Syd Barrett's first acid trip

Hurakano

New member
Syd Barrett's first acid trip

ו- Tonight Let's All Make Love In London קצת תוכן בבקשה... על מה הקטעים האלה מדברים ?

flowerboy69

New member
אני לא יודע מה זה האסיד טריפ אבל

שמעתי את השם הזה.אני מכיר את הfirst trip vrdhk שזה סרט קצר שצילמו את סיד בארט עם כמה חברים לוקח סם כביכול בפעם הראשונה. הסרט tonight lets הוא סרט על לונדון של שנות השישים תחילת ילדי הפרחים.הוא כולל בעיקר ראיונות עם מי שאז הוביל את המהפכה וכולל שירים מאותה תקופה.יש שם כמה הבזקים מהשיר של פינק-intersteller overdrive אבל זה הכל לא רואים אותם או משהו. הסרט עצמו נדיר מאוד ושלא כמו שאמרו פה בעבר-מעולם לא יצא על וידאו אלא רק על לייזר דיסק שלי עלה 800 שקל... דניאל

מה שאני יודע

הטריפ הראשון של סיד זה סרט שצילם חבר של סיד שרואים את סיד אחרי שלקח פטריות עושה כל מיני שטויות באיזה יער, זה מצחיק אבל קצת מטושטש. השני זה סרט שעשו שני בימאים שרואים בו את פינק פלויד מבצעים את אינטרסטלר אוברדרייב במועדון UFO בפסטיבל שנקרא "14 שעות של חלום בטכניקולור" שזה היה פסטיבל פסיכדליה שפינק פלויד ניגנו בו. מראים את האווירה של המועדון וכל הקהל זה היפים משוגעים ונשים ערומות, רואים שם גם את ג'ון לנון בקהל.

weird dust

New member
ל-Tonight Let's All Make Love In Lo

יש שתי גירסאות אחד הטריילר שלפי דעתי נערך ב94 והסרט שהוא סרט דוקומנטרי על לונדון של 67-68 הסרט 50 וקצת דקות הטריילר זה פשוט השיר של פינק פלויד יש קטעים שפינק פלויד מצולמים ויש קטעים שזה קטעים מהסרט. בעיקרון בסרט אפשר למצוא את מייק ג'אגר פינק פלויד ועוד כמה אומנים שאני לא ממש מכיר.

flowerboy69

New member
נכון

יש סרט בשם 66-67 שבו יש רק את הלהקה עם קטעים מהסרט ויש את הסרט עצמו שבו הם לא מופיעים

למעלה