיש לא יופתע, יש לו חמישה מתוך תשעת המושבעים).. אם אוזי מסיבה כלשהי לא מגיע לגמר (כי הוא לא מנצח בכל האתגרים עד הגמר הכוונה) וקואץ' כן הוא מנצח (כי אין להם שכל להעיף אותו). היחידה עם זכל וסיכוי היא סופי, אבל יש לי הרגשה שהיא לא תגיע לגמר.

wissenly

New member

אני כבר לא מאמין לאף אחד ולשום דבר, אני לא מבין- איך כולם מתעלמים מקווץ'?! נראה כאילו כל אחד מהחמישה שהיו היום בפרק רוצה להגיע איתו לגמר! אני לא מאמין להם כשהם אומרים שהם רוצים להגיע איתו לגמר ולהעיף שחקנים חלשים. אני פשוט לא מאמין שאנשים אינטיליגנטיים כמו סופי ואלברט יחשבו ככה. אני חושב שהעריכה מסבנת אותנו ואנחנו לא רואים את מה שבאמת קורה, וזה ממש מרגיז. דבר נחמד מהפרק- ברנדון עושה צחוק מעצמו ועף. אם זאת הייתה עונה סבירה עוד הייתי אומר שזה גרם לי להנות מהפרק, אבל המרחק מהפרק הזה להנאה דיי גדול. אז אוזי או קווץ' ינצחו וזה מעניין את התחת שלי. שחקנים שאם יביאו אותם לעונה הבאה אני ארצה להתאבד: קולבי ופיליפ.

בגלל שכנראה כל הקטע ש"בנג'מין הוא אסטרטג" הוא שקר שההפקה מכרה לנו כדי בהתחלה לייאש אותנו עם המחשבה שהעונה הזו תהיה כפילה של העונה הקודמת, ואז לאט לאט להראות שבעונה הזו אין בוסטון רוב אלא אידיוט שחושב שהוא משה רבנו לכל הפחות, ושהשחקנים האמיתיים הם אלברט וסופי.

זה גם מה שאני לא הבנתי

איך אף אחד לא מעלה אפילו את קואוץ' בתור אופציה להדחה, וכנראה שהתשובה זה בגלל שהם יודעים שיש לו את האליל והם לקחו בחשבון שהוא יכול להשתמש בו...

Oukami Kun

New member

המנצח הגדול בעונה הזאת הוא ללא ספק אלוהים. הוא קובע את כל ההחלטות במשחק. באמצע הפרק התחלתי לחלום בהקיץ על טוד, קורטני ואמנדה, צוחקים על כולם אי שם לפני 7 עונות. והזדעזעתי מההפקה, מהקאסט, מהערכיה, מהקהל (כנראה), מהעם האמריקאי באופן כללי. מקווה שעונה 24 תהיה הרידמפשן של הסדרה, כי אם לא אני חושש שאחתוך את יחסיי איתה.

NP16

New member
המשפט הראשון
חחחחחח

הוא השחקן הכי טוב בכל העונות!!! לא רק שהוא קובע את כל ההחלטות סולחים לו תמיד

wissenly

New member
גם אני חשבתי את זה

הבעיה היא שגם בעונה שעברה אמרנו את זה- היה את מאט שכל העונה לא הפסיק לבלבל את המוח על איך שג'יזס רוצה שהוא ייתקע ברדמפשן כל הזמן הזה!

