tאשמח לשמוע את דעתכם

tamidb

New member
tאשמח לשמוע את דעתכם

עד איזה גיל ילדה יכולה להתקלח עם אבא יחד? אני ובעלי מתלבטים בשאלה . אנחנו הורים ללושה אבל עם הגדולה זה היה אחרת כי היא ילדת אומנה אז מהתחלה היה ברור שזה לא יקרה. השני בן אז זה לא עלה והשלישית מעלה אצלנו את השאלה תודה

sombol1

New member
למה ביחד ?! איך בכלל הגעתם לזה ?

מה זה שיטה לחסוך במים ? או שלא הבנתי....?! כי זה ממש נשמע לי מטורף סליחה שאני אומר. אני או אשתי מקלחים את הילדים בלי להתקלח איתם הגדול כבר בן 5 אז הוא בכלל מתקלח לגמרי לבד שם לעצמו סבון בספוג שולט בברז המים ממש עצמאי....

אני דווקא מבינה את השאלה

הילדים מאוד אוהבים את זה, וגם מבקשים את זה גם אצלנו זה היה כך, נאלצנו להסביר שלא מתקלחים עם ההורים. עכשיו הם כבר גדולים יש פה מקום להסביר לילדה על צניעות ופרטיות ולהפסיק את ההרגל, לא נראה לי בריא שילדה תתקלח עם אביה בכלל, בכל גיל

Rinat 789

New member
ילדה בכלל לא צריכה להתקלח עם אבא

גברים צריכים לחנך את ילדיהם בנושא הגיינה ונשים צריכות לחנך את בנותיהן בנושא ההגיינה יעני - המדובר בין מינים שונים וזה לא לעניין לחשוף כל ילדה שהיא לאיבר מין זכרי ולעורר אצלה בלבולים למיניהן....שלא לדבר על האבא

pugile9

New member
לא מתאים למציאות שלנו../images/Emo8.gif

אני גם חושבת שזה חלק מהגבולות שאנו מציבים לילדים ומעבירים להם מסר שאיבר המין הוא איבר פרטי אותו לא חושפים בפני אחרים אחרת איך הילד ילמד? ילד לומד מדוגמא .מהסביבה בה הוא חי .ואל תקחי את זה כל כך ברצינות אפשר להתגלגל על השטיח או לשחק משחקים אחרים במקום.

אין דרך לבדוק השלכות ולכן לא מומלץ

אנחנו מבולבלים בגלל ה"פתיחות" והחופשיות של השנים האחרונות שהכל מותר ואין לנו מושג מה הגבול, הבילבול מתוך הניסיון לשיוויון בין נשים לגברים הביא במקום שיוויון זהות בין המינים ואנחנו כל הזמן שוכחים את השוני ביננו. מומלץ לעשות הפרדה... גם בראש :)

down under 1

New member
הבילבול הוא לא של השנים האחרונות

במאה ומשהו שנים האחרונות בחברות מסויימות מחמירים יותר ביחוס מיניות לערום וילדים. אבל ברב העולם, כלל חלקים של העולם המערבי ערום במיוחד בקרב המשפחה הוא לא משהו מפחיד עם פוטניצאל לבעיות. אין שום בסיס לחשוב שערום שנתפס אצל ילדים כטבעי לחלוטין וחסר חשיבות מעבר להכרת עוד עברי גוף שלא רואים בדרך כלל מעורר בילבול. דוקא הילדים בראית עולם הפשוטה שלהם מקבלים את הערום בצורה הכי טבעית והגיונית שאפשר. זה שמותר ערום באמבטיה ומותר ערום שמתלבשים מדגיש את הגבולות של החברה שלנו בנושא ערום בחברה. אני חושבת שכל עוד הערום טבעי ונוח לכולם אין איתו שום בעיה. זה לא שייך לשיוויון בין המינים זה דוקא שיך לשוני וקבלה של השוני.

למעלה