Taipusam בסינגפור

Taipusam בסינגפור

היום מתקיים כאן הטקס (בו ההודים 'משפדים' את עצמם) ואני לא יודעת איך לכווץ תמונה.... אם תספיקו הוא נמשך עד 22:00

אMור

New member
אין שום בעיה

1. פתחי אותה בתוכנת תמונות (ACDSee או Photoshop) ותקטיני את גודלה לבערך 800-900 פיקסלים (Image size) 2. או שמלכתחילה, כווני את המצלמה לצלם באיכות של VGA ואז תוכלי להעלות את התמונה בדיוק כפי שצולמה... רוצים לראות הודים משופדים!!!

stevie1

New member
סליחה שאני נדחפת

אבל הנה אחת משנה שעברה במלזיה--> מקווה שרואים שתלויים ממנו לימוני ליים על ווים

כן, זה הטקס

יש לי תמונות יפות וקרובו מהיום אין לי את התוכנות שצויינו ועם אלה שיש לי אני לא מצליחה כל תמונה היא 3-2MB , לא נורא אולי בשנה הבאה או שאלמד לפני להשתמש במחשב....

iris mom of two

New member
סליחה שנדחפת

אני אוהבת לבקר פה ולראות את התמונות. אסיה כל כך שונה מאיפה שאני חיה (לא, אין לי שום כוונה לעבור, רק לבוא לבקר מתישהו). תעשה עכבר ימני על התמונה ופתח את התמונה עם MICROSOFT PICTURE EDITOR (אן אם אין לך אז עם התוכנה של המצלמה). בחר ב PICTURE, ואז ב COMPRESS.

עוד אחרונה

אחד הדברים הנחמדים בסינגפור הוא שנחגגים כאן החגים של כולם, כמעט.... בתמונה מכירה לראש השנה הסיני שהסתיים זה עתה

יופי של תמונות !!

גם אני אעלה בקרוב תמונות של קישוטים לראש השנה הסיני בעיר העתיקה של שנגחאי צילמתי המון אבחר כמה ואעלה עכשיו אנחנו הולכים לראות את פסטיבל הפנסים נקווה שיצליחו התמונות בחושך ואם כן, אעלה לכאן

Omiz

New member
תגיד

אתה יכול להסביר מה הקטע עם הודים בסינגפור...תמיד חשבתי שיש שמה סינים...

בסינגפור

80% סינים, 10% הודים ו 10% מלאים(ממלזיה) חוגגים כאן את החגים של כולם חגגנו את ראש השנה ארבע פעימים (public day) + אחד יהודי ואני תגידי ולא תגיד...

Omiz

New member
ותגידי

כן, תגידי, צ'טער... איזה קטע עם ההודים...מעניין.... אין איזה 2% ישראלים?

אגיד...

יש כאן כ-200 משפחות ישראלים 40-50 משפחות יהודיות 2 בתי כנסת גדולים מאוד ו... קהילת היהודים היא מהעשירות באי! מפתיע?

למעלה