TAKE THAT CONFIRMED FOR OLYMPICS CLOSING CEREMONY! והם יהיו שם בהרכב מלא!!!
F FourMinuteWarning New member 9/6/12 #1 TAKE THAT CONFIRMED FOR OLYMPICS CLOSING CEREMONY! והם יהיו שם בהרכב מלא!!!
מ מורי לנצח New member 9/6/12 #2 אווווף רובי חייב להשאר בלונדון כמה ימים זהלא פייר!! אנחנו בלונדון ב 15 לחודש !!! שישאר!!! זה רק שלושה ימים אחרי
אווווף רובי חייב להשאר בלונדון כמה ימים זהלא פייר!! אנחנו בלונדון ב 15 לחודש !!! שישאר!!! זה רק שלושה ימים אחרי
H Hadar07 New member 9/6/12 #3 וואו איזה כבוד הלוואי שזה באמת נכון. מעניין מה הם ישירו אם זה יהיה שיר שלהם או שיר שיכתבו במיוחד לאולימפיאדה. זה ממש כבוד בשבילם כי זה בטוח יהיה אחד השידורים הכי נצפים בכל העולם.
וואו איזה כבוד הלוואי שזה באמת נכון. מעניין מה הם ישירו אם זה יהיה שיר שלהם או שיר שיכתבו במיוחד לאולימפיאדה. זה ממש כבוד בשבילם כי זה בטוח יהיה אחד השידורים הכי נצפים בכל העולם.
R RobbiesOfficialBabe New member 9/6/12 #4 ואיך זה שעדיין אין לנו כרטיסי טיסה??? את תצטרכי להתאמן על הCPR שלך, כי אני חוזה שאני אמות מקנאה... טרו סטורי..
ואיך זה שעדיין אין לנו כרטיסי טיסה??? את תצטרכי להתאמן על הCPR שלך, כי אני חוזה שאני אמות מקנאה... טרו סטורי..
ו ובלבלית New member 13/6/12 #5 יאללה אני רוצה לטוס אני אוהבת ספורט ,ואני אוהבת לונדון ואני אוהבת טט מה שאומר שאני צרכה לטוס מ.ש.ל.