survivor 2315 הגמר

willo

New member
survivor 2315 הגמר

אז מתברר שהנקמנות מנצחת (וקצת דמעות לא מזיקות) ויחד עם טעות ברורה (הרי אני לא מבין למה השארתם את סופי על פני ריק האנמי) זוכה סופי בגמר. טוב שאוזי לא הגיע לגמר כי אז הוא היה מנצח, וזה לא הי הוגן שכן אסטרטגית הוא נכשל כשלון ברור והודח ורק אי מתים וסגנון משחק של נועם טור הביאו אותו חזרה. בסיכומו של דבר המאבק היה בין קואץ' לסופי, אלברט הכשיל את עצמו בשני הפרקים האחרונים (או אולי קודם והעריכה לא הראתה לנו את זה). מעניין שמי שהצביע לקואץ' זה שני השחקנים שהחשיבו את עצמם לאסטרטגים (ג'ים וקוקרון) ואחד שהצביע כפי שאלוהים אמר לו (וכנראה לאור הגל של הדרת נשים לא יכל להציע לאישה). מנגד כל הנשים (כולל אוזי והקוקיות) וקית' שמרו על נאמנות מגדרית... עוד עונה הגיעה לסיומה.

Nameless One

New member

למה פתחת את השרשור בהודעה? בכל מקרה, בדיעבד אפשר לשער שאם סופי הייתה מודחת אוזי היה מנצח באתגר, והיינו תקועים איתו בתור המנצח המזעזע ביותר בתולדות התוכנית. ברצינות, רמה החשיבות העצמית שלו בפרק הגיעה לכאלה רמות מבחילות שלא נצפו בסידרה מאז ראסל, ולפחות ראסל שמר את זה לוידווים, וזה שהמושבעים, התנהגו כמו גרופים שלו היה אפילו מבחיל יותר. כמעט מזעזע באותה מידה היו כל הדיבורים על "משחק חברתי", אין שום קשר בין ההצבעה של סאבי למשחק חברתי, זה היה פשוט שבט ממורמר, בולטת במרמורה במיוחד הייתה ההצבעה של אוזי, שהייתה לסופי. למרות שלזכותה של סופי יאמר שהיא חיסלה לגמרי את קוואצ' ואלברט במועצה. הקונספט לעונה הבא נשמע מבטיח, וזה טוויסט שכבר שנים מעריצים מציעים, בלי רדמפשיין איילנד ושחקנים חוזרים זה כבר אוטומאטי עונה טובה יותר מהשתיים האחרונות...

אסל

New member
אין לי זמן להסתכל עכשיו בריוניון,

אתה יכול לגלות לי מה הקונספט לעונה הבאה?

adi007

New member
לעונה הבאה

וואו כמה זמן חיכיתי לזה... שני השבטים חיים על אותו אי, סופסוף.

אילקו

New member

אני רק מקווה שביטלו את רעיון אי המתים שגוזל 20 דקות זמן מסך כל פרק!!!!

Outplay

New member
לגבי מה שכתבת (כמה ספוילרים על 24)

אין אי הגאולה יותר. תודה לאל (ההוא של ברנדון) גם אין שחקנים חוזרים. ואם אתם רוצים לדעת איך מחלקים את השבטים... מאנאנו - ורוד - נשים סלאני - כחול - גברים

פעם ראשונה שיש שבט ורוד, ותודה לאל שלא חורשים בפעם האלף על שילובים של אדום-צהוב/כתום-סגול/צהוב-כחול/אדום-כחול. השילובים האלה יצאו לי מכל החורים. גם יצא לי לראות חלק מהקאסט, אומרים שזאת שנראית כמו דנה מהאח הגדול היא מעריצה (וגם קוראים לה קורטני
) אבל אחרי קוקרן וריק זה ממש לא אומר כלום.

מסתבר. גם לא היינו יודעים עליו שהוא קאובוי לולא הכובע. הל, עם כל-כך מעט וידויים (שלושה לאורך כל העונה! ספרתי!), הדבר היחיד שאפשר לדעת עליו בוודאות זה שיש לו שפם.

mimes17

Well-known member
שמחה מאוד ש..

לפחות השחצן האולטמטיבי לא ניצח! אבל לצערי הוא זכה ב 100 אלף.. מה אנשים מוצאים בו אני לא יודעת... אותי הוא מעצבן ברמות...

סופי אכלה את את קואוץ' ואלברט בטרייבל הסופי בלי מלח! ברגע שהיא קלטה שהמושבעים האלה שונאים התחסדות, ישר התחילה לומר שהיא שיקרה במהלך המשחק ושיחקה אסטרטגית. כשהיא התפרצה לתשובה של קואוץ' ואמרה שהיא הייתה האסטרטגית היא חתמה על הניצחון שלה. מאוד שמחתי, כי די הייתי בעדה אחרי הדחת כל הסבאים. סופי עשתה ג'נה מורסקה גם במושבעים וגם די לאורך כל המשחק- הייתה חיית חסינויות (מי היה מאמין בתחילת העונה), שיחקה משחק חברתי חלש ונתפסה בתור "כלבה מפונקת", שיחקה משחק אסטרטגי טוב וענתה תשובות מדהימות בפיינל טרייבל. קואוץ'- אני די מסכים עם קוקרן על כך שקואוץ' שיחק משחק טוב וההתחסדות לא באה טוב אחרי כן, אבל השאלה אם קואוץ' בכוונה שיחק טוב או שזה יצא לו ככה כי הוא אדם די חברתי מעצמו? אני מקווה לראות באולסטארס הבא את וויטני וג'ים. דון גם הייתה חמודה.

