Tackle football league in israel ?

royassis

New member
Tackle football league in israel ?

יש איתנו אחד שמשחק איתנו פוטבול ... בחור אמריקאי קוראים לו קלאיי, והוא עובד בתור מארגן ציוד בייסבול, הבוס שלו ארגן את הליגת בייסבול בישראל. הוא דיבר עם הבוס שלו בקשר להקמת ליגת פוטבול בישראל, והבוס שלו אמר לו שאם הוא (קלאיי) ימצא תוכנית טובה להקמת ליגה אז הוא יחשוב על זה. קלאיי אומר שכסף זה לא בעיה, ושהמשקיע (הבוס) פתח את הליגת פוטבול בגלל שהוא פנסיונר אמריקאי .. שעבד בבנק והוא רוצה להפיץ את הבייסבול בארץ וניראה לי שבכלל ספורט אמריקאי. אז התוכנית של קלאיי היא, שהבוס שלו ישקיע כסף במגרש, לא צריך הרבה, רק סימונים (sidelines וכאלה), את המגרש אפשר לשכור, את המגרש יוכלו לשכור גם ה flag football league כך שזה יכניס יותר כסף. עוד אחד שמשחק הוא עובד בבנק והציע שהוא יוכל לשכנע את הנק שלו לפרסם במגרש וגם הם יכניסו לנו כסף. עם זאת הפוטבול יוכל לפרסם את הבייסבול ולהפך. ציוד יעלה 60 שקל למשחק, והממן ישלם על התיקון של הציוד. מה אתם חושבים ?

royassis

New member
שכחתי משהו

ושכחתי עוד משהו צריך לפחות 20 או 16 אנשים שישכירו ציוד ויתמידו עם זה.

וואו

עם הבחור באמת יכול לסמן לנו מגרש\להשכיר לנו את ירושלים ולסדר לנו ציוד זה צעד ממש גדול. אבל עדיין יש כמה דברים רציניים.... כמו ביטוח לשחקנים (אני לא חושב שיש חבר'ה בארץ שמבינה בזה והתדמית של המשחק לא ממש עוזרת). להקים עמותה (אם הוא פשוט יעביר לנו כסף יש סיכויים טובים שבארה"ב יחשבו שהוא מלבין כספים....) למצוא 20 חבר'ה בת"א + חיפה לא נראה לי שתהיה בעיה....צריך להפיץ את הבשורה לחיפה... 16 חבר'ה שמתמידים לא נראה לי בעייתי....

וואו

עם הבחור באמת יכול לסמן לנו מגרש\להשכיר לנו את ירושלים ולסדר לנו ציוד זה צעד ממש גדול. אבל עדיין יש כמה דברים רציניים.... כמו ביטוח לשחקנים (אני לא חושב שיש חבר'ה בארץ שמבינה בזה והתדמית של המשחק לא ממש עוזרת). להקים עמותה (אם הוא פשוט יעביר לנו כסף יש סיכויים טובים שבארה"ב יחשבו שהוא מלבין כספים....) למצוא 20 חבר'ה בת"א + חיפה לא נראה לי שתהיה בעיה....צריך להפיץ את הבשורה לחיפה... 16 חבר'ה שמתמידים לא נראה לי בעייתי....

Yo-man

New member
במילים אחרות

מה שאתה אומר זה שכל מי שרוצה לשחק ישלם 60 ש"ח לכל משחק, בתמורה נקבל מגרש מסומן ומגנים. נכון ? אין ספק שמדובר בצעד קדימה, אבל בכל זאת יש כמה שחקנים שבאים לכיף שלהם ולא ירצו להתחייב לתשלום של 60 ש"ח כל שבוע. בעיקר תלמידים וחיילים, שבשבילם זו הוצאה לא קטנה. אני משער גם שזה לא שיהיה לנו הציוד איתנו הכל פעם ורק נצטרך לבוא עם הכסף, אלא נשלם חודש או 3 חודשים מראש, נכון ? זה כבר אומר שהחיילים לא ישחקו איתנו כי הם לא יכולים להתחייב להגיע בימי שישי... הרעיון מעולה (לשאלתך מה דעתינו) ואני מקווה שיהיו מספיק אנשים שיסכימו להתחייב לתשלום שבועי/חודשי קבוע עבור הציוד, אבל זה לא ישפר בהרבה את המשחק. אנחנו עדין צריכים מאמן. ודבר נוסף - מבין משתתפי הפורום - מעט מאוד אנשים גם משחקים איתנו בספורטק, כך שאני לא בטוח עד כמה הדעות פה יעזרו לקחת החלטה. אבל אם עוד מישהו אחד יחליט להצטרף למשחק בזכות הציוד - הרווחנו

