SUS Server

gadi_f

New member
SUS Server

התקנתי שרת sus, עשיתי סינכרון מול מייקרוסופט, אישרתי את העידכונים, הגדרתי ב policy של המשתמשים שהשרת ממנו הם יתבצע העידכון יהיה השרת שבו מותקן ה sus, הגדרתי שההתקנה תתחיל ב 03:00 אבל משום מה העידכון לא מתבצע... כשאני מסתכל ב windows update.log אני רואה שכתוב אחד אחרי השני starting ו shutting down (באותה השניה) מישהו יודע אולי מה זה יכול להיות?

antidot

New member
שאלות

האם השתמשת בAdministrative Template שמגיע עם SUS ? האם אתה מדבר על הlog של תחנות ? מה אומר הevent log תחת system בתחנה לגבי הGPO ? האם בדקת עם gpresult או כלי דומה אם הGPO אכן מגיע לתחנות ?

gadi_f

New member
תשובות

השתמשתי ב temlape הזה wuau.inf שנמצא ב winnt\inf (אני לא יודע עם הוא מגיע עם sus או שהוא קיים גם בלעדיו...). כן, אני מדבר על ה windows update.log של התחנות. אין שום דבר event viewer. עברתי בכמה תחנות וראיתי שהם קיבלו את ה policy (היה מכוון שההתקנה תתחיל ב 03:00 ולא היתה למשתמשים אפשרות לשנות).

gadi_f

New member
תשובות

השתמשתי ב temlape הזה wuau.inf שנמצא ב winnt\inf (אני לא יודע עם הוא מגיע עם sus או שהוא קיים גם בלעדיו...). כן, אני מדבר על ה windows update.log של התחנות. אין שום דבר event viewer. עברתי בכמה תחנות וראיתי שהם קיבלו את ה policy (היה מכוון שההתקנה תתחיל ב 03:00 ולא היתה למשתמשים אפשרות לשנות).

antidot

New member
שאלות

האם הגדרת את השרת בעזרת FQDN או NETBIOS name ? יצא לי לראות התנהגות לא יציבה עם netbios names. תשתמש בfqdn. איזו מדיניות התקנות בחרת ? Auto download and Schedule ? או משהו אחר ?

gadi_f

New member
תשובות

השתמשתי ב netbios name, אני אנסה להחליף ל fqdn. בחרתי ב auto download and schedule. יש דרך לראות איזה מחשבים הורידו את העידכונים אבל טרם התקינו או לראות איזה מחשבים הורידו והתקינו?

למעלה