אסל

New member

יוהו!!!!!!!!!! מדהים עד כמה פרק של סדרת מציאות (ועוד בעונה לא איי איי איי) יכול לרומם את רוחי. עד הרגע האחרון (כשהיה 3-3) חשבתי שהמנצח יהיה קואוץ'. טוב, בקיצור- אני חושב שברור שאסטרטגית העונה הזאת לא הייתה משהו בכלל. אבל לפחות בסיומה של עונה שנשלטה על-ידי חבורת נוצרים שמבלבלים את המוח על ג'יזס, ומתחרים ותיקים שמגלים חולשה במשחק אבל נשארים בזכות היותם ותיקים או בזכות יכולת ניצחון באתגרים בלבד, מנצחת בסוף בחורה שהייתה שונה מכל אלו. בחורה שלא הזכירה את אלוהים אפילו פעם אחת, בחורה אמיתית- מקללת כשצריך, לוגית למדי רוב הזמן, מתפרקת רגשית כשמעליבים אותה. אמיתית כבר אמרתי? אני אשכרה הולך לישון עם חיוך בגלל הניצחון הזה. איזה יופי.

אורישקי

New member

תאמת שכמה שסופי הייתה די אנמית רוב העונה ולמרות שהתחילה כפייבוריטית שלי בפרקים האחרונים עלתה לי על העצבים קצת. חזרה לי הערכתי כלפיה בגמר. היא הייתה באמת מותק אמיתית, שיחקה מאד טוב, חיית חסינויות, ובאמת שנתנה את אחת ההופעות היותר מרשימות שהיו בכל טרייבל אי פעם. וגם הבכי שלה וזה שאמרה שהיא בן אדם שקשה להכיר אותו באמת כמה שהיהמצב אחד אולי קצת משוחק למצלמה היא באיזשהו מקום גם נראתה לי מאד אמיתית ושמחתי בשבילה שניצחה. זה עדיף מקואוץ המרגיז הזה בהרבה. אלברט היה אחלה רוב העונה וחבל לי שקיבל 0 קולות, אבל הוא לא היה משהו בכלל בגמר. ריק סתם יצא אפס סטייל דן ניקרגואה. את אוזי חיבבתי העונה יותר מבדרך כלל אבל הגזימו עם הליקוקים כ כלפיו ומזל שלא ניצח. אני הכי אהבתי הבעונה את וויטני,ג'ים,קית' ואשמח לראות אותם שוב בעוד עונה. גם אם דון,אלברט או סופי יחזרו זה יהיה ממש סבבה מבחינתי. מקווה שקוקראן וברנדון לא יחזרו שוב ואת האמת שלא נראלי שנזכה לראות את אוזי וקואוץ שוב וטוב שכך.

wissenly

New member

איזה כיף, סופי ניצחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא להאמין שעד שבעשרים ומשהו עונות מלוהקת מישהי לא יפה, היא מנצחת
סופי נתנה הופעה ממש טובה וממש מגיע לה... וגם יש לה הרבה מזל. זה היה ברור שהאתגר האחרון נועד בשביל אוזי- הוא אפילו ניצח באתגר ממש דומה בפיינל 5 של עונה 13! (כנ"ל לגבי האתגר ברדמפשן- פיינל 9 בעונה 13) מה שמרגיז הוא שלמרות שהעונה הייתה חרא והמעריצים מתמרמרים על כמה שבאסה שמחזירים מתמודד מעונות קודמות, ושמים את רדמפשן איילנד- עדיין הקהל סוגד לאוזי, שזה פשוט מחליא. הבן אדם היה מגה-שחצן ולא עשה שום דבר חכם במהלך המשחק, איך אפשר לאהוב אותו?! העונה הבאה נראית מבטיחה. אם טוויסט של "אין שחקנים חוזרים ואין אי המתים" היה מספיק לי, אז להוסיף עוד טוויסט שמפנטזים עליו כבר שנים?!
רק חסר שבעונה 25 יעשו עונה של מתמודדים חוזרים שעפו בהתחלה, ואשכרה ייראה שהם מקשיבים למעריצים!

RedDevil17

New member

איזה כיף. נורא אהבתי את סופי. בחורה פשוטה ולעניין, מזכירה לי אחת הידידות הטובות שלי. קואץ' הוא טיפוס די כיפי, אבל המשחק שלו היה כמעט זהה לזה של ראסל, וזה משחק שתמיד יביא אותך למקום שני. אפשר לצאת מהסיפור של "ג'ורי ממורמר" - להבטיח לכ-ל השבט שתיקח אותם לסוף (כולל לאוזי, למשל... למה זה היה טוב?) זו דרך כמעט ודאית לקחת הביתה 100,000 דולר, אבל היא לא משאירה לך סיכוי לזכות במיליון. סופי התנהלה אסטרטגית בטוח וזהיר וידעה לקחת שני שחקנים מאוד חלשים לפיינל 3, שמח בשבילה. והלוואי שהעונה הבאה תהיה טובה. שלושת האחרונות היו הרצף החלש ביותר בתולדות התוכנית.

Nameless One

New member

אם תסתכל על הצבעות המושבעים: לסופי הצביעו: דון,אוזי,וויטני,קית',ג'ים וברנדון לקוואצ' הצביעו: ריק,אדנה וקוקרן. קוואצ' לא הפסיד בגלל הבטחות שהוא הפר, אלא בגלל שסאבי הצביעו כגוש נגדו, זה דיי ברור שאם אוזי היה מחליט שהוא מצביע לקוואצ' גם שאר ה"גרופים" מהשבט שלו היה מצביעים לקוואצ', לא חושב שהיה לו יותר מידי מה לעשות בנידון.

RedDevil17

New member

למה כל סאבאי הצביעו נגדו? כי הוא שיחק משחק צבוע ומרגיז. סופי היתה פשוט משמעותית יותר אינטיליגנטית ממנו.

למעלה