royassis

New member
עוד משהו

בקשר למאמן ..... המאמן יהיה קלאיי ניראה לי ..... או משהו אחר, קלאיי דיבר על זה לא בדיוק הקשבתי. ובקשר לביטוח נוכל לומר פשוט מאוד שכל השנים האלה שחקנו בלי מגנים, במיקרה שלי פחות משנה.... ולא נפצעו הרבה. והנה כל הקטע.... זה יהיה כמו snowball אם יהיו אנשים שיסכימו להתחייב לציוד רק אז כל העניין יקום ... אז יהיה לנו מגרש, יהיו לנו מגנים, יהיה לנו ספונסר (אני מקווה-אני מדבר על זה שיפרסמו מודעות במגרש), ויש שחקנים בירושליים חיפה ות"א, ואני לא בטוח אבל אולי יהיה לנו מאמן, וכניראה גם הבוס של קלאיי יעשה לנו קצת פרסום. אם יהיה לנו את כל זה.... ערוץ חמש ירצה לסקר אותנו.... אנשים יראו מה הולך וירצו לבוא.. אני לא זוכר איך בדיוק קלאיי חשב על זה, אבל איכשהו ככל שהספורט יגדל יהיה לנו קשר לפוטבול באמריקה מאמנים ישמעו עלינו ואולי יגיעו לארץ. וככה הספורט יגדל, בהתחלה תהיה ליגה קטנה ואז יגיעו עוד מאמנים ועוד שחקנים ויהיה יותר סיקור של העניין.

תראה...

זה שיהיה מגרש ,ספונסר וציוד זה מעולה .... ועזוב רגע את עניין ההתחייבות כי יש פתרון לדברים האלה (אני למשל לא יכול להתמיד אבל אני יכול לקנות לעצמי סט ציוד ולהגיע לשחק איתו...) אבל קח בחשבון שגם אם יהיו פה שלוש קב' של 10 שחקנים עדיין ערוץ הספורט לא יתעניין בנו, זה לא בדיוק ליגה.... לגבי קלאיי תמסור לו שהוא פשוט תותח....

royassis

New member
ליגה

כן ...... אבל המספר של האנשים יגדל עם הזמן .... זה יקח זמן אבל זה יקרה בסו, ואז ערוצים יתחילו להתעניין ... אם זה יהיה קציני. אם זה יקרה..... זה יהיה נהדר, לשחק עם ציוד יהיה כיף. אבל בטח נפצע מלא.... אצבעות ישברו, קרסוליים יסתובבו.. אויייי זעזועי מוח.....

royassis

New member
אני מקווה שזה יקרה

כן..... אבל קודם כל ניראה אם זה יקרה ...

ChiefsNo1

New member
החבר'ה מחיפה כבר יודעים

דיברנו גם עם רביב וגם עם קליי בנושא, מתוכנן בקרוב משחק ראווה לבוס של קליי כדי שהוא יוכל להתרשם....

royassis

New member
גדול !

אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 הבעיה שאנחנו לא יודעים לשחק פוטבול ..... מה נעשה ?

royassis

New member
שניה ... מה המשחק הזה קובע ?

רגע המשחק הזה יקבע אם הוא יסכים לממן אותנו או לא ?

royassis

New member
כפר הבפטיסטים ?

המשחק ראווה זה המשחק שהם מתכננים בכפר הבפטיסטים ?

למעלה