T5 קרס רוצה להשאר בפאלם מה הכי מומלץ

ניאו5

New member
T5 קרס רוצה להשאר בפאלם מה הכי מומלץ

עיקר השימוש ממו 1500 פריטים

gadi7

New member
קח TX (טונגסטן X)

תיהנה מאותו כבל סינכרון , אותה העריסה (במידה ויש לך עריסת סינכרון), ואפילו תוכל להמשיך ולהשתמש באותו נרתיק שכבר יש לך. רק לחבר ולסנכרן מול המחשב השולחני. אני מאוד נהנה מה T5 שלי. מדוע שלך קרס ?

ניאו5

New member
יש לי בעיות עם T5מהתחלה מעונין להחליף

יש לי בעיות עם T5מהתחלה גם החלפתי ,יציב כמו כוס מים בסערה כל תכנה שהוספתי מיד היה קורס פעם אחת.אחת לכמה שבועות יוצא מהתיפקוד ואז צריך H R צברתי במשך השנים אלפי ממו כך שאני מחפש מחשב שיכול להכיל אותם הציעו לי TX ; LIFE DRIVE אשמח להצעות

gadi7

New member
אחרי עדכון הרום האחרון , הT5 שלי

יציב כמו סלע. נכון, בהתחלה המצב היה בדיוק הפוך, וגם אני קיללתי לא מעט , כל פעם שנזקקתי ל- HR. הימים בהם HR ליווה אותי כמו צל, חלפו מבלי שוב, וכעת הינם לא יותר מזכרון רע. הלוואי ולחכמולוגים בחב' פאלם היה השכל להוציא לשוק את המוצר "בשל" וללא באגים כבר מהתחלה. הם היו מוכרים הרבה יותר יחידות ממנו. נו, טוב - אף אחד אינו מושלם. אם המניע שלך להחלפה, הינו בעיות היציבות של ה- T5, בדוק האם עדכנת את ה- ROM. לאחר ביצוע העדכון, צריכה להיות לך מערכת הפעלה בגרסא 5.4.8 (בדוק דרך ה-info>version). לדעת חכמי הפורום , ה- LIFE DRIVE הינו מכשיר מצוין, אם כי איטי קמעה. לך על ה- TX.

gadi7

New member
תוספת קטנה

בדוק גם עם חב' הראל - האם תוכנת העברית שלך, היא בגרסא המעודכנת ביותר. גם העברית עברה עידכון ששיפר את המצב.

LeGeneral

New member
מסכים במאה אחוז

חוץ מה WIFI לדעתי עולה בכל הפרמטרים על ה TX. ואישית אין לי צורך ב WIFI כך שאני מרוצה ממנו מאוד.

למעלה