Take That- Progress

Take That- Progress

טוב אז זה לא סוד שהאלבום סוג של דלף לרשת . ואחרי לבטים רבים החלטתי כן לכתוב את דעתי על האלבום פה. אז נתחיל?!? the flood שלמות באריזה צהובה ! שיר מושלם שהכל נאמר עליו כבר. הוא מלהיב וכיפי והוא מדהים ויש בו הכל. בחירה נכונה מאוד לסינגל הבכורה מהאלבום הזה. ציון : 10 עגול ויפה . כי הוא סוג של RTW רק עם רובי שזה כל כך הרבה יותר טוב. SOS כשהתחילו לצאת פרטים על האלבום הזה, אמרו לנו שהוא שונה, אוקי הכנתי את עצמי לשונה. ואז התחילו להגיע ביקורות על האלבום וכל ביקורת מאוד שיבחה את השיר הזה ואמרו שם שזה טייק דאת כמו שמעולם לא שמענו אותם. אז כן פחדתי אבל חכיתי לשיר הזה בעיקר כי מה יכול להיות כל כך רע בדואט של מארק ורובי??? התשובה אגב, היא כלום! זה שיר מעולה!!! וכן זה טייק דאת שמעולם לא שמענו. הם הלכו על כיוון חדש לגמריייי פה. השיר הזה קצת מזכיר לי את מיקה שאני מאוד אוהבת . השיר קצבי ומגניב והוא דואט של מארקי ורובי!! כל מה שנשאר זה לדמיין כמה הוא יהיה מקפיץ בלייב! גדול ,ומעולה! ציון:9.8 כי הוא לא פלוד אבל הוא מעולה ברמות אחרות. הוא כיפי והם חייבים להוציא אותו בתור סינגל!!!! Wait בפריוויו אמרתי שזה נשמע בקלות כמו שיר של רובי , ואני עדיין חושבת שזה נשמע כמו שיר רובי. בייחוד שרובי בליד פה
. גם פה אנחנו פוגשים טייק דאת שונה וחדשה יותר מחוספסת אבל מגניבה לגמרי. אני צופה גדולות לשיר הזה. ציון :9.5 כי יש בו משהו ממש מגניב. Kidz אותו שמעתי בשידור אתמול והוא היה נשמע חביב. יש משהו קצת מלחיץ בצעדים בהתחלה. אבל בסה"כ הוא שיר כיפי שחייב לצאת כסינגל! מארק אחראי על השירה פה וגארי תומך בו בפזמון .וכן אני עדיין תומכת בדיעה של עצמי שזה בעצם שיר שלקוח מהאלבום של אדם למברט ולא סיפרו לנו על זה
וזה לא רע כי אני מתה על אדם למברט
ציון :9 כי הוא בטח יהיה סינגל
Pretty Thing מקסים מקסים מקסים מקסים מקסים מקסים ואני יכולה להמשיך ככה שעות. שיר מתוק כל כך ! רובי על הליד וויס .הוא מתחיל קצת שקט מידי אבל מאוד מגלים שהוא ממתק רציני . לא יודעת אם יוציאו אותו כסינגל או לא אבל הוא מקסים~!!!!!! ציון : 9.5 Happy now כן יש בו משהו שמזכיר את שירי רובי ,הוא ממש מזכיר לי את סטארטרק שלו . אבל הוא יותר מגניב
(שששש אל תגלו לו ). בסך הכל מדובר בשיר כיפי וחביב רובי וגארי שרים אותו ועושים שמח
ציון :8 Underground Machine- משהו בשיר הזה לא מסתדר לי ,הוא מהיר מידי הוא מבולגן לי מידי והוא עושה לי סוג של כאב ראש. את החצי דקה שלו לא אהבתי אבל אמרתי שהם כבר עשו דברים כאלה בעבר אז ניתן תקווה לשיר ,ואז שמעתי את כל השיר והפתעה! הוא לא משהו בכלללללל בקיצור אני אישית לא מתה עליו ציון :3 What Do You Want From me אז גם לשיר הזה הגעתי עם ציפיות ,שמעתי שמארק מפחד ממנו כי הוא סוג של יכול לדבר על כל מה שקרה איתו . והוא כבר הבהיר שהשיר נכתב לפני ואין לו כל קשר למה שקרה. ואז שמעתי את השיר. זה השיר היחיד שקצת מזכיר את טייק דאת של פעם. וזה שיר חמוד ולא יותר מזה. מארק על הליד וויס שר לבחורה שהיא לא אמה!
ציון :8 Affirmation את החצי דקה לא חיבבתי במיוחד, זה כלום לעומת השיר כולו. הווארד (כפרעליו)בליד וויס וכל מה שיש לי לומר על השיר זה ,זה בעעעעעע לא אוהבת אותו
לא זורם לי. ציון :2 Eight Letters- בלדת גארי קיטשית וחמודה כמו שבלדת גארי צריכה להיות. אני כבר רואה את כל וומבלי עם טלפונים באוויר וגארי על הפסנתר. שיר חמוד וקיטשי ואוהבות גארי (הי אורלי) יכולות למות מאושרות ציון : 8 (נו מממההה אני לא חובבת בלדות קיטשיות תהרגו אותי ) Flowerbed אחרי שעוברים את הקול הרובוטי/מחושמל של ג'ייסון מגלים שיר מקסים! באמת מקסים. אני מתה על הקול של ג'ייסון הוא מיוחד וצלול וחבל לי שהרסו אותו בהתחלה. השיר עצמו מקסים ממש בלי הקטע המוזר הראשון ציון :8.5 (היה יכול לקבל יותר אם לא הייתה את ההתחלה) בכלליות: אני חושבת שזה אלבום שונה מאוד. זו לא טייק דאת שלמדנו להכיר עד היום הם התבגרו התקדמו והתפתחו מוזקלית. הכיוון החדש שלהם שונה מכל מה שהם עשו עד היום. אבל אחרי השמיעה השלישית או הרביעית אני בכל אופן חושבת שמדובר באלבום טוב! ומקסים עם שירים חזקים. ושיהיה הכי כיף איתם בלייב.

