tacho D.t.A אדין חיייייייייי

taz one dta

New member
tacho D.t.A אדין חיייייייייי

tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A tacho D.t.A

Swanskee

New member
קצת קשור..

הכרחי כל ה D.t.A tacho הזה...? ודרך אגב האותיות שלך בט'רואו קצת מזכירות לי אותיות מה graffiti creator....

MAHone

New member
מסכים איתך

אחי די עם כל הדיטיאיי הזה מיצינו אחד מספיק

DECAY dk

New member
אתה מתלהב יותר מידי ממשהו שאין מה

להתגאות בו כל כך.

taz one dta

New member
יפהההההההההה

אני רועה שכולם פה יודעים לדבר אבל כולחם לא שבים shit סבבה אתם על הזין שלי שתתחילו לעלות משו אז דברו איתי סבבה בנות
??????

minyman

New member
אתה ליצן.

כבר שנה שלמה אתה מעלה לפה דברים לפורום... לא מתפתח בשיט... וכשמגיבים לך [ולא כמו התגובות פה אלה על הסקץ' אתה או מתעלם או נעלב...] ואחרי תקופה ארוכה כזאת אנשים פשוט מפסיקים לקחת אותך בחשבון אם פעם הייתי יושב כמה דקות כדי לשלוח לך תגובה ולומר מה לא נראה לי ומה אפשאר לשפר לדעתי היום אני רואה סקץ' שלך ושוכח ממנו כמאט באותה שניה... אני לא אומר לך שאסור לך לעשות את מה שאתה עושה.. מצידי תמלה מחברות שלמות אם אתה נהנה מזה.. אבל אם אתה שולח לפה תמונות של משהו שאמרו לך שהוא מעפן ואתה לא מנסה לתקן ועוד עושה רוח מהדברים שלך כאילו אתה איזה קינג.. אל תצפה לתגבות נחמדות במיוחד לא מהאנשים פה.... לילה טוב.. ו.. תמשיך לעבוד.

MAHone

New member
שתוק כבר

מפגר. תפסיק לעשות פוזות אנשים פה לא רואים אותך ממטר רצית תגובות על זה ואנשים הגיבו לך זה שהביקורות לא מה שציפית שיהיו אתה לא צריך לעשות רוח

taz one dta

New member
שתעלה לפה דברים דבר איתי סבבה

אני לפחות מעלה דברים סבבה . אני רועה שאתה אוהב לדבר אז אני לא עושה פה רוח זה אתה שעושה רוח מפגר.

oyug

New member
תפסיקו

עם שגיאות הכתיב המפגרות האלה....באמת

MAHone

New member
אני אעשה מה שבזין שלי

אם אתה מעוניין לראות דברים שלי צא לרחובות בהרצליה בקרוב אני אתחיל להפציץ.

taz one dta

New member
בקרוב בנתים אני רוע דיבורים בלי מעשים

אז שששששששששששש סבבה ביגלל שאתה 0 קטן אתה רכ יודע לדבר ולא לעשות הרבה אז סתום את פה שלך סבבה אתה יועד יש תעלה שיודים לדבר הרבה ויש תעלה שלא מדברים הרבה ועושים הרבה

minyman

New member
..... אתה מנסה לומר משהו?

תגיד.. אתה יכול כי לא הבנתי מה אתה רוצה מהחיים שלי..

למעלה