Takeover

• פותח הנושא CSG
  • פורסם בתאריך

CSG

New member
Takeover

האם יש אפשרות לקבל את רשימת השירים שהלהקות אינטר שקארי והקלאקסונס השמיעו בתכנית takeover? אני מחפשת שם קליפ באופן מטורף, משהו די נדיר. לא יודעת את שם הלהקה והשיר. בקליפ, הלהקה, 4 בחורים בערך יושבת בסלון כזה ולא עושה כלום אני חושבת. הם פשוט יושבים שם ולא עושים שום דבר מיוחד. ויש לציין שהם לא שרים או משהו, השיר מנוגן אבל אין שום תנועות שפתיים. בכל אופן, עד כמה שזכור לי אחת מהלהקות שאמרתי השמיעה את השיר הזה ואני ממש רוצה לדעת מה הוא. תודה לכל העוזרים

CSG

New member
אלו לא בלר, אותם הייתי מכירה

הקליפ עצמו מאוד מוזר ולכן הוא זכור לי..אבל את שם הלהקה ואת שם השיר אני ממש לא זוכרת, זה היה מאוחר ורק יום למחרת התחלתי לחשוב על הקליפ. תודה על העזרה

oshriti123

New member
אני לא חושבת שאפשר למצוא את הרשימה...

מה שאת יכולה לעשות זה לחכות שישדרו את הטייקאוברס האלה שוב. ותסמכי על M2, את תיראי אותם עוד הרבה. הם טוחנים כל טייקאובר עד שהוא יוצא מכל החורים..

lestatgirl

New member
או לסמוך על בנות שאובססיביות לג'יימי ריינולדס

מקליטות כל דבר איתו ושמות את הכפתור הכחול...O_O

CSG

New member
הם באמת טוחנים את הטייקאוברס,

וחיפשתי בלוח שידורים כבר איזה חודשיים את הטייקאובר של הקלאקסונס אבל הם פשוט לא משדרים את זה שוב.. אם באמת למישהו יש את זה מוקלט אז אני ממש אודה לכם תודה

lestatgirl

New member
אוקיי אז הנה

1blur - music is my radar mansun - wide open space alter ego - rocker supergrass - moving super furry animals - hermann loves the sleepy jacksons - good dancers eels - Novocaine for the soul the strokes - modern age פה בעיקרון הם אמרו סנופ דוג דרופ איט לייק איטס הוט אבל שמו את 4AM פוראבר של לוסטפרופט modern heads - once in a life time וקלאקסונס..גרביטיז ריינבואו

CSG

New member
הייתי בטוחה שזה משהו משם..

מסתבר שלא לצערי הרב. כנראה שאני פשוט טועה ואלו לא היו הקלאקסונס, למרות שהייתי די בטוחה בזה. כנראה שאני אצטרך לעקוב אחרי כל טייקאובר בערוץ עד שאני אמצא את הדבר הזה..בנתיים זה בגדר חידה. תודה רבה על הרשימה ועל העזרה שלך כמובן..מאוד מודה לך

lestatgirl

New member
תאמיני לי, זה היה העונג שלי..ג'יימי הו ג'יימי

נו וגם ג'יימס הקאנט הזה...

CitizenErased

New member
יהיה שידור חוזר של הטייקאובר של אנטר שיקארי

השבוע
ביום רביעי אני אשים פה את הלוח שידורים.

CSG

New member
ג'יימי זה ההוא שנראה כמו