י ע ל י ש

New member
ממש התאהבתי בSOS

אני כל היום שומעת אותו.. שיר שנקלט מהר ואני מוצאת את עצמי מזמזמת אותו תוך כדי שטיפת הבית. לא ידעתי שרובי שר שם עם מארק חחח אז בכלל רובי+מארק! וואוו! אני חייבת לראות אותם שרים את זה יחד בלייב. יש בניהם כזה חיבור אמיתי שבטח בהופעה בשיר יחד זה יהיה פצצה. השיר, אחרי פלוד, האהוב עלי ביותר באלבום והלוואי יוציאו אותו בסינגל!

nanny3

New member
והרי הביקורת (שלי) לאלבום "התקדמות" ש... ...

לא ברור לאן הוא מתקדם..
אוקיי, התחושה הכללית לאורך ההאזנה לאלבום הייתה שאני על רכבת בדרך לבירקנאו... או מינימיום באיזה מפעל פרזול איפשהו ברמת הגולן..
shame - המנון
the flood - "אול. ת'ו. נו וואן. אנדר. סטוד. ווי. וור. הולדינג. באק. דה. פלאד.." פסדר נו, מתרגלים אליו.. גם ככה זה לפי הברות.
kids - חמוד לאללה!! גארי שם עולה באשש!! מארק נשמע כמו איזה יורגן גרמני.. גם הצעדים בהתחלה לא תרמו לאסוציאציה והסוף נשמע כמו ביום העצמאות: "להלהלהלהלה"
wait - (נשמע כמו..) הפוסיקט דולז
sos - (נשמע כמו..) משהו שאני מתחננת שלא יעשו בהופעה, שכן אני עלולה לחטוף התקף אפילפטי (ואני לא חולה במחלה!..)
happy now - לא ברור בכלל.
what do you want from me - מה אתה רוצה ממני, מארק?! .. כל השיר חשבתי: "אבל למה אתה צועק?.." "וואט דו יו וונט פרום מי.. איי!!!"...
affirmation - זה כאילו הווארד ומוזיקת האוצים בוצים שלו.. בטוח נראה בדוקיומנטרי שהוא הרכיב את הטרק הזה בעצמו
eight letters - זה שיר ששמים בטקס סיום של בצפר.. אבל חביב
האחרון של ג'ייסון פשוט מעליב, אי אפשר אפילו לנסות לשמוע אותו מעל כל הקולות של הכלים הנוראיים האלו ברקע (זה לא ברקע אפילו, זה הוא ברקע!!) הקנאה פה למי שקיבל את כל היופי והסקסינס (כי ביננו, בחורות לא רודפות אחרי אלו עם ה"שכל" או ה"קול"..) פורצת גבולות, אני אומרת שיידפוק נטישה דרמטית!! ואז יעשו עוד סרט, ועוד דוקומנטרי, ועוד איחוד, ועוד טור... ...

orlyshka1

New member
טוב, עם חלק אני מסכימה,

עם הרוב לא, ובעיקר לא עם המשפט בסוגריים (כי ביננו, בחורות לא רודפות אחרי אלו עם ה"שכל" או ה"קול"..) זה בדיוק מה שאני עושה כבר 29 שנה!!! אז בבקשה, לא לדבר ברבים.

nanny3

New member
לא לא לא !