אסל

New member

העונה הזאת התחרבנה משהו בשבועות האחרונים (בניגוד לרוב הגולשים פה שהספידו אותה מזמן, לטעמי עד לפני כמה שבועות היה לה פוטנציאל להיות מסוכמת כלא רעה). היא עדיין פחות גרועה משתי העונות הקודמות. אני בעד סופי לניצחון (ומקווה שכל התחזיות על הסימנים של ההפקה נכונים, למרות שלא נראה לי שזה יקרה), מקום שני אלברט (למרות כל מה שראינו ממנו בשבועות האחרונים), קואוץ' שלישי, ובמקום הרביעי ריק. רק לא אוזי. שני הדברים שאני הכי אשמח לראות בעונה 24 הם: א'- לא עוד אי הגלות; מודחים בשיטה הישנה והטובה. ב'- שמתמודדים שהם בדיחה מהלכת- כמו ברנדון, כמו נאונקה, כמו חצי מבני השבט של רוב בעונה 22- יעופו מוקדם (באידיאל לא אמורים להיות בתכנית בכלל, אבל לא משנה). שאף אחד מהם לא יגיע לשלבים האחרונים ויהפוך את הפרקים שאמורים להיות הכי מעניינים לרצף של אירועים מגוחכים וחסרי-פשר, כמו העזיבה של נאונקה ואחת הקליות או כמו הויתור אתמול של ברנדון על החסינות שלא היה קשור לכלום.

NP16

New member
מה איתך

נאונקה די הרסה את העונה אסטרטגית אבל ברנדון והיא הליהוקים של שניהם זה מהדברים שעוד איכשהוא החזיקו את העונות. את נאונקה הייתי מביא גם לאולסטאר אם לא הייתה פורשת. למי אכפת שהויתור שלו לא היה קשור לכלום (וקשה לי לצאת בהצהרה כזו אבל נניח), כל עוד היה עניין וריגוש בפרק ולא משהו צפוי מראש. זה היה הפרק הכי טוב העונה.

אסל

New member

כנראה שאנחנו שונים בהסתכלות שלנו על הסדרה הזאת. כשאני צופה בכל המניפולציות לקראת מועצת השבט, אני מצפה לראות איזה תהליך של מחשבה שיש בה הגיון. הגיון עקום אולי אבל הגיון. לא לראות איזה דביל מוחלט או איזו נערת טראש ג'רי ספרינגרי שנראה שאם יש להם משהו בראש, זה בטח לא משהו שאני יכול להתחבר אליו. כדוגמה הפוכה- קח את מה שאריק עשה בפיינל 5 בעונה 16. זה היה מעשה מטומטם כמובן (בדיעבד) אבל היה בו הגיון פנימי, אז אפשר ליהנות מההונאה שהייתה שם וכל זה. כאן, לטעמי, אי-אפשר. אגב- לגבי עונה 22 הזכרתי את חברי השבט של רוב ודווקא לא התכוונתי לפיליפ, כי בני הברית של רוב היו כ"כ קלולסים לגבי משחק נכון שפיליפ בטירוף שלו דווקא שיפר את העניין שלי בעונה. לפחות היו בה צחוקים. בעונה הזאת ובעונה 21 יש כמה אנשים מוכשרים או בעלי פוטנציאל לכשרון בקאסט, ובגלל זה טיפוסים כמו נאונקה וברנדון רק הורסים.

RedDevil17

New member
2314

על מה אתם מדברים, זה היה הפרק הכי טוב מזמן. אני לא בא לשבת לראות רק אסטרטגים "מבריקים" שכל הזמן במוד משחק (למרות שאין ספק שאלברט הוא דמות מרתקת ממש), אלא אנשים אמיתיים, ואם הם קצת מטורפים אז מה טוב. הדינמיקה בין קואץ' לברנדון היתה לא פחות ממדהימה בעיניי. הילד הזה דפוק לגמרי אבל בשביל אנשים כאלה רואים ריאליטי.

Nameless One

New member

לגמרי מסכים, למרות שקצת התאכזבתי מהקלות היחסית שברנדון לקח את ההדחה שלו, כנראה הוא כבר ממש רצה לצאת מהמשחק, או שאולי הוא לא מודע לזה שקוואצ' הוא זה שבגד בו. גם מבחינת אסטרטגיה הפרק לא אכזב, המשחק בין סופי ואלברט היה מעניין, במיוחד של סופי שהיא כל מה שקייטי וקורין ניסו להיות ולא הצליחו. אני רק מקווה ששחקנים כמו ג'ים וקוקרן,שכביכול, אוהבים את המשחק לא יתנו לאוזי לנצח,כל שחקן אחר,מלבד ריק, יהיה מנצח מספק יותר ממנו. למרות שניצחון של אוזי כנראה יקבור סופית את הטוויסט של הרדמפשין איילנד, ככה שגם זה משהו.

