synastry cart-composition chart H-)

ozmiri

New member
synastry cart-composition chart H-)

נתקלתי בתוכנת אסטרולוגיה שני אפשרויות בחירה לניתוח מפות הראשונה סינסטרי והשניה קומפוזיציה, האם הקומ` היא תאום בין מפת לידה ומפת שמיים או משהו אחר? ואם כך מה זה הסינסטרי במילון זה מופיע כשילוב? יש גם אפשרות חיבור בין נטל פלוס טרנזיט, כך שמבחינה לשונית שלושתם נשמעים אותו דבר אך מראים לי דברים שונים, אשמח אם תתיחס לשאלתי, אני פשוט לומדת הכל לבד ועל הצד הקשה ביותר

זה בסדר, גם אני למדתי ככה..

קומפוזיט - הופכת שתי מפות למפה אחת, על ידי חיבור של כל האלמנטים דרך נקודות אמצע למפה אחת. לקומפוזיט יש גם ספר מיוחד שמסביר מה עושים, שנקרא קומפוזיט צ`רט של רוברט הנד, אחד מהחביבים עלי. סינסטרי מחברת אלמנטים בין שתי מפות : למשל, מרס שלך יושב על ונוס שלו, והירח שלו עושה מאה שמונים מעלות לשמש שלך. נטל פלוס טרנזיט מראה על חיבור בין הכוכבים בזמן הלידה לבין מצב הכוכבים העכשוי בשמים. אפשר להשתמש בשלשתם, וכל אחד נותן לך זוית התייחסות שונה ומעניינת. לדעתי - רק נסוי וטעיה, כפי שגם למדתי אני, והרבה הרבה עבודה שתביא נסיון והבנה. אז.. מבחינתי את בכוון הנכון, ואת יכולה לשאול באופן חפשי. דרך אגב, אני גם מלמד אסטרולוגיה באופן פרטי, נזכרתי פתאום..

ozmiri

New member
לימוד.הוראה

האם אתה מעביר שיעורים/הרצאות??באיזור הצפון..המרכז..פרטים אם אפשר

לגבי לימוד

מלמד באופן פרטי לגמרי, וגר בחולון. אם מתאים לך - שלחי אי מייל עם טלפון, ואתקשר.

למעלה