הכל נאמר בהומור... זה כי אני חווה משבר גם מאלבום הזוי וגם כי הרבע שלי (ועכשיו אחד חלקי חמש) עושים לו טובה שנותנים לו לשיר איזה שתי דקות איפשהו בסוף האלבום.. וגארי, דיי הוא כבר זכה לתהילת עולם. הוא מודע לכשרון שלו, ליכולות.. יש לו בית ענק, אישה, ילדים יפים.. כסף שיממן את נכדי נכדיו.. מה רע לו? אז את מבינה, זה הכל בגלל שאנחנו באים מעמדת נחיתות, אני וג'ייסון. *_-

orlyshka1

New member
מממ....

נראה לי שאפשר להפסיק עם עמדת הנחיתות, כי יש לי הרגשה שככה ג'ייסון רצה להיות באלבום.... וחוץ מזה, את ראית אותו לאחרונה?!?! הוא מ-מ-ש לא צריך להרגיש נחות....

הולד איט!

אי לא חושבת שעושים לג'ייסון טובה. אני חושבת שג'ייסון מקבל בדיוק את מה שהוא רוצה ואם טוב לו ככה אז טוב לו. ועמדת נחיתות?ג'יי?? לא נראה לי .. הוא נראה טוב מידי בשביל לסבול

orlyshka1

New member
ביקורת שלי

ראשית, אתחיל ואומר כי זה לא אלבום קל לעיכול, ואני מודה שהתאכזבתי קלות. וכן, כי אני אוהבת לשמוע את הבלדות של גארי, תירו בי. אני אוהבת את רובי, ואני אוהבת את מארק, אבל ציפיתי להרבה יותר גארי. אבל... כצפוי אחרי כמה השמעות (שגם מזה שהאלבום דלף התאכזבתי, ציפיתי לשמוע אותו בגרסת דה לוקס הנוצצת שעתידה להשלח אלי בעוד יומיים) אני אוהבת את רוב השירים, כאלה שממש, וכאלה שיש להם פוטנציאל טוב. the flood אהבה משמיעה ראשונה. שיר גדול מהחיים, המילים והמוזיקה מסונכרנים לכדי יצירה מפוצצת שמבהירה בדיוק מה טייק דאת רוצה להבהיר באלבום - הם עושים מה שבראש שלהם, וזה מה שחשוב. מסכימה עם מורי, גאון מי שבחר בו לסינגל ראשון. ציון: 10 . פוטנציאל לרגעים גדולים בוומבלי
SOS רובי ומארק, הזוג המושלם. שומעים את החיבור, שומעים שכיף להם, שיר כיפי, עם משמעויות עמוקות. אני יותר אוהבת את החלקים של רובי, הקול שלו יציב וחזק יותר, מארק לעיתים צועק, אבל שומעים קצת חיספוס, כמה הוא השתנה מאז בייב... ציון:8.5 שיר עם פונטציאל הנאה גבוה, שיש חשק להשתולל. Wait הפתיחה יפה ומטעה, רובי קלאסי, קצת כאילו הוא המשיך את הקו שלו כסוליסט. אני אוהבת את שירי הסולו, אז אהבתי גם את זה.... ציון 8 Kidz כיף כיף כיף!!! שיר מעולה. מארק עושה עבודה טובה, ומי שזה לא יהיה בפזמון (בכל מקום טוענים שזה מישהו אחר, פעם רובי פעם גארי...) עושה עבודה מעולה. שיר עם המון כוח, לא יכולה לחכות לצרוח אותו בפול ווליום באוטו... ציון: 9.5. אהבה משמיעה ראשונה/שמיעה. Pretty Things אכן ממתק. שומעים את רובי ואת גארי תומך בו, שיר קטן ומקסים שעושה חיוך ציון: 8.5 Happy now כן, בהחלט מזכיר את סטרטרק, אבל את החלקים של גארי הרבה יותר אהבתי...
וגם הפזמון הרבה יותר חזק מהבתים. שיר מעולה. מקוה שיוציאו כסינגל ציון: 9 Underground Machine מממ.... דיי אהבתי את הסאונד שלו לאחר כמה השמעות, הוא מיוחד, הוא מאד רובי (אף אחד אחר מהלהקה לא יכול היה לשיר אותו וזה היה נשמע אמין), מזכיר לי קצת את בלר, מין פופ פאנק שכזה. חביב ציון : 7.5 What Do You Want From me הפתיחה מזכירה לי קצת את פרחים בעליית הגג... מאד אהבתי את השיר. אני לא יודעת אם להאמין למארק שאומר שהשיר נכתב הרבה לפני שהפרשה שלו התפוצצה, אבל הסיפור של השיר ואיך שהוא מבצע אותו נשמעים מאד אמינים ומאד חזקים. אולי זה היה לו בראש בהקשר של מה אם.... פוטנציאל לסינגל, פשוט שיר יפה בוגר ומרגש. ציון - 9 Affirmation וויזמיר. הווארד - שרת כבר את נבר פורט, אחד מהימנוני טייק דאת, מה קרה??? לא מתחברת, גם לא אחרי כמה השמעות. עושה לי ויברציות שליליות ומכניס אותי לאי שקט. אז לא צריך... ציון - עזבו.... Eight Letters
טוב, סוף סוף, בלדת גארי. אני צפויה, ואני אוהבת את זה. נכון, זה קיטש, אבל זה קיטש יפה, בלדה יפה, לא צ'יזיית, עם (סוף סוף) הקול המרגש של גארי, שעושה לי שמות בלב. אוי גארי. מחכה לשמוע אותו בוומבלי. מקווה מאד לסינגל. וחוץ מזה שיש שם כמה הרמוניות יפות בפזמון, וזה מרגיש כמו להקה... ציון - 9.5. הוא לא פלוד, אבל זה גארי... Flowerbed כל כך ציפיתי וחיכיתי לשיר של ג'יי...משמיעה של 30 שניות מאד מאד אהבתי את השיר, ואז שמעתי את כולו, והתעצבנתי על העיבוד, יותר מדי דברים אלקטרוניים, שרק מעיבים על השיר, וגורמים לו להשמע ביזארי. לג'יי יש קול מקסים, הייתי רוצה לשמוע אותו פשוט, בלי עזרים. ג'יי והגיטרה. שיר יפה, עם פוטנציאל הרבה יותר גדול. מקווה שבהופעה הם ישנו קצת (או הרבה) את העיבוד. ציון - 8.5 אין ספק, היה צריך לשתות הרבה מים עם האלבום כדי שהוא יתעכל, אבל הוא גדל עלי... התחושה הכללית היא שרובי קצת השתלט, ולמרות שאני מאד אוהבת את רובי, הייתי רוצה שזה ירגיש כמו להקה, ולא ככה. ויחד עם הביקורת - את הרוב אהבתי על אף השוני.

