SURVIVOR SA S07E09

noamlah

New member
SURVIVOR SA S07E09

תודה לאל וברוך שפטרנו מסבתא יאכנה
כבר לא יכלתי לשמוע אותה או לראות את הפרצוף שלה
יפה אבל בשביל מריל ודנטה שההצבעה הייתה כזאת צמודה
לא יודע אם זה היה שכנוע שלהם או יותר הבריתות שהיו במיזוג מוכנות מראש ורק העריכה הראתה לנו את זה כך שכולם על דנטה ומריל
מה שכן, הברית שהצביעה נגד ג'פרי כשלו בכך שלא פנו לרוב בנוגע להדחת ניית'ן כי אם היה יודע שג'פרי הוא האחראי הראשי יכול להיות שהיה משתכנע להצביע נגדו
גם אם סטפי לא הייתה הולכת לאקסייל יכול להיות שהתוצאה כנראה הייתה אחרת
לא הבנתי ממש את ההחלטה שלה לבודד את עצמה סתם, זה היה נראה מניע רגשי, שהיא רוצה קצת שקט מכל הדרמה מאשר מניע אסטרטגי

ניקול עשתה עבודת שכנוע מעולה הפרק והחזירה לעצמה את האמון של הברית שלה אבל לא אהבתי את ההתחסדות שלה, זה משחק, אין בו גיבורים ונבלים

Seosi

New member

אתה יודע את מי ניקול מזכירה לי? את ג'נה מורסקה. באמזונס, אני זוכר שגם היא חילקה את המתמודדים לטובים ורעים (בעצם רק את רוב
). אבל, אם כמה שההתחסדויות האלה של ניקול די מעצבנות, אני ממש לא יכול להגיד שהיא משחק רע. לאחר ההדחה של נת'ן, שגם אני חשבתי שהיה מהלך רע בהתחלה, היא הצליחה ליצור ברית גם ג'ופרי וממבה מצד אחד, וסייפיי ורוב מצד שני, כך שההדחה של נת'ן השתלמה לה. וכמו שרשמת, עשתה עבודת שכנוע מצויינת. סייפיי ממשיכה לשחק מצוין גם כן, צריך גם לציין את ז'אק לחיוב שהשתמש בקול הכפול נגד ג'ופרי אפילו שידע שמריל תודח, רק כדי לזכות באמון של דנטה. בכל מקרה, אני ממש שמח שג'ופרי נשאר, מגיע לו אחרי המהלך הגאוני שלו בפרק שעבר. פרק הבא נראה ממש מעניין.

דרך אגב, אני לא מבין למה סטפי מעוררת כל-כך אנטיגוניזם, היא נראית לי ממש נחמדה!

סטילהוק

New member
לא יודע איפה אתם צופים בעונה הזאת, חיפשתי ואין בשום מקום

גם לא באפליקציות. כלומר, יש אבל הקישורים של פרקי עונה 7 לא עובדים.

למעלה