TAR - המירוץ למיליון האמריקאי...

גםצופה

Member
מנהל
ככה מבלים את הלילות בTAR !

ציינתי לא פעם שכאשר צוות מגיע למקום בלילה והמקום נפתח רק בבוקר למחרת הוא לא מועבר למלון אלא מחכה עד שהמקום יפתח.

במירוץ האמריקאי (TAR) בעונה שמשודרת עכשיו ביס הצוותים הגיעו לנמל תעופה כדי לטוס בהמשך לכיוון ניו-זינלד (הם באו מבורה בורה ומאחר וזה אי קטן הם צריכים לעשות המון טיסות קונקשיין כדי להגיע ליעד..)

הצוותים הגיעו למקום והטיסות יוצאות רק למחרת אז הם פשוט ישנו על הרצפה שבטרמינל (חלק לקחו קרטונים כדי להניח מעליהם את שקי השינה...)

הנה דוגמה קטנה להמחשה.... (התמונה צולמה מהטלויזיה ומקווה שהיא מספיק ברורה)

Jason2

New member
כן, כאן הם מפונקים

גם במירוץ האמריקאי הם מקבלים סכום כסף שאמור להספיק להם לכל הלג ועקרונית הם יכולים להוציא אותו על מלון אם הם רוצים אבל הם בד"כ מוותרים וישנים בחוץ. אני חושב שכאן ההפקה משלמת להם על מלונות.

JAMES DEAN

New member
הומלנד והמתים המהלכים יצאו גם בעונות חדשות

וחברת יס הבטיחה שאחרי שעה מהשידור בארה"ב הם ישדרו עם תירגום. (בעירך 6 בבוקר)
הלוואי שיעשו דבר דומה עם העונה הזאת.

זאת העונה שהשועל המליץ עליה בחום

עוד לפני שהחל המירוץ למיליון 3 הישראלי. לא קשה לנחש מי היו הפייבוריטיות של השועל בעונה הזאת, נכון?

גםצופה

Member
מנהל
אני עדיין לא ממש התחברתי אליה...

רק המומה מהטמטום של ג'ון וג'סיקה... לא לנצל את כרטיס קיצור הדרך ולעוף מהמירוץ כ"כ מוקדם

JAMES DEAN

New member
הכרטיס סינוור אותם יותר מדי

אגב נכון צ'אק דומה למתאבק הזה?

ny22

New member
מנהל
הלוואי וזה ככה היה גם אצלנו....

22 עונות!!
והלוואי אף יותר!

TAR באמת נשמעת משהו מעניין (וגם קצת ממה שראיתי).

choco2602

New member
כל עונה כמעט

הם מביאים זוג בלונדיניות. פעם על תקן המפתיעות, פעם לא על תקן המפתיעות.
כל עונה יש זוג יצורים קצת שונים משאר האנשים בעולם הזה.
כל עונה יש זוג דביק דביק שהשניה התחתן/עומד להתחתן.
וכל עונה יש זוג בהסוואה (שחקניות הפוקר ששיקרו לגבי העבודה, זוג השוטרות שטענו שהן מורות, בעונה 22 זוג התאומים הרופאים שחשבו לשקר..)
גם כמעט כל עונה יש זוג hill billy הזוי.

בקיצור הם יותר מאיתנו מלהקים ממש לכל משבצת את הזוג שלה. לפעמים זה יוצא טוב, לפעמים קצת פחות.. אבל בסך הכל זה עובד.

הבעיה היא...

שהם לא מנסים לרענן בצורה קיצונית את הפורמט שלהם. ללהק משהו יוצא דופן, להיות ממש יצירתיים עם הליהוק או המבנה של המירוץ, לערוך באופן שונה לחלוטין את הפרקים. לנסות להחיות אותו! מאז שהגיעו לעונות דו ספרתיות (בערך מ- 12) אני כבר לא צופה בתוכנית. השאלה היא האם הפסדתי משהו?

גםצופה

Member
מנהל

פרק 3- האמת שאחד הדברים המרגיזים במירוץ האמריקאי הוא העדר הנופים...
במירוץ הישראלי אני זוכרת את נופי ניו זילנד המדהימים ובמירוץ האמריקאי בקושי מראים אותם...
כמו שהערתי קודם הצוותים היו צריכים להגיע מ'חור' לניוזילנד וזה לוקח הרבה זמן - די מתיש בעיני ההמתנה הזאת.
אני אישית מאד מעניין אותי המעבר לנהוג בצד השני של הכביש :) לי אישית זה נראה לא קל...

במירוץ המכשולים שהיה להם בניו-זילנד די חששתי שהביצים לא ישברו להם

פרק 4- המשימות במעקף/צומת לא נראו קשות - אבל בעצם היו קצת מתישות..
המשימה עם המים/חול נראית ארוכה אבל אם צוות לא פעל בצורה מדוייקת במשימה של הפירות זה הוריד אותם בדירוג... ועדיין לא הבנתי מדוע הצוות שהיה לו את 'קיצור דרך' (ויתור על משימה) לא ניצל אותו.... זאת טיפשות לגמרי.. (ביחוד שהצוות השני לא הם מסרו את הפתק השני שזיכה אותם לא לבצע משימה ניצל את הכרטיס ואף הגיע למקום הראשון למרות שהאבא קרע את הגיד שלו
)

פרק 5- המשימות היו חביבות אך מתישות בעיני.
הצוות הנשוי שקיבל את הפרסה היה בטוח שהוא מודח - אבל בסופו של דבר למרות שהם הגיעו אחרונים הם לא הודחו כי הזוג של האבא והבן הדיח את עצמו... (בכלל האבא הזה הוא משהו... ככה להמשיך במירוץ למרות הכאבים
)

גםצופה

Member
מנהל
אופסי...

אני אישית=אותי אישית
זה מה שקורה כשעושים כמה דברים בבת אחת

Mידאס

New member
תגיד רגע, ג'יימס

איפה, חוץ מ-YES, ניתן לצפות במירוץ האמריקאי?

גםצופה

Member
מנהל
לפני כמה עונות

(עונה 14)
ראיתי את העונה צמוד לשידור שלה בארה"ב - לא זוכרת את הלינק שקבלתי בשעתו...
(זה כמובן היה בלי תרגום...)
כיום אני מעדיפה לראות את זה בשידור ביס (דרך המקס...)

JAMES DEAN

New member
רשמתי על זה

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2107&MessageId=171157132

גםצופה

Member
מנהל
נדמה לי גם שההפקה מסדרת את המלון...

יכול להיות שזה נובע משיקולי ביטחון - אבל בתכלס מלווים לצוותים צלמים ואנשי הפקה...

Jason2

New member
בסוף לג גם בארה"ב

ההפקה מחוייבת לתת להם מלון, יש פרק זמן מנוחה חובה (אחרת אנשים יתמוטטו). כאן באמצע לג שיש להם כמה שעות עד שהמקום יפתח הם הולכים למלון. בארה"ב הם ישנים שם ליד הדלת.

JAMES DEAN

New member
בנמל תעופה זה נורמלי כי היו עונות שהם ישנו

בחוץ בגשם ליד גן חיות, על חוף הים, בתוך הרכבים שלהם, ברחוב הומה אדם, במדבר מלח על מיטה צבאית וכו' וכו'...

כאן בארץ הזוגות יותר נכון ההפקה מפנקת אותם ומשכנת אותם בבתי מלון עם ארוחת בוקר. (רואים את זה באתר)
הכי "קיצוני" המירוץ השיראלי זה האוהל האינדיאני שהיה לנו שבוע שעבר ובעונה הראשונה אוהל מוזר בשטח.

למעלה