SWINGER 6WAY

hetsi

New member
SWINGER 6WAY

מישהו יכול לכוון אותי לאיזה מאמר שמסביר על כיוונון של הבולם הנ"ל? (עברית או אנגלית) או לחילופין- 1. אני מרגיש שהבולם קצת קשיח מדי, צריך להתעסק עם הקומפרשן שלו או עם לחץ האוויר? (הקפיץ מתאים למשקלי) 2. האם הקומפרשן שלו זה הטבעת משושה האדומה? איך אני אמור לשחק איתה? 3. יש מצב שמישהו מסביר לגבי כיוונון הHIGH SPEED והLOW SPEED?? אודה על כל פיסת מידע בנושא, גיא.

dyego

New member
בואנה גיא מה קורה לך???

אתה הלא בנית את הטכני טכני ++++, אז איזה בולם מאפן מלחיץ אותך???? באתר היבואן יש הוראות כיצד לקנפג את הבולם. בעקרון אם הקפיץ מתאים למשקל שלך אזי אתה בהתחלה טובה. המשושה האדום קובע את גודל תא האוויר שמכוון את ה BOTTOM OUT וככל שאתה מגדיל (מבריג החוצה עם בוקסה 16) אותו אתה מקטין את ההתנגדות לסגירת מהלך. ככל שהתא גדול כך גם תצטרץ לנפח יותר את הונטיל על מנת ליצור פלטפורמה יציבה בערך כ 15 PSI יותר ממה שצריך שהתא במצב הקטן ביותר..... בקיצור RTFM לגבי ההי ולוא ספיד גם כתוב שם.......

dyego

New member
קבל....

http://www.answerproducts.com/manuals/06_manitou_shocks.pdf?cvar1=8%2F17%2F2006+1%3A46%3A14+PM

nintense

New member
עזוב אותך ממאמרים....

למשקל ולשלדה שלך ל DH: שני הקומפרשן פתוחים עד הסוף, את ה HIGH תסגור חצי סיבוב, בפיגי תשים 50PSI, ואת הבורג של ה SPV תפתח עד הסוף (מפתח 16מ"מ סגור), ריבאונד פתוח עד הסוף פחות סיבוב אחד, פרילואד (קפיץ) טבעת פתוחה עד הסוף ולסגור עד שהיא לוחצת קלות על הקפיץ. תן לקפיץ 3 חודשים להתרכך ותחזור לפה שוב.

hetsi

New member
תודה לשניכם...../images/Emo13.gif

מחר אני אקרא את ה(פאקינג)מנואל כשאני אתעורר... מיד אחרי שאני אנסה את מה שניר כתב. גיא.

למעלה