Syd Barrett

One Echoe

New member
Syd Barrett

יש לי תהייה כלפיו, נכון הוא עזב את הלהקה כי הוא "התחרפן"?וכל הסיפור המוכר. אבל אחרי זה הוא הוציא המון אלבומים גם לבד... הייתי באתר שלו וראיתי לפחות איזה 10 אלבומים... ואפילו השגתי אחד מהם. the peel sessions, ובינתיים אני די התאהבתי, אני חושב.(לא שמעתי אף פעם את הפייפר חוץ מאיזה שיר או 2 שלא התחברתי אליהם) קיצר, השאלה היא, למה הוא לא חזר לפינק פלויד אחרי שהוא השתקם? אם הוא השתקם..הרי הוא הקליט ושר..

הוא לא השתקם

ורק שניי אלבומים madcap ןbarret וכל האלבומים האלה הוקלטו בהשפעת סמים והשיגעון שלו ותשים לב כמה המוסיקה שלו היא "מטורפת" ובטוח הוא גם עשה בעיות בהקלטות...

One Echoe

New member
מה רק 2?

תכנס לאתר שלו, תראה כמה. כמו שכתבתי, לפחות 10. ואיך אפשר להקליט כשאתה מחורפן?

בארט הקליט רק שני אלבומים

והם The Madcap Laughs ו-Barrett. שניהם הוקלטו במהלך פחות משנה. השני יצא ב-1970. מלבד שני האלבומים האלו, יצאו במהלך השנים אוספים שונים שלו. אלו כוללים הן את השירים שהופיעו בשני האלבומים האלו, והן outtakes מהם. בחלקם נכללו מספר קטן של שירים שלא הופיעו בשני האלבומים האלו. Peel Sessions ובכלל הקלטות ה-BBC אלו הקלטות שבארט ביצע באולפנים של ה-BBC במיוחד לתכניות שלהם. גם אלו יצאו בצורות שונות, במהלך השנים. בארט הקליט את שני אלבומיו (ואת ה-BBC sessions) כולם בשנים 1969-1971. מצבו הנפשי לא היה טוב באותן שנים, והוא לא השתפר לאחר מכן, נהפוך הוא. הפלויד עזרו לו להפיק את שני האלבומים, אבל הם ראו שהם מצליחים טוב בלעדיו, ולא חשבו כלל להחזירו ללהקה. בארט לא הקליט צליל אחד מאז 1971.

תיקון קל

סיד כן הקליט כמה צלילים בשנת 1974, בהפקתו של פיטר ג'נר. אבל ההקלטות לא עלו יפה, וג'נר סגר את הבסטה מהר.

One Echoe

New member
אה..אוקיי..........

בסדר, אני רק לא מבין למה הם לא עזרו לו.. אז מה, חבר שלהם בצרה, אז לזרוק אותו לכלבים? |:

The Albatross

New member
גם הם לא ממש אהבו את עצמם

ובגלל זה רוב המוזיקה שלהם הושפעה מזה אח"כ.

The Albatross

New member
WYWH, DSOTM, AHM

רק חלק מהאלבומים שבהם החרטה על מה שעשו לסיד משתקפת.

itaikuskus

New member
למה לכלבים

הם עזרו לו להפיק את 2 האלבומים שלו, ו-גילמור ונראה לי רייט גם נגנו בהם.

One Echoe

New member
התכוונתי יותר מבחינה נפשית

אבל נזכרתי שפעם לא היה כמו היום מבחינה פסיכולוגית...

שאלה! בקשר לסיד

ראיתי עכשיו את הטריפ הראשון שלו עכשיו אני חייב לציין שזה מדהים ומי שלא ראה חייב לראות זה פשוט מטורף מה שאסיד עושה לאנשים והשאלה מפנית למי שראה כבר את זה, מה לעזאזל קורה שם שפתאום הם מצלמים את סיד וחבריו מכבים שריפה שכנראה הם הדליקו בשוגג או זדון לא משנה אבל יש שם שריפה די גדולה שאני חייב לדעת מה קרה שם. אני יודה למי שיוכל לענות לי על כך.

מדובר בצילומים פרטיים

שצילם אחד מחבריו של סיד במהלך אותו יום. (הוא "עשה קופה" מהצילומים לפני כמה שנים, כאשר מכר אותם ב-DVD). מכיוון שאלו צילומים פרטיים, ולא הסרטה מבויימת, אין אפשרות לדעת מה בדיוק עשו החבר'ה שם. הצילומים נעשו בשדות "גוג ומגוג" - מחצבה ישנה לא רחוק מקיימברידג'.

למעלה