survivor 2607

willo

New member

אז בין צבע אדום אחד למישנהו ראיתי עוד פרק של הישרדות (כי כשלא הולכים לעבודה יש זמן בבוקר) ונהנתי.

המהלך של סקופין היה מהלך שיכניס עניין לתוכנית, עכשיו אפשר לומר שיש שלוש קבוצות הראשונה דניס, מלקולם וקרטר, השניה פיט ואבי והשלישית פנר, סקופין וליסה.

במצב כזה כל חיבור בין שתי קבוצות אפשרי, למשל אם קבוצת פנר וקבוצת מלקולם מתאחדות הם יכולים להעי ידי פיצול קולות. או שהקבוצה של פנר יכולה לחבור לקבוצה של פיט ולהעיף את מלקולם/דניס או קרטר וכן הלאה.

ההרגשה שלי שהגמר יהי מורכב מליסה וסקופין עם שלישי (כנראה פנר) אבל אי אפשר לדעת.

שיהיה לכולנו לילה שקט

maya567

New member

כשהיה 4-4 הייתי בטוחה שפנר עף, כי זה אמר שליסה או סקופין כבר הצביעו לפנר, והיה נראה שהם מצביעים כגוש.
יפה שסקופין מצא קצת חוט שידרה והחליט לצאת נגד האנשים שבטרייבל הקודם אמרו בריש גלי שהם רצו להעיף אותו.

מקווה שליסה תצליח לצאת מצל הברית שלה. באמת לא מבינה למה היא נשארת נאמנה להם, בטח ובטח עכשיו כשאבי תאשים אותה בהדחה של ארטיס.

amitooshacham

New member

פרק טוב מאוד. אני אוהב שיש בלאגן ולא יודעים מי יהיה המודח הבא בכל פרק.
אבי פשוט ממשיכה להיות מעצבנת אבל לפחות היא חוטפת על זה. יותר טוב שלא העיפו אותה אלא גרמו לה להבין שהיא לא בשליטה כמו שהיא חושבת ושהיא לא יכולה להמשיך להיות בשליטה אם היא מתייחסת חרא לאנשים בברית שלה. יאללה ליסה למיליון.

retard boi

New member

אני ממש נהנה מהעונה הנוכחית. כל פרק הוא פנינה אמיתית והכל נזיל ובלתי צפוי.
יש לי בדרך כלל סיבלות גבוהה לאישיות ריאליטי פרובלמטיות אבל ליסה פשוט מעוררת בי תחושת גועל. הרבה זמן לא הביאו לתוכנית משהי כל כך מתחסדת, צבועה ומרוכזת בעצמה. עריכת המנצחת שהיא מקבלת מעצבנת אותי כי לדעתי היא סתם הולכת להשתחל במקרה לגמר ולקבל את את הקולות של "שלישיית הרוע" סתם מתוך מרמור ולקחת את הניצחון מאנשים כמו דניס ומאלקום שהרבה יותר ראויים לזה. אני לא אופתע אם יתגלה שהיא סיכמה עם מייק ששניהם יצביעו לארטיס והצביעה עם טנדנג ברגע האחרון בשביל לזכות בקולות שלהם כמושבעים.

אורישקי

New member

מצטער על זה שנעלמתי קצת ביומיים האחרונים אבל כל ההמולה של המבצע הסיחה את דעתי.

אני מוריד את הכובע בפני פנר הוא יצא ממש טוב הפרק. גם מלקולם ודניס היו אחלה ואפילו קרטר למרות שהוא פשוט מעפן.
פיט באמת די נדפק בגלל אבי המטומטמת הזו היא קורעת אותי אבל היא ממש ממש ממש ממש ממש מפגרת. אחת העריכות הגרועות ביותר בשנים האחרונות.
טוב שארטיס הודח מבין השלישייה הוא באמת המשעמם מביניהם אבל משום מה די חיבבתי אותו הפרק!, מאד הופתעתי ובעיני זו הייתה טעות של סקופין שהיה צריך לחכות עוד הדחה. בכלל הם היו צריכים להצביע נגד מלקולם לדעתי, להיפטר מהאליל.
אני לא מת כל כך על ליסה למרות שהיא חמודה, יש בה משהו אובר-מתחסד והעריכת מנצח הפתאומית הזו שלה מתחילה להלחיץ, לדניס ומלקולם שהמודחים הרבה יותר מעריכים ומשחקים משחק הרבה יותר טוב -הרבה יותר מגיע.
העונה הזו מאד טוב ואני רק מקווה שימשיך להיות מעניין.

אני אוהב את ליסה. אני אגיד את זה כל פעם

לא ברור לי איך קרה שסקופין וליסה הצביעו שונה. הייתי בטוח שלא משנה מה הם יצביעו ביחד.
זה היה ממש מוזר, אבל נקווה שליסה תמצא את דרכה החוצה מזה.
בשלב הזה אני באמת לא יודע באיזה ברית היה עדיף לה ללכת, זה נראה שבכל קבוצה שהיא תלך היא תמיד תיהיה הראשונה להדחה.
כי מי ירצה להגיע איתה לגמר?

אבי קורעת

בהתחלה שג'ף ניסה להוציא ממנה שטויות היא נשארה ממש מאופקת והגיבה קצר, התפלאתי.. כמעט אמרתי כל הכבוד.
עד שהיא אמרה שהיא לא בוטחת בליסה

biסk

New member
2509 + ספוילר לעונה 26

חח אין לי מושג איך הגעת ל2607
בעוד כמה חודשים טובים...

העונה הזאת פשוט מעולה!
כמישהו שגם ממש נהנה מעונה 24 אני כבר לא זוכר רצף של 2 עונות טובות מאז סין ומיקרונזיה... כיף

אני מקווה שהמנצח יהיה פנר/דניס/מלקום. אם ליסה תזכה לא יהיה אכפת לי אבל זה יהיה ממש מוזר.

ספוילר לעונה 26 מי שלא רוצה לא לקרוא!!! זה לגבי אחד המשתתפים בעונה הזאת שישתתף ככל הנראה גם בעונה הבאה.

אני מאמין שהרוב יודעים שעונה הבאה הולכת להיות Fans VS Fav 2 ומהספויילרים ברשת מלקום משתתף.

לפי מה שאני יודע על שאר הליהוק, אני מופתע שליהקו מתמודד נורמלי. אבי-מריה הייתה משתלבת שם יותר טוב.

retard boi

New member

הקאסט של העונה צועק טוויסט של תיקון עוולות ומורכב מתמהיל של שחקנים שעשו טעויות רציניות (אריק מיקרונזיה, קוקרן, אנדריאה), אנשים שקיבלו עריכה של יצורים (פיליפ, קורין, ברנדון) וסתם חסרי מזל (פרינצ'סקואה, ברנדה, דון). זה די מרמז על כך שמאלקום הולך להדפק או לעשות שטות די רצינית העונה.

B R A Y E R

New member
מנהל
ברנדה חסרת מזל?

היה לה אולי את המזל הכי גדול בניקרגואה. סתם פוסטמה

retard boi

New member
משהו בסגנון

האמת שבמקרה שלה העריכה כיוונה לכך שהיא לא השתדלה מספיק או משהו בסגנון. בתלכס היא נדפקה בגלל חוסר הרציונליות של נא-אונקה שהחליטה לצאת נגדה בלי סיבה נראית לעין. בכל מקרה אופן ההדחה שלה מתאים לטוויסט.

למעלה