SZIA

dr gurvitz

New member
SZIA

לחברי הפורום שלום: שמי הוא יאיר ובשעה טובה חזרתי לארץ לאחר שהות של כמה שנים בהונגריה(שאותה אני אוהב לפחות כמו ישראל) ואפילו הבאתי איתי את ארוסתי ואישתי לעתיד שהיא 100% הונגריה, אבל לאחר חודשיים בישראל קצת קשה לה בלי לדבר עם אנשים בהונגרית היא בת 28 מורה להיסטוריה והשפה ההונגרית ובעלת עניין בתחומים רבים אז אם יש פה אנשים שבא להם לפטפט קצת בהונגרית אני בטוח שהיא מאוד תשמח הדו"אל שלי הוא [email protected] אבל אנא מכם כתבו לה בהונגרית כי היא לא ממש מדברת עברית נ.ב קוראים לה סילבי בתודה יאיר

vera2

New member
../images/Emo24.gifלד"ר גורביץ és kedves SZilvi

őrőmel látunk kőztúnk remélem idővel meg fogod szokni a mi kis őszagúnkat.Kicsi az őrszag de nagyők a prőblémak.Hogy mongyak Magyarúl akkor érdekes mikor zajlik de azzért le mondanak a problemakrol - Irhats visza Magyarúl tőbben . ertunk.
SZIJA VERA.

B T1

New member
Kedves Vera

Ne sertodjel meg' de boldog vagyok hogy helyesirasi hibakkal irsz mert igy en is irhatok/ Nem kell hogy szegyeljem magam Nagyon koszonom neked hogy alkalmat adsz arra hogy gyakoroljam azt amit ugy hittem hogy mar reg elfelejtettem

vera2

New member
Tisztelletel BT1-- NEK../images/Emo96.gif

En is boldog vagyok irni Magyarul .EN JARTAM két első osztajt Pesten ez volt 1950ig akkor alijaztunk azotta nem tanúltam Magyarúl és mar hat éve hogy nincs is kivel beszéljek.Ez is jol jőn.מספיק התאמצתי .שיהיה לנו ערב טוב ותרגיש טוב למרות שהייתה אצל אורטופד.מVERA

B T1

New member
Kedves Vera

Ha csak egyszer jartad az elso ket osztalyt ahhoz kepest remekul irsz Kepzeld el hogy en 8evet tanultam ott es megis hibassan irok Majd megkerjuk Szilvit hogy legyen szives es "tarsadalmi munkakent" javitsa ki a helyesirasi hibainkat

dr gurvitz

New member
Köszönöm Vera

פרח|Szia Vera! Nagyon drága vagy, hogy válaszoltál a páromnak. Én nem tudtam róla, hogy izraeli fórumon próbál nekem beszélgető társat keresni, de kedves tőle. Sajnos még nem beszélek héberül, ő meg magyarul.
Évek óta angol a közös nyelvünk. Izrael tényleg gyönyörű ország, s talán a problémák hamarosan csökkenek.Még hiányzik Budapest, de nincs igazi honvágyam. Valahogy otthon érzem magam itt.Egyetlen gondom, hogy még nem dolgozhatok, de talán hamarosan ez is megoldódik. Üdv mindenkinek, Szilvi

vera2

New member
Kedves SZILVI../images/Emo63.gif

Nem túdom hogy hol laktok de ha Tel--aviv kőrnyékén meg probalhatod érdeklődni a Magyar kővetségen Pinkasz utca 18 Tel-aviv telfon03-5466981 azon kivúl mindenek el jőn az ideje it azt szoktak mondani סבלנות az túrelem Vera jo estét kivanok

למעלה