Tanteidan Convention Book 13

eyal reuv

New member
Tanteidan Convention Book 13

ספר הכנס חדש סוף סוף ניתן לרכישה.יש אינדקס של כל הדגמים בספר באתר של אוריגמי האוס ובפורום הבינלאומי. הספר מדהים! יש דיאגרמות להמון דגמים מעולים-בראש ובראשונה לאריה החדש של Satoshi Kamiya!!! אני כבר חסר סבלנות לקפל אותו(הנסיון לקפלו מתרשים קפלים לא הצליח...) יש הוראות לנץ של סת' פרידמן,לגמד והחתול של אריק ג'ואזל,לאביר בשריון של נובורו,למצלמה של פארק וון,לנשר של ניקולס טרי ועוד ועוד. מחר אני רץ לכספומט למשוך דולרים ולהזמין את הספר בהקדם האפשרי.... עושה רושם שזה אחד מספרי הכנס המוצלחים ביותר!

bshuval

New member
ויש שם גם הוראות לסנאב קיוב שלי.

מצורפת תמונה של אב הטיפוס של הדגם (ההוראות הן לגרסה יותר מוצלחת, שבה שיפרתי את הנעילה של החוליות.) עוד לא קיבלתי את הספר אבל אני מתאר לעצמי שאקבל עותק בקרוב. דגמים מוצלחים בספר, לטעמי: הסנאי של סייג'י נישיקאווה, המבוסס על 15 מעלות. ראיתי תמונות והוא מצוין הסרטן של ג'ון מאקוואה -- כל דגם של מאקווה, כמעט, הוא מצוין. הדולפין של ג'ייסון קו -- ראיתי את הדגם הזה בניו יורק (באותו יום גם ג'ייסון הכין הוראות לדגם) והוא יפהפה. הפינגווין של מארק קירשנבאום -- דגם פנטסטי. פינגווין תלת מימדי ויפה. אחד הפינגווינים החביבים עלי. הוא כיף לקיפול (פרט לפרצוף) מאד. הנץ של סת' פרידמן -- הדגם מדהים ביופיו. אני לא חושב שאני אי פעם אשב לקפל אותו... המצלמה של וון פארק -- דגם מקסים, עשוי משטר של דולר. היה להיט גדול בכנס בניו יורק. פולסאר של ג'יאנין מוזלי -- למעשה זהו "פולסאר 2", הוראות לדגם משופר של הפולסאר. זה דגם מודולרי שמשנה צורה. מאד מדליק, אבל הרבה עבודה להרכבה. ולגבי ה-snub cube שלי אני קצת סובייקטיבי...

למעלה