T3 חדש

T3 חדש

לפני זמן מה העלתי את העניין ואני חוזר אליו שוב. לחנות יש עדיין שנים חדשים בקופסא. המחיר ירד ל-1500 ש"ח וזה כולל הכל, אחריות, עברית, מילון וכו'. מחיר של TX חדש גם ירד קצת והוא כ-2100 ש"ח. השאלה היא האם יש ל-TX יתרונות ברורים (מלבד זכרון ו-WiFi) שמצדיקים את ההפרש במחיר? האם יש הבדל באיכות המסך? האם יש הבדל ביציבות המכשירים? האם יש הבדלים חשובים במערכת ההפעלה, 5.4 לעומת 5.2? האם הזכרון של ה-T3 נמחק בהתרוקנות הסוללה או שלא? האם זאת עסקה משתלמת (בהנחה שה-WiFi לא מהווה שיקול משמעותי)? לי על פניו זה נראה לא רע, ביחוד שהאחריות אמורה לפתור את הדאגה מסוללה שתשבוק חיים מהר מידיי.

AYELET1

New member
הזכרון של T3 נמחק עם התרוקנות

הסוללה בנוסף הוא בעל סליידר מעצבן ה-T3 ה"חדש" כבר אינו ממש חדש. כלומר אולי לא השתמשו בו אך הסוללה בכל זאת לא יוצרה אתמול. השאלה באיזה מצב היא. אם כבר T3 אני הייתי קונה בפחות מאלף ש"ח משומש (האחריות לא שווה כל כך הרבה כסף)

עניין הסוללה ברור לי

ואני מקווה שהאחריות מכסה את העניין. השאלה היא האם יש משהו אחר שההתישנות יכולה להזיק לו והאם ישנם דברים שבהם ה-T3 טוב מה-TX (למשל, האם ההבדל במהירות המעבד מורגשת או האם הוא יציב יותר) שיכולים להצדיק את הרכישה?

yaniv79

New member
אני אבדוק את זה שוב מחר, אבל...

למיטב זכרוני לא תוכל לקבל אחריות חומרה על המוצר מהיבואן מכיוון שעברו שנתיים מאז שהמכשיר אינו מיוצר ומשווק.

Tamir 69

New member
המכשירים באילת אינם חדשים לחלוטין.

הייתי באילת וראיתי את המכשירים החשודים. בתצוגה יש מכשיר עם קופסה קרועה, הדיסקים פתוחים והמכשיר אינו חדש בוודאות. המוכר התעקש שיש לו דגם חדש במחסן. לא כל כך האמנתי ולכן ביקשתי לראות אותו וגם בו הקופסה היתה קרועה וארוזה בניילון. לאחר שקיבלנו אישור מהמנהלת, פתחנו את הקופסה והיה מדובר לדעתי במכשיר שחזר בשל סיבה מסוימת. המכשיר לא היה במקומו בקופסה, הדיסקים היו פתוחים, ושבדקתי את העריסה היו סימנים שבעריסה נעשה כבר שימוש. חוטי החשמל היו פתוחים. תהיתי אם לא מדובר במכשיר מחודש ולא חדש. בחוצפתם, הם ביקשו על המכשיר 1900 ש"ח שזהו מחיר של T3 חדש שהיה נמכר בזמנו ניכוי המע"מ.

alonhzn

New member
אני ממליץ על T3 בחום

אני אוהב את הסליידר! זה עניין אישי כמובן אבל אני חושב שזה גדול! חוץ מזה, T3 הוא הפאלם הכי מהיר ועם זיכרון דינמי גדול (אולי הכי גדול) מה שאומר שתוכל לשחק במלא משחקים בצורה חלקה יותר וקלה אפילו ללא שימוש בתוכנת צד שלישי כמו UDMH. הTX לעומת זאת לא מצליח להרים את עצמו מהריצפה ללא UDMH כאשר אתה משתמש באמולטורים האלה ובתוכנות כבדות אחרות. פאלם ללא האפשרות למשחקים המעולים האלה (doom, duke3d, monkey island 2, golden axe ואלפים אחרים....) הוא לא פאלם מבחינתי.

למעלה