T3 חדש

T3 חדש

באופיס דיפו באילת עומד אחד (אולי יש עוד במחסן) חדש למכירה ב-2000 ש"ח. במידה ו-WiFi לא חשוב, האם הוא עדיף על TX? האם יתכן כי הסוללה שלו גמורה רק בגלל גילה הותיק?

AYELET1

New member
נשמע לי יקר

למרות שסה"כ הוא מכשיר מצויין. אבל כן, יתכן והסוללה סובלת מזוקן אין לו WI FI והסוללה (גם בימיה הטובים) היתה מתרוקנת מהר יותר מזו של ה-TX. נשמע לי יקר כמו שכתבתי, למרות שהמכשיר סה"כ טוב

alonhzn

New member
חדש?? באמת??

וואי! איך זה יכול להיות? אני בזמנו חיפשתי בכל מקום כולל באופיס דיפו, אפילו הגעתי למחסנאי שעשה בירור בכל הרשת שלהם ומצא מכשיר בסניף ירושליים (מלחה או משהו כזה...) ובסוף מישהו קנה אותו לפני
הסוף טוב, קניתי מחו"ל ב1400 חדש דנדש...
בכל מקרה, זה עלול להיות אחד המכשירים החדשים האחרונים בעולם! לדעתי הוא יותר טוב מהTX כי הוא מתקפל ויש לו מיקרופון מובנה! אבל ב2000 שקל הייתי בכל זאת קונה TX בגלל המסך שיותר בהיר (ככה אומרים) והוויפי

AYELET1

New member
אני לא סובלת את הסליידר

והמיקרופון- כמה משתמשים בו??

alonhzn

New member
הסליידר תותח!

והמיקרופון מצויין להקלטת הרצאות, שיחות טלפון, וגם כטייפ מנהלים למי שאוהב לדבר לעצמו... לי למשל יש קטע כזה שאיך שאני נשכב לישון ומכבה את האור פתאום אני נזכר שאני צריך לעשות משהו חשוב למחרת (להגיש עבודה או לשים משהו בתיק לפני שאני יוצא...) ואז כבר אין כוח להתחיל להדליק אור ולכתוב, אז פשוט מקליטים הודעה לבוקר

alonhzn

New member
אה לגבי הסוללה

לדעתי אין לך מה לדאוג בכלל, ההזדקנות של הסוללה כתוצאה משכיבה במחסן זניחה.

AYELET1

New member
אם אני אקליט הודעות כאלו

חיי הנישואים שלי יעלו על שרטון... אני כבר מתארת לעצמי באיזה חוסר אהדה הוא יקבל את התזכורות כשהוא מת לישון...

למעלה