Sweet Children

Sweet Children

חיפשתי גם בקאזה, גם באימיול, וגם באיזה 30 אתרים, אבל אני פשוט לא מוצא שום זכר לשירים שלהם! אני מתכון כמובן לשירים של Sweet Children (הזהות של הלהקה לפני שהם קראו לעצמם גרין דיי, למי שלא ידע)... מישהו יודע מה קרה לשירים שלהם? איפה הם? האם אפשר/איפה אפשר להוריד אותם/למצוא אותם?

WiseL

New member
אולי

זה אותם שירים? לי זה נריאה ככה. (שבאלבום הראשון)

healing drug

New member
אויש היה לי אתר על סוויט צילדרן|חבו

ומחקתי אותו בדיוק לפני כמה ימים...אני יחפש אותו שוב עכשיו ואני ישים בפורום... ונראה לי או שהיה שמה קישור לאיזה שיר שלהם (1% -לא בטוח)

BlueBeIl

New member
השירים שלהם הפכו ל1039/Smoothed?

לא? עד כמה שידוע לי הם שינו את השם איזה שבוע לפני שהאי פי יצא.

whatascene

New member
היו להם שני אי פי תחת סוויט צ'ילדרן

אני חושבת.. והשירים שהיו בהם נכנסו לסלפי..

הממ.... נשמע לי הגיוני....

הייתי בטוח שהם הוציאו לפחות שיר או שתיים תחת השם המקורי... כנראה שטעיתי

אין אי אפשר...

אני לא חושב שגרין דיי בתקופה של סויט צ'ילדרן עם המתופף הענק ג'ון עשו שירים שהוקלטו הם בעיקר הופיעו אצל חברים כי אז הם היו בני 12 13 בכל אופן לא חושב שתצליח למצוא

עוד משהו....

כמו שאחד אמר למעלה רוב השירים מהתקופה של סוייט צ'ילדרן הפכו ל smoothed out ו Kreplunk אז בעצם זה לשמוע את אותו שירים :)

whatascene

New member
אני לא יודעת עד כמה אתה מכיר אותם

או עד כמה אתה אוהב את הלהקה, אבל אם היית קורא רק *קצת* היית רואה שג'ון הוא זה שמנגן בסלאפי, והם הופיעו בכלמיני חורים כולל בגילמן, אם השם אומר לך משהו.. וזה היה לפני 15 שנים, מה שאומר שהם היו בני 18 בזמנו, לא 12...

אז אם אתה היית יודע משהו...

אז היית קורה שג'ון היה ב סלאפי ובקריפלונק...ואז טרה החליף אותו אתה יודע למה אני בטוח שלא אז בוא אני יגיד לך בגלל שהוא נכנס למוסד גמילה מאלכוהול.... את השיר Looking for love כתב בילי בהיותו ילד בן 12 שהוא שר אז בבתי חולים לאנשים ....השיר מופיע ב smoothed out... שאר השירים אני משער שנכתבו גם באותה תקופה אך זה רק שיעור ....

whatascene

New member
אני לא יודעת למה אני בכלל טורחת..

הרי אני יודעת שאני צודקת. כל השירים האלה אגב, הארבעה, הם מEP של סוויט צ'ילדרן משנת 90 בערך..

למעלה