SyberSex הסקר!!! -

gabys10s

New member
SyberSex הסקר!!! - ../images/Emo124.gif

שלום לולם, כעוסק בסייבר-סקס מזה זמן רב, הייתי רוצה לעשות סקר קצר שבטוח יעניין עוד אנשים בפורום הזה, כי הרי אהבה וירטואלית וסקס וירטואלי מאוד קשורים. 1. האם את/ה עושים או עשיתם/ן פעם סקס-וירטואלי? (כן/לא) 2. אם כן באיזו תדירות בערך? 3. האם לדעתכם/ן סקס-וירטואלי יותר כיף מאוננות רגילה? (כן/לא/אין-הבדל) תודה על שיתוף הפעולה, גבי השובב
, האקדמיה לסקס-וירטואלי

shesheshe

New member
אני הראשונה שעונה על הסקר אז ככה...

1.אכן עשיתי "סקס וירטואלי" 2.לאחרונה יש לי פרטנר קבוע (בשבוע האחרון) את אותו אדם הכרתי לא מהאינטרנט.. אבל היו לי פעם או פעמיים שעשיתי "סקס וירטואלי" עם מישהו מהצט 3.ברור ש"סקס וירטואלי" יותר כייף מסתם אוננות ..כשעושים את זה אנחנו יותר מגורים האנחות של הצד השני משגעות ... השובבה הוירטואלית

gabys10s

New member
תודה על האומץ....

ודרך אגב...את יכולה ליצור קשר איתי...אני אשמח להיות פרטנר קבוע שלך

loveloveme

New member
אני עונה שנייה

1. האם את/ה עושים או עשיתם/ן פעם סקס-וירטואלי? (כן/לא) עשיתי כמה פעמים. (והיה לי חבר באותו הזמן) 2. אם כן באיזו תדירות בערך? פעמים בודדות. 3. האם לדעתכם/ן סקס-וירטואלי יותר כיף מאוננות רגילה? (כן/לא/אין-הבדל) פחות כיף מאוננות רגילה. אני מסופקת מבחינה מינית כבר הרבה זמן, אבל אולי אם לא הייתי מסופקת, הייתי מממשת את זה שם. ואולי לא. לא יודעת.

loveloveme

New member
יש לי תוספת

אני מאוננת וקוראת סיפורים אירוטיים במהלך זה אבל אם האופצייה היתה אוננות בלי שום גירוי מול סקס וירטואלי, אז כנראה שהייתי מעדיפה סקס וירטואלי

loveloveme

New member
עוד תוספת ../images/Emo6.gif

כשרשמתי: "אני מסופקת מבחינה מינית כבר הרבה זמן" התכוונתי שיש לי פרטנרים לסקס פנים מול פנים

כמה הערות...

ראשית, בתשובה לשאלותיך: 1.כן 2.מס' פעמים בשבוע 3.יכול להיות, אבל לי, לפחות, יש מטרה אחרת (ראו להלן) ועכשיו להערות: אני נוטה לראות את הסייבר בצורה קצת אחרת - לא כדרך להגיע לאורגזמה אלא כהתנהגות יצירתית אינטראקטיבית... הכוונה כי העיסוק בסייבר לא נועד בראש ובראשונה להגיע לפורקן, אלא ליצור (יחד) סיפור אירוטי אינרטאקטיבי. אני יכול להעיד שחלק מה"סצנות" היותר טובות שלי (כלומר - כאלה שאני נזכר בהם בסייבר טוב במיוחד) לא הביאו כלל לאורגזמה שלי ב"עולם האמיתי". אבל הדיאלוג שיצא היה מגרה, אירוטי ואפילו טיפה ספרותי :) אין ספק שזו התנהגות מינית ולא אקדמית, אך לא כל התנהגות מינית מוביל בהכרח לאורגזמה. הכיף האמיתי, בשבילי לפחות, הוא ביצירה המשותפת - הצורך להגיב בזמן אמת, להפתיע (לטובה) את הפרטנר/ית, ולכתוב סיפור שווה. לכן גם מהנה לעשות סייבר "ציבורי", כלומר - בתוך החדר (ולא בפרטי) כשכולם יכולים לקרוא ולעקוב ואפילו - לפעמים - להשתתף.

למעלה