Hadar07

New member
סיכום שלי

לא שמעתי את האלבום מספיק פעמים כדי לתת החלטה סופית אבל בכללי, בהתחלה הייתי בשוק קצת אחרי כמה שמיעות נרגעתי ואני יותר אוהבת את השירים. the flood השיר הכי טוב באלבום אני חושבת ואחד השירים הכי טובים שלהם בכלל לפי דעתי. SOS יש קטעים שהוא קצת מעצבן אותי אבל סך הכל שיר טוב, גארי ומארק נשמעים טוב. Wait אני אוהבת ששומעים פה את כולם שרים בפזמון שיותר אהבתי מהבתים עצמם. Kidz אני כל כך שמחה שהוא יהיה הסינגל הבא שיר מעולה ומקפיץ ואני מתה על הפזמון, זה שונה לגמרי מהם אבל בצורה טובה. Pretty Thing- שיר חמוד סך הכל טיפה משעמם. Happy now- אני אוהבת יותר את השיר ככל שאני שומעת אותו הפזמון ממש כיפי. Underground Machine- לא ממש התחברתי לשיר, הקולות רקע שהם עושים של הרכבת ממש הצחיקו אותי, אחד השירים החלשים לדעתי. What Do You Want From me- אני עדיין לא זוכרת את השיר הזה מספיק אבל סך הכל הוא נחמד, אולי עוד כמה שמיעות יעזרו לי להחליט. Affirmation- השיר הכי חלש באלבום, לא יודעת למה אבל לא התחברתי אליו בכלל וכל האלקטרוני הזה לא אהבתי. Eight Letters- בלדת גארי טיפוסית כמו שכולם אמרו אני אהבתי את השיר זה מזכיר לי את TT שאני מכירה. Flowerbed- חוץ מהקטע החללי בהתחלה השיר ממש חמוד והקול של ג'ייסון נשמע מעולה.

למעלה