TAKE THAT LIVE IN AMSTERDAM ARENA 18.07.11

TAKE THAT LIVE IN AMSTERDAM ARENA 18.07.11

יש לי כרטיסיםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא יכול להתאפק ומידי פעם מגניב איזה מבט ביוטיוב לראות קטעים מהמפוע progress 2011 חברים זה נראה כמו חלום!!!!!!!!!!!!!! אני הולך לראות סוף סוף את רובי המטורף בלייב!!!!!!!

יא! איזה כיף!!

תתחדש
ההופעה הראשונה שלך? חחחח סתם אני תוהה כי התגובה שלך הזכירה לי שבהופעה הראשונה שלי לא הפסקתי לקפץ על הספות ולחייך לעצמי כמו משוגעת.... חחחח אתה מוזמן לספר לנו, מהו השיר האהוב עליך, אלבום... ממתי התחלת להעריץ... תשפוך!

אכן כיף לי..

תודה חברים,,, אכן הופעה ראשונה מעריץ אותם מגיל ילדות....ואז עברתי להעריץ את רובי...ראיתי הופעות שלו ונדהמתי (כמובן שההופעה ב2003 היא המדהימה ביותר וגם מ2009 bbc elc proms ) אחרי שהם חזרו להיות ארבעה אהבתי מאוד את שני האלבומים,, ואת ההופעות ,אבל שרובי חזר...זה היה השיא...השיר האהוב -the floodהאלוהי שאפילו האחיין שלי בן החמש מדקלם אותו בעל פה(כן כן בהשפעתי) :) במקום השני במצעד השירים שיר שגדלתי עליו- Another Crack In My Heart מהאלבום Everything Changes ... האלבום-progress ללא ספק. .יש לי גם את הספר על רובי ווילאמס לרגל 20 שנה you know me במהדורה מוגבלת מתוך 1000 בלבד שיצאו....עם חתימה שלו...!!!!!! למען הסר ספק-אוהב גם את גארי....כשרון ענק והקליפ של מישהי מכן ביומהולדות שלו GB40 עם דגל ישראל לא מפסיק לרוץ אצלי באייפון-אכן גאווה ישראלית

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גם אני טענתי ששומעים אותה שרה
ובהחלט כבוד!

orlyshka1

New member
לא יודעת לגבי פלאד...

אבל שרתי, צרחתי ובכיתי כאילו אין מחר, ההופעה הכי מדהימה, היום הכי מדהים בחיי... אתה יכול לקרוא כאן על כל החוויה - http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=1454&aId=103021 איזה כיף לך, ההופעה הראשונה עוד לפניך, זו חוויה שאי אפשר לתאר. לגבי רובי - הייתי עסוקה בלצרוח למראה מבושיו הנאים, והמומה הייתי בעיקר מקריאות הבוז.

I like you already!

טס לבד? כל מה שאני חושבת עליו כרגע זה, למה לעזאזל אין לי את הספר הזה?? חחח מישהו יכול להזכיר לי למה לא קניתי אותו..??

הדבקתי את כל המשפחה במחלה...

טס עם אשתי...אחותי שחזרה להיות לרגע גרופית בת 16 שחולה על רובי (ולא כל כך אוהבת את אידה...) ובעלה של אחותי שהם בני 30 פלוס ..אז רשמית אנחנו משפחת וויליאמס...

תהנה../images/Emo140.gif

היוטיוב הזה הוא מסוכן, אני לא מצליחה להבין עדיין איך אני מצליחה שלא לראות כלום...

ronaldiniho3

New member
תהנה!!

כ"כ מקנא בך ובכל מי שטס.... אחד החלומות הכי גדולים שלי זה לראות כבר את רובי בלייב!!

למעלה