t

הילית111

New member
t

היי לכולם מישהו יודע האם היום בערב חנות מאק ברננים פתוחה? וכמו כן האם החנות ברננים שבה אפשר להצטלם לרשיונות החדשים (מה ששלחו לשלם ולהתצלם מחדש) פתוחה היום בערב? אני רוצה להיפטר מה"עז" הזו מישהו יודע אם חוץ מרננים יש ברעננה חנות נוספת מורשית משרד התחבורה שאפשר לעשות שם הצילום הזה? תודה ושבת מקסימה

לגבי רשיונות

בדקתי לא מזמן באתר משרד התחבורה - יש חנות אופטיקה (נדמה לי שזו ליד הסופר) שהיא היחידה ברעננה שמורשית לצלם לרשיונות. לגבי חנות מאק - ניתן להניח שתהיה פתוחה, הן כולן פתוחות משמונה עד עשר, כמדומני.

ארזS

New member
הערה קטנטנה

זאת אכן "עז", וכמתנדב במשטרת התנועה נתקלתי בתקופה האחרונה לא מעט פעמים שנהגים/נהגות היו ללא רשיון נהיגה תקף והתשובה שלהם היתה "אין איפה להצטלם". קחו לתשומת לבכם שלא כולם יבינו ויוותרו כי יש לא מעט מקומות שאפשר להצטלם בהם רק שזאת טירחה ונסיעות מיותרות וכו'... כמו כן חודשיים הם מספיק זמן כדי למצוא מקום לצילום ולא כדאי להשאיר את זה לרגע האחרון [כפי שהרבה ישראלים נוהגים]. דרך אגב, אם יש איזה עו''ד שמוכן לקחת את הנושא על עצמו ולהגיש בג''ץ או לעשות משהו אחר - יבורך.

../images/Emo32.gif מבוקש בית כנסת

הבן שלי צריך לעשות עבודה על בית כנסת מבפנים בשעת תפילת חג/שבת. יש המלצות? (מרכז העיר). מהן שעות התפילה?

ארזS

New member
בית כנסת

יש כמה בתי כנסת במרכז העיר כשהמוכר מכולם הוא בית הכנסת הגדול שצמוד לבניין העיריה. בדרך כלל מתפללים בשבת משעה 8:00 עד 10:30 ולפעמים כשיש שמחות [חתן, בר מצווה] אז עוד חצי שעה-שעה. חוץ מזה יש ברחוב ששת הימים את בית הכנסת אריאל, ושעות התפילה פחות או יותר זהות. גם ברחוב שברץ יש כמה בתי כנסת... לא חסר. בהצלחה.

../images/Emo51.gif

עכשיו אני ניגשת למצוא גבר מהמשפחה שילך איתו (באופן לא מפתיע - רגלי לא נכנסת למקומות שמדירים נשים ממרכז העניינים
).

shian

New member
בית הכנסת הרפורמי

מול תיכון אביב, גברים ונשים כמובן ביחד, מכניסי אורחים וחביבים

תודה ../images/Emo13.gif

בינתיים גייסתי למשימה אחיין חביב במיוחד שלי, והרפורמי אכן עלה כאופציה.

qrst1 האחת

New member
ברחוב הר סיני ישנו בית כנסת קונסרבטיבי משהו-

בני עלה לתורה שם בבר המצווה. ביה"כ לעולים אנגלוסקסים בעיר. הרב בלר, נחמד במיוחד יתן לו כל מידע שיבקש ובשמחה... אוכל לתת לך את הטלפון שלו... נסו ותהנו...

סבתא9

New member
בית כנסת

אשמח להמליצ על בית הכנסת הפועל בתוך האוניברסיטה הפתוחה. רב הקהילה הוא הרב שאול פרבר, מדובר באדם יקר, המזמין את כל ציבור התושבים באשר הם, חילוניים, דתיים, אשכנזים,ספרדים, כולם מרגישים מאוד בנוח במקום.בדר"כ בראש השנה ויום כיפור מלא שם בכל תושבי שכונת 2004 . הטלפון שלו: 0524507305.יש לו גם אתר באינטרנט בשם "עיתים". בהצלחה

למעלה