Tablet PC

ami-g

New member
Tablet PC

ראיתי היום סרט הדרכה על מחשב TabletPC משולב (לפטופ + טבלט) אשר ממש הלהיב אותי. שאלתי (אם זה המקום הנכון לשאול שאלה כזו), האם יש למישהו נסיון עם מחשב כזה והאם יש אפשרות לעברת מחשב כזה שנקנה בארה"ב. תודה מראש לעונים.

Ixion

New member
כן, מחשבים מגניבים.

אני לא ממש מבין בכל הקטע של המכס, והעברה של מחשבים... יש משהו ספציפי שרצית לדעת לגבי טבלטים?

ami-g

New member
תודה על התגובה

אני מסכים. המחשבים האלו באמת נראים משהו משהו. השאלה שלי היא אם אני קונה מכשיר כזה בארה"ב אוכל לשדרג אותו כך שיתמוך בעברית באפליקציות אופיס וגם בזיהוי כתב יד שהבנתי שקיים כבר בעברית.

Ixion

New member
יש לך כמה אפשרויות

האחת זה באמת לייבא לארץ מכשיר, וללכת למקום ולצרוב עברית אל תוך המקשים (לא יודע איפה וכמה זה עולה, סורי). סביר להניח שהעלות הטוטאלית של זה תהיה זהה לזו שתוכל פשוט להזמין דרך הארץ טבלט דרך איזה אתר (כדוגמת buy4less)... טבלטים באים במספר סוגים - האחד שזה מחשב נייד שלם שהמסך מסתובב על ציר, והשני שזה פשוט מסך שמתחבר למקלדת אלחוטית ושלל דברים אחרים (כדוגמת פוג'יטסו מסדרת סטייליסטיק). אני ממליץ לך לשקול את הטבלטים של ACER (זולים באופן יחסי), וגם יש להם דגם חדש עם מסך שנגלל (ולא מתקפל כמו האחרים). יש גם טבלט שנראה מאוד מבטיח של IBM (דגם X41 טבלט, נדמה לי?). טבלט נוסף חדש של טושיבה אם אני לא טועה שיש לו מסך רחב.. תהנה

../images/Emo45.gif X41 של IBM

יצא לי לשחק עם אחד כזה לפני כמה ימים, פשוט חבל"ז
.

Ixion

New member
../images/Emo45.gif

כל מה שחסר לי בו זה את המראה החדש הזה, שיש לסדרת Z (מסך רחב, מכסה מגנזיום)...

ami-g

New member
../images/Emo51.gif הבנתי לגבי העברית במקשים אבל

מה לגבי מערכת ההפעלה וחבילת האופיס שהמכשיר מגיע איתה? האם ניתן לשדרג לגרסה תומכת עברית? BTW, האם הגרסה בעברית שוחררה רשמית? כל מה שמצאתי זה פרטים על גרסה ביטא. ושוב תודה וחג שמח

ami-g

New member
לינק לסרטונים מעניינים על TABLET

סרטון של CHANNEL 9 המציג את התמיכה במספר שפות של יכולת זיהוי כתב יד. BTW, באתר יש עוד סרטונים מעניינים על ה-TABLET ועל חלונות בכלל.

Ixion

New member
אתה מן הסתם יכול להתקין על המחשב

כל תוכנה שרק תרצה, כולל מערכת הפעלה עברית. אתה יכול אפילו להשאיר את מערכת ההפעלה האמריקאית, ולהתקין פשוט חבילת שפה לעברית... יש מלא אפשרויות כאן. בכל מקרה, אין טבלט PC שמזהה כתב בעברית... המקלדת שמופיעה לך על המסך בטבלט (לשימוש בעט) תתן לך לכתוב ולקשקש באנגלית תוך זיהוי השפה, או שהיא תתן לך להקליד על המסך באנגלית ובכל שפה אחרת שמותקנת אצלך במחשב. בנוסף, יש גם פקודות קוליות (למרות שזה לא 100%, מזה הכי התלהבתי) - אתה מדבר למחשב, פשוט אומר משהו שיש לך על המסך, למשל START והוא פותח לך את תפריט התחל, ואז ALL PROGRAMS והוא פותח לך את זה...
זה פשוט מגניב! גם זיהוי הקודל הוא באנגלית בלבד.

idogreen

New member
מכס

שלום לך! במסגרת השיטוטים שלי לחיפוש נייד אידיאלי, חשבתי גם להביא עם חבר מחו"ל. שים לב לאתר של המכס הישראלי במצאתי, יש שם מחשבון לחישוב המכס יל מחשבים ניידים, תוכל לדעת בדיוק מה המחיר. (בסופו של דבר קניתי בארץ כמובן - אישית אני לא חושב שכדאי, קצת RISKY לקנות בחול)....

gozala

New member
רכשנו כמה מחשבים בחו"ל, איזה מכס?

כל אדם שני ניסחב עם הנייד שלו בימינו אלה. אני תמיד עם תיק מיוחד למחשב נישא, ממש עובר ושב.. לא מנסה לרשום אותם ביציאה ובטח שלא בכניסה, אדם מביא את ה-מחשב הנישא שלו איתו? מה הסיפור כאן?? מיסים משלמים על בחו"ל ובכלל הרבה יותר כדאי לרכוש באי ביי, אז הם לא "חדשים". אני די מצטערת על המחשבים החדשים שרכשתי (בחו"ל) אחרי השוואת המחירים באי ביי. כזה מבחר, פירוט, בלי לחץ של זמן, המבחר ענק ופה ושם יש ממש מציאות (שאת המכס לא מעניינות בכלל)! בשוטטות הזו שם ניתקלים בכאלה שמנסים לעבוד על המוכרים. לקרא את תגובותיהם זה בידור בפני עצמו: Q: Hey Seller, Good day to you,I saw your items displayed on this site which fascinated my imagination just like the same thing that my son who hasjust graduated and ready to begin with his own life had asked me to buy for him. I will like to know if you can ship this items to Africa, but I really want this items to get to him before his birthday that's coming up in 2 days time.I will be making the payment through transfer in any ot this 2 banks ..... 1,Wells Fargo bank of Canada. 2,Canada Trust bank. pls get back to me with your full name and the bank account as soon as possible and if you dont have any of this bank account pls do and i will be responsible for the cost,thanks and hope to do business with you. 29-Sep-05 A: No I do not ship to Africa, and even if I WAS born yesterday you're the 5th A$$#0!@ to try this scam on me so it wouldn't work anyways.

למעלה