T.O... ומה עכשיו?

פרינסקס

New member
T.O... ומה עכשיו?

שלום לכולם! זוהי הפעם הראשונה שאני כותב פה, פשוט כי אני לא יכול להתעלם מהפציעה של טרל אוונס הרסיבר המוכשר של פילדלפיה!!! כל שנה נראה לנו כי פילדלפיה תגיע רחוק אבל כל שנה היא נעצרת בגמר האיזורי... דווקא השנה נראה היה שהם דורסים את הNFC אבל הנה מגיעה הפציעה של טרל אוונס שתשבית אותו עד לסופרבול (!!!!) ואולי יותר מכך... לאופטימיים מבינינו שחושבים שאוונס אולי יחזור מוקדם מידי - ביום רביעי הוא אמור לעבור ניתוח שישתיל לו בורג לקרסול על מנת לקבע אותו!! - הוא לא יחזור עד לסופרבול. מכאן זהות הנציגה של הNFC בספורבול אינה ברורה כלל וכלל... אטלנטה תגיע לגמר לפי דעתי אבל קשה לי להאמין שמינסוטה, סיאטל או אפילו גרין ביי יצליחו לעצור אותם...לפי דעתי קרולינה, אם היא תשתחל לפלייאוף בסופו של דבר, תהווה איום רציני מאוד על שאר הקבוצות... ולא, לא מחקתי את פילדלפיה פשוט אני חושב שלאחר שהם התרגלו לשיטת המשחק עם אוונס שמפנה את שאר הרסיברים ומקשה על ההגנות... יהיה להפ מאוד קשה מול הגנות טובות ומתואמות כמו זו של סיאטל, אטלנטה, או גרין ביי.. ועובדה שלאחר שאוונס נפצע ויצא מקנאב לא הצליח למסור לאף רסיבר עד סוף המשחק!! מכה קשה לפילדפלפיה שהיתה הפייבוריטית הברורה לקחת את הNFC... אז מי לדעתכם תייצג את הNFC בסופרבול?? נב זו ההודעה הראשונה שלי פה... לא יכולתי שלא להביע את רגשותי לאחר הפציעה של אוונס :)

CKYEN1

New member
אתה מזלזל באיגלס?

מה פינקסטון ולויס גרועים?! וגם אם לא הם יש לנו את ווסטברוק שהוא גם האפבק מצויין. אומנם בלי TO פילדלפיה תיהיה חלשה יותר אבל תאמין לי שלא בכזה הרבה

דנייייי

New member
החיסרון של אואנס משמעותי

ואם אתה חושב שלא אז אתה טועה ובגדול. ההתקפה של פילי העונה קשה ועצירה בגלל נוכחותו של אואנס. ה"התקדמות" של פינקסטון היא רק בגלל הנוכחות ההתקפית של אואנס, הגנות צריכות לתת כל כך הרבה תשומת לב לאואנס כלומר גם מבחינת גלגול הכיסוי ( ROLL COVERAGE) לצד של וגם לתת לו לעיתים קרובות כיסוי כפול מה שפותח לפינקסטון למצבי אחד על אחד, מה שלא היה לא עד עכשיו בכלל ופותח לווסטברוק את התפר התחתון של הכיסוי (UNDERNETH COVERAGE) בגלל שהליינבקרים לעיתים במצב של כיסוי זון מתרחקים עוד יותר מקו ההתנגשות כדי למנוע או לצמצם עד כמה שאפשר את כל הסלנטס והקרוסינג שאואנס עושה בתפר שבין כיסוי הליינבקרים לסקנדרי. ההתקפה של פילי תחזור להיות מה שהייתה עד השבוע, קשה לי מאוד לראות אותה זוכה להצלחה מרובה בלעדיו והשחקנים חייבים להרים את רמת המשחק, מה שיהיה מאוד קשה כי לא פינקסטון ולא ווסטברוק מהווים איום ולא דורשים שינויים מיוחדים בתוכנית ההגנה. כמו כן אני לא אתפלא אם פילי תעוף מוקדם בפלייאוף, כי ממש לא התרשמתי מההגנה שלה, ההגנה מתקשה לעצור את הריצה, ואחת משתי הדברים הכי חשובים בפלייאוף זה לעצור את הריצה, הדבר הכי חשוב זה שיהיה יכולת לרוץ באופן דומיננטי על כל קבוצה. ואל תשכחו את המכה המורלית הענקית שהקבוצה ספגה, זה בלבד יבטיח סיום צולע לעונה ובהחלט הופך את פילי למאוד פגיעה בפלייאוף

Yo-man

New member
צודק, אבל יש נקודת אור אופטימית אחת

נכון שבזכות TO בלטו רסיברים אחרים. נכון שההגנה מפני הריצה לא מהטובות בליגה אבל יש את מוטיב ההצלחה המדבקת. היום הם עוד קצת בחששות ומודאגים מפציעתו של כוכב הקבוצה, אבל הם עברו 13 משחקים בהם הם ניצחו, וזו העונה ה-4 ברציפות שהם מגיעים לפליי אוף (3 פעמים בלי TO). אותם רבסיברים שבעונות שעברו לא בלטו פתאום ראו העונה שהם יכולים לתפוס כדורים, הם יכולים לרוץ 14 שניות לאורכו ורוחבו של המגרש, ועדין לקבל מסירה. They will rise up. someone will step up. אין לי תרגומים טובים מספיק למשפטים האלה, אבל אני משער שזה מה שיקרה. במשחק עם דאלאס הם היו בשוק, אבל היה להם זמן להתארגן. חוץ מזה, 2 המשחקים הבאים שלהם הם נגד סנט לואיס, שלא רצים השנה יותרמידי, וסינסנטי, שממש לא מאיימים עליהם, וזה בלי קשר לעובדה שגם אם הם יספגו שני הפסדים, זה לא יפגע בהם מבחינת הפליי אוף. ונמשיך לפליי אוף - את מי יפגשו פילדלפיה במשחק הראשון שלהם ? ראמס (שוב) ? פאקרס ? מיניסוטה ? סייטנטס ?!?!?! רק לסיאטל יש משחק ריצה מאיים, ולאטלנטה יש את מייקל ויק, אבל את ויק הם יפגשו רק בגמר ה-NFC (שאני משער שפילדלפיה ואטלנטה יהיו שם, למרות הכל). יש להם חודש מהיום להתארגן על עצמם. וקבוצה כזו - שהגיע עד כה, עם צוות מאמנים מיומן, יתרון ביתיות ו-QB עם יכולת ניידות כמו מק'נאב - יכולה להגיע לסופרבול גם בלי אוונס. * ברור שעדיף בהרבה עם, אבל גם בלי הם יכולים לדעתי.

דנייייי

New member
מאיפה להתחיל

שוב תופסים כמו פינקסטון זכו לחיים מאוד מאוד קלים השנה בגלל הנוכחות של אואנס. אסור לזלזל בזה ואסור לפרש את זה כהתקדמות של פינקסטון. עצם הנוכחות של אואנס על המגרש משנה את תפיסת ההגנה ופותחת המון אפשרויות לשחקנים אחים שפתאום מוצאים עצמם במצבי אחד על אחד, דבר שלא היו רגילים אליו. ולגבי מי יכול לאיים על פילי...גרין ביי -קרולינה במידה ותגיע...וגם אטלנטה... יהיה מאוד קל להגנות עכשיו להתרכז בווסטברוק ובפניקסטון. אני די צופה שההתקפה של פילי תתקעה

CKYEN1

New member
אני לא רואה כרגע קבוצה שמאיימת על

האיגלס בNFC, אולי הויקינגס וגרין ביי אבל גם לא בצורה משמעותית אבל בבירור אפשר להגיד שבלי אואנס אין סופרבול כי לשחק בסופרבול מול חומות כמו בולטימור וניו אינגלנד אין הרבה מה לעשות בלי אואנס

פילי לא יגיעו לסופרבול. בכלל,

אפשר לפתוח כאן הימורים לגבי פילי. החלום שלי שהם יפסידו גמר NFC רביעי ברציפות (ושלישי בבית). לא סובל אותם.

פרינסקס

New member
לאטלנטה

וקרולינה אם היא תעלה בסופו של דבר יש הגנות חזקות מאוד במיוחד ג'וליוס פפרס מקרולינה שיעשה חיים קשים למקנאב... בלי אוונס אני לא מאמין שהאיגלס יגיעו רחוק... סופרבול? ממש לא

joseywales

New member
לא שולט ברגשות.....

בתור ספורטאי שנפצע בצורה גרועה בזמן תחרות אני לא יכול שלא להרגיש אמפתיה והשתתפות במזל הרע של הספורטאי....אבל לא של הקבוצה ! אין דבר ששימח אותי יותר מלדעת שפילי תשחק בלי TO ולא תגיע רחוק !! !!!THIS CHEESEHEAD WILL NOT FORGET 4TH & 24

לא אוהב את השמחה לאיד

בתור אוהד "שרוף" לשעבר בתחום הכדורגל.. מכבי ת"א אגב למתעניינים.. היום אני בחור רגיל שעדיין אוהד בכל רמ"ח גופי את הקבוצה ומעודד אותה מהצד . <הרמה של הכדורגל בארץ והורדת שירים ושערים מהרדיו גרמו לי כניראה להורדת רמת ההתעניינות, וחבל> . בכל מקרה אני כותב את התגובה הזאת היות ואני לא סובל שמחה לאיד ועוד במקרה של פציעת שחקן יריב- כי הרי איפה ההגינות והכיף בספורט.. שמכבי ת"א בכדורסל מביסה בגמר אליפות אירופה ב40 הפרש??? .. לעומת נצחון מסל במאית שניה האחרונה.. כמו על ז'לגירס ידידתינו, שאמש החזירה לנו- העיקר לא במשחק חשוב . ואילו טרל אוונס.. שחקן לא ידוע מבחינתי עד לעונה זו.. כניראה בגלל הקבוצה לשעבר שלו- גרם לי רק להנות יותר מהמשחק ומהקבוצה שלו.. עם כל הכישרון שלו יחד עם הצבעוניות שהביא למשחק . ועכשיו שהוא נפצע- גם אם איני אוהד פילדפליה- אני מייחל שיחזור כמה שיותר מהר ואפילו במידה ויגיעו לסופרבול יוכל לשחק . ואגב- בתור אוהד שיש לו סימפטיה לפאקרס.. <ולא רק לאנשים מתל אביב > בעיקר בגלל ברט פארב.. המונח והמשחק שחקוק היטב בראשי- 4th & 26 . סופ"ש מהנה, עמית .

שמע, שמחה לאיד היא חלק מהספורט....

והיות ואני מזדהה עם כל מה שרשמת על הכדורגל, אתה בטח יודע שיש כמה קבוצות (אדומות למשל) שזו השמחה היחידה שהם מכירים. בכל מקרה, בתור אוהד של ה-GIANTS, אני לא סובל את האיגלס. לדעתי (המאוד סובייקטיבית) עד לשנה הנוכחית, המשחק שלהם היה מאוד לא אטרקטיבי (וזאת בלשון המעטה) והם כקבוצה כבר כמה שנים OVERRATED. השמחה לאיד, כפי שציין זאת לפני joseywales היא כלפי הקבוצה ולא השחקן. את TO אני לא סובל בגלל האישיות שלו. הוא שחקן גדול. ענק. למרות שאני לא סובל אותו אני מאחל לו רק בריאות ושיחזור לשחק כמה שיותר מהר. אני לא חושב שזה דבר נורא כל כך לשמוח מן העובדה שכעת הסיכוי שמקנאב ושות' יראו את הסופרבול כמוני, בטלוויזיה, הינו גבוה יותר. אמן.

joseywales

New member
חידוד לאלה שלא הבינו !

כמו שאמרתי ,אני ממש ממש ממש לא שמח ליראות אף שחקן נפצע ולא חשוב מתי ומי אפילו שאני לא אוהב את השחקן ואני בטוח שאף אחד לא שמח ליראות אותו נפצע(בדיוק כמו פרגוסון השנה ואו קליפטון לפני שנתיים) !!! אבל לשמחתי הרבה רבה רבה פילי היא יריב פוטנציאלי ואחד מאד קשה גם בלי TO ואני שמח שהם יצטרכו להסתדר בלי הפרימדונה !

למעלה