אסל

New member

הדינמיקה בין ברנדון לקואוץ' באמת הייתה משעשעת ביותר ("מדהימה"? נו טוב), אבל לגבי מה שקרה בסוף- יש תהום בין אסטרטגים גדולים לבין מה שברנדון עשה אתמול. בהחלט יכול להיות שפספסתי משהו, אבל מה שאני ראיתי זה את ברנדון עושה משהו שדומה להטלת מטבע ואומר "יאללה, אני אוותר על החסינות שלי". למה? בשביל מה זה היה טוב? כאילו, יש לו איזשהו הסבר רציונלי שבו אלוהים הוא לא הגורם היחיד שהוא מזכיר כדי להסביר למה הוא עשה את זה?

אסל

New member
כלומר,

כתבתי שיש תהום כי זה לא שאני מצפה מכולם להיות אסטרטגים גדולים. יכולים להיות פרקים יפים מאוד גם כשהרוב לא אסטרטגי-על ואפילו לא שחקנים מבריקים במיוחד, כמו למשל מה שקרה בפרקים האחרונים של עונה 10 עם איאן שהתנהג בצורה לא ממש רציונלית אבל אפשר היה להבין אותו. או עונה 12, שחוץ מסירי לא היו בה גאונים גדולים ואפילו היו בה כמה ליצנים. אבל גם לליצנים האלה איכשהו היה אכפת מהמשחק. ברנדון או נאונקה הם רמה אחרת לגמרי של גיחוך וטמטום.

RedDevil17

New member

אין שום דבר רציונלי במה שברנדון עושה. הוא דפוק לגמרי, וקואץ' מבין את זה ומנצל אותו. הוא עוד יכול להגיד לו בטרייבל האחרון איזה קשקוש על זה מה שאלוהים רצה והוא יקבל את הקול שלו. בעיניי זה ממש מעניין, בשביל מופרעים כאלה אני רואה את התכנית.

maya567

New member

השאלה היא האם קואץ' משחק אותה, או שהוא באמת ובתמים מאמין שאלוהים אמר לו להעיף את ברנדון. לדעתי האישית, זה האחרון (כמובן שלא ב"תפילה" הגרועה שלו בסיום הפרק, אלא כבר כמה פרקים לפני, אבל בכל מקרה זה אלוהים).

verdax

New member

כנראה שזה מה שקורה לסדרות ריאלטי בעונות עם מספר כמו 23. שחקנים שכבר נחשפו לכל מה ש-"Survivor" היתה והינה, מכירים פחות או יותר את כל המהלכים האפשריים ומנסים "לתסרט" משהו חדש. זו הסיבה שברנדון לא התרגש מההדחה שלו, הוא מנסה לתסרט את ה- redemption הפרטי שלו - לנצח את אוזי ולחזור למשחק. מה, זה לא ברור? זה מה שאלוהים לחש לאוזנו של קואצ' (בנימין
). השבט הזה הוא השבט הכי מחליא בתולדות הסדרה. קואצ' וה-"משפחה" הדתית-לאומנית-שמרנית-משיחית שיצר סביבו, שהעיפה מקרבה בהזדמנות הראשונה את עדנה (גוי של שבת/טרייבל) שכנראה היתה מלוכסנת מידי. לא יודע למה אני טורח.

amitooshacham

New member

עונה נוראית, פרק נחמד אבל. אהבתי את ה- TC. כמו שאנשים אמרו כאן, אני מעדיף עונות עם מהלכים אסטרטגיים מבריקים שבזכותם המועצה מפתיעה, ולא מועצה מפתיעה בגלל טמטום של אנשים.. אבל לפחות המועצה הייתה מפתיעה.

mosheab12

New member
מחזיק אצבעות לסופי!!!

היא פשוט חייבת להגיע לסווווף!!! מעריץ שלה במלוא המובן!!! <